Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Crossfire: Legion

12 Jun 2021 03:44 - 13 Jun 2021 21:07 #252383 by Μάνος Γρυπάρης
Crossfire: Legion Μία RTS εκδοχή του γνωστού FPS.
Το CrossFire της Κορεάτικης Smilegate είναι ένα FPS, το οποίο έγινε ιδιαίτερα δημοφιλές στην Ασία.

Η Blackbird Interactive, εταιρεία ανάπτυξης του Homeworld, ανακοίνωσε ότι αναπτύσσει μία RTS εκδοχή του με την ονομασία Crossfire: Legion. Publisher στο εν λόγω παιχνίδι θα είναι η Prime Matter, θυγατρική της Koch Media, η οποία με την σειρά της είναι πλέον θυγατρική της THQ.

Το Crossfire: Legion αναπτύσσεται με το σκεπτικό να αποτελέσει την νέα γενιά στα Real-Time Strategy. Θα έχει single-player campaign και multiplayer, ενώ το σενάριο θα σας μεταφέρει στο μέλλον της σειράς Crossfire. Στόχος των developers είναι να μας δώσουν γρήγορη δράση και customisable στρατούς.Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό του Crossfire: Legion είναι τα commander abilities.Το Crossfire: Legion είναι σε ανάπτυξη για PC και θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2022.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 May 2022 19:02 #264433 by Nikos Georgopoulos
[UPDATE: 23/5/22: Ανακοινώθηκε η κυκλοφορία της Early Access



Η Blackbird Interactive ανακοίνωσε την ότι η Early Access του Crossfire: Legion θα κυκλοφορήσει στις 24 Μαΐου του 2022 με την πλήρη κυκλοφορία να αναμένεται μέσα στην ίδια χρονιά.
Η περιγραφή του Crossfire: Legion είναι η εξής: "Ο κόσμος είναι διαχωρισμένος. Οι Black List και Global Risk βρίσκονται σε διαμάχη για τις ιδεολογίες τους, όμως όλα αλλάζουν όταν έρχεται μία νέα ομάδα στο πεδίο της μάχης. Φτάστε τον στρατό σας στη νίκη σε ένα όχι τόσο μακρινό μέλλον. Είτε ψάχνετε μία πιο ανταγωνιστική εμπειρία είτε κάτι πιο χαλαρό, το Crossfire: Legion κάτι έχει να σας προσφέρει. Δοκιμάστε τις ικανότητές σας στα online modes, όσο διαχειρίζεστε πόρους, δημιουργείτε βάσεις και στέλνετε τον στρατό σας για να εξουδετερώσεις τους εχθρούς. Στο πεδίο της μάχης ο χειρότερος εχθρός σας είναι ο δισταγμός".

Ο έλεγχος των μονάδων και οι σωστές τακτικές είναι τα βασικά στοιχεία του Crossfire: Legion, αλλά η επιτυχία έρχεται πριν πέσουν ακόμα οι σφαίρες. Στο Multiplayer έχετε τον απόλυτο έλεγχο του στρατού σας. Διαλέγετε μεταξύ τριών factions και επιλέγετε ανάμεσε σε στρατιώτες, εξοπλισμό και οχήματα εδάφους και αέρα. Όλους τους στρατούς ηγούνται οι Commanders και θα πρέπει να τους επιλέξετε προσεκτικά, διότι ο καθένας έχει ξεχωριστά skills, τα οποία μπορεί να αποδειχθούν χρήσιμα στις μάχες.



Το σενάριο του Crossfire: Legion είναι το εξής: "Η κοινωνία καταρρέει στο κοντινό μέλλον τους σύμπαντος του Crossfire. Πολεμίστε σε κορυφές από ουρανοξύστες, η εισβάλετε σε βαριά οπλισμένες στρατιωτικές βάσεις όσο γνωρίζετε τους κεντρικούς χαρακτήρες και μαθαίνετε τους σκοπούς της κάθε ομάδας. Ο κόσμος είναι δικός σας για να τον κατακτήσετε".

Στο Multiplayer κομμάτι θα μπορείτε να ανεβαίνετε στις γενικές κατατάξεις βελτιώνοντας τις τακτικές σας μετά από κάθε μάχη. Μπορείτε επίσης να συνεργαστείτε με φίλους σας και να αντιμετωπίσετε Α.Ι. αντιπάλους.

Το Crossfire: Legion θα κυκλοφορήσει σε Early Access στις 24 Μαΐου και η πλήρης κυκλοφορία του αναμένεται μέσα στο 2022.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification