Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Call of Duty: Vanguard

05 Feb 2021 17:58 - 05 Feb 2021 18:13 #245823 by Μάνος Γρυπάρης
Στην ετήσια αναφορά των εσόδων της, η Activision Blizzard ανακοίνωσε εσωτερικά ότι ετοιμάζει ένα νέο Call of Duty μέσα στο 2021.
 
Η Αμερικάνικη εταιρεία δεν θα κυκλοφορήσει φέτος τα Diablo 4 και Overwatch 2. Αναμένουμε λοιπόν σύντομα το νέο Call of Duty. Συν τις άλλοις, θα συνεχίσει η υποστήριξη του Call of Duty: Warzone, καθώς εκεί θα προστίθενται μεταξύ άλλων τα weapons κάθε νέου game της σειράς. 
 

 
Η Treyarch κυκλοφόρησε το 2018 το Black Ops 4 και το 2020 το Black Ops – Cold War και η Infinity Ward το Modern Warfare του 2019, πράγμα που σημαίνει ότι το επόμενο κεφάλαιο της σειράς ίσως αναπτυχθεί από την Sledgehammer Games η οποία ήταν υπεύθυνη για το WWII του 2017.

Σύμφωνα με την Activision το 2020 ήταν η χρονιά από πλευράς εσόδων για την σειρά Call of Duty, η οποία από το  2003 που κυκλοφόρησε μέχρι σήμερα έχει συνολικά έσοδα 27 δισεκατομμύρια δολάρια. Η Αμερικανική εταιρεία δήλωσε επίσης ότι σκοπεύει να κυκλοφορήσει περισσότερες remastered εκδόσεις τίτλων.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

05 Feb 2021 19:31 #245826 by Blood Prince
Τελευταίο Call of Duty που έχω παίξει ήταν το Call of Duty Ghosts στο PC.

File Attachment:


Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

05 Feb 2021 21:35 #245830 by Frazzle
Μου άρεσε πολύ το WW2 (τερμάτισα το campaign αρκετές φορές), οπότε πιστευώ οτι η Sledgehammer θα κάνει εξίσου καλή δουλειά και στον νεό της τίτλο. Για remaster, ελπίζω αυτή τη φορά να δούμε κάτι από εποχές X360 όπως Call of Duty 2 (2005).

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Feb 2021 18:13 #246534 by Giorgos Tsolaridis
Φήμη: Το επόμενο Call of Duty ίσως διαδραματίζεται στην Κορέα Σύμφωνα με διαρροή. Ο λογαριασμός ModernWarzone του Twitter, ο οποίος έχει αποκαλύψει έγκυρες πληροφορίες στο παρελθόν για την σειρά Call of Duty, δήλωσε ότι ο επόμενος τίτλος της σειράς θα διαδραματίζεται στον πόλεμο της Κορέας, ο οποίος κράτησε από το 1950 ως το 1953.

Ο ModernWarzone θεωρείται αρκετά έγκυρη πηγή για την σειρά Call of Duty, όμως αποκάλυψε την συγκεκριμένο πληροφορία χωρίς κάποια απόδειξη, πράγμα που σημαίνει ότι δεν είναι απόλυτα έγκυρη. Η Activision δεν έχει κάνει κάποια δήλωση για να το επιβεβαιώσει ή να το αρνηθεί. 

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

26 Mar 2021 23:19 #248418 by Γιώργος Τσάκωνας
Το επερχόμενο Call of Duty που θα κυκλοφορήσει το 2021 θα διαδραματίζεται τελικά στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, σύμφωνα με το Modern Warzone .

Το Modern Warzone αναφέρει πως το νέο FPS της Sledgehammer έχει αυτή τη στιγμή το κωδικό όνομα Vanguard και πως αυτός θα είναι και ο οριστικός τίτλος του παιχνιδιού. Σύμφωνα με το Modern Warzone το επερχόμενο Call of Duty θα λαμβάνει χώρα σε ένα παράλληλο σύμπαν στο οποίο ο Β Παγκόσμιος Πόλεμος δεν σταμάτησε το 1945 αλλά συνέχισε και στην δεκαετία του 50, αν και άλλα μέσα αναφέρουν πως αυτή η συγκεκριμένη πληροφορία δεν είναι σωστή.

Τα πρώτα τρία games της σειράς Call of Duty διαδραματίζονταν επίσης στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Η σειρά επέστρεψε στην ίδια χρονική περίοδο με το Call of Duty: WWII του 2017 το οποίο είχε επίσης αναπτύξει η Sledgehammer Games, ενώ τα επόμενα games του franchise ήταν σε πιο μοντέρνες περιόδους όπως το περσινό Call of Duty Black Ops Cold War που ήταν στα 80s. Η Electronic Arts κυκλοφορεί το Battlefield 6 με την βοήθεια της Criterion Games αργότερα μέσα στο έτος για να ανταγωνιστεί με το νέο Call of Duty. Η σειρά Call of Duty έδωσε στην Activision συνολικά έσοδα που αγγίζουν τα 3 δισεκατομμύρια δολάρια, ιδιαίτερα λόγω των καλών πωλήσεων του Modern Warfare reboot του 2019, αλλά και λόγω του free-to-play Battle Royale Warzone που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2020.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

30 Mar 2021 03:03 - 30 Mar 2021 03:04 #248533 by Γεώργιος Χιντζιδης-Τοπαλιδης
Ελπίζω να είναι καλύτερο από το WWII γιατι η αλήθεια είναι δεν μου άρεσε ιδιαίτερα. Μακάρι να έχει δυνατό online και μερικά skills ή κάποιες δυνατότητες καθώς τα όπλα θα είναι συγκεκριμένα λόγω εποχής. 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Apr 2021 23:15 - 22 Apr 2021 23:16 #249861 by Γιώργος Τσάκωνας
Οι fans του Call of Duty ανυπομονούν να μάθουν περισσότερα για το νέο παιχνίδι της σειράς όμως ο πρόεδρος της Activision, Robert Kostich, ανέφερε σε μία συνέντευξή του στο VentureBeat ότι νεότερα θα υπάρξουν μάλλον αργότερα από ότι συνηθίζεται.

Μέρος του λόγου για τον οποίο η Activision μάλλον αποφάσισε να ανακοινώσει το νέο Call of Duty αργότερα μέσα στο έτος είναι λόγω των συνεχόμενων updates του Call of Duty: Warzone. Η Season 3 ξεκίνησε σήμερα και η Activision δείχνει να θέλει να προσηλωθεί σε αυτήν. Ο Kostich ανέφερε πως η αποκάλυψη του νέου Call of Duty μπορεί να γίνει σε έναν βαθμό μέσω του Warzone, όπως είχε γίνει πέρυσι και με το Call of Duty: Black Ops Cold War. “Όπως είδατε πέρυσι, κάναμε κάποια πολύ ενδιαφέροντα πράγματα στα πλαίσια της αποκάλυψης του Black Ops μέσω του Warzone. Αυτά είναι πράγματα που θέλουμε να οργανώσουμε και να προσφέρουμε στην κοινότητά μας, αφήνοντάς τους να ανακαλύψουν το Call of Duty μόνοι τους ενώ παίζουν το παιχνίδι” δήλωσε ο Kostich.

Συνέχισε λέγοντας πως “αυτό το κομμάτι ήταν διασκεδαστικό για εμάς και τις ομάδες ανάπτυξής μας. Το marketing του Call of Duty αλλάζει μαζί με το πως βάζουμε την κοινότητα να συμμετέχει και να ανακαλύπτει πράγματα για εμάς. Μπορεί να συμβεί αργότερα αυτό, αλλά είναι μέρος του γενικότερου σχεδίου μας για να φέρουμε την κοινότητα μαζί μας σε ένα διασκεδαστικό ταξίδι”. Ιστορικά η Activision ανακοίνωνε το νέο παιχνίδι Call of Duty τον Απρίλιο ή τον Μάϊο, με επιπλέον αποκαλύψεις να γίνονταν τον Ιούνιο στην E3. Αυτό έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια λόγω των αλλαγών στην E3 και άλλων παραγόντων. Η ονομασία του επερχόμενου Call of Duty φημολογείται πως θα είναι Call of Duty: WWII Vanguard.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Apr 2021 23:26 - 24 Apr 2021 00:47 #249864 by Γεώργιος Χιντζιδης-Τοπαλιδης
Καλύτερα να αργήσει και να είναι ποιοτικό πάρα κάτι βιαστικό και παρόμοιο με τα προηγούμενα. Προσωπικά περίμενω κάτι καλύτερο από το Cold War τόσο στο offline όσο και στο online.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Apr 2021 09:30 #249871 by Frazzle
Αν ακολουθήσει το σχεδιασμό του προηγούμενου WWII, πιστεύω θα είναι καλό. Προσωπικά το CoD WWII μου άρεσε πολύ, ειδικά το campaign (αν και μικρό).

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 Apr 2021 00:52 #249912 by Γεώργιος Χιντζιδης-Τοπαλιδης
Εγώ είμαι πιο πολύ της σύγχρονης εποχής αλλά αν αξίζει ας το κάνουν και στο Α' ή B παγκόσμιο..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification