Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Rainbow Six Quarantine

19 Jan 2021 15:53 #244792 by Skeagga

Το Rainbow Six Quarantine είναι ένα FPS που αναπτύσσεται αυτή τη στιγμή από την Καναδική εταιρεία ανάπτυξης, Ubisoft Montreal.

Δείτε το επίσημο τρέιλερ που δημοσιεύτηκε στην Ε3 του 2019:


Πολλοί fans παρατήρησαν ότι στην ιστοσελίδα της Ubisoft, στο Ubisoft Connect, αναγράφεται η ημερομηνία κυκλοφορίας του video game και είναι η 21 Μαρτίου. Δυστυχώς, όμως, η ημερομηνία αυτή δεν είναι αληθής. Εκπρόσωπος της Γαλλικής εταιρείας επιβεβαίωσε σε συνέντευξη ότι η ημερομηνία αυτή είναι λανθασμένη. Ωστόσο, δεν εξήγησε το πως ακριβώς έγινε αυτό το λάθος.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας έχει μετατεθεί για την περίοδο μεταξύ της 1ης Απριλίου του 2021 και της 31ης Μαρτίου του 2022. Για την καθυστέρηση ευθύνονται επιπλοκές που οφείλονται στα νέα μέτρα ενάντια του κορωναϊού.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Feb 2021 20:22 #246250 by BigGreekGamer
Σκέψεις της Ubisoft για αλλαγή ονόματος στο Rainbow Six: Quarantine λόγω της πανδημίαςΟ συνιδρυτής της εταιρείας μίλησε για την επερχόμενη κυκλοφορία.
Ο συνιδρυτής της Ubisoft και διευθύνων σύμβουλος, Yves Guillemot, δήλωσε στους επενδυτές ότι η εταιρεία ενδεχομένως να αλλάξει το όνομα του Rainbow Six Quarantine λόγω της αρνητικής σύνδεσης που θα προκύψει λόγω της κατάστασης με την πανδημία του Covid-19 παγκοσμίως.
 Όταν ο Yves Guillemot ερωτήθηκε για το αν υπάρχει σκέψη καθυστέρησης της κυκλοφορίας λόγω της πανδημίας, ο ίδιος απάντησε: "Δημιουργούμε ένα προϊόν το οποίο είναι.... το πως ονομάζεται στο σήμερα εξετάζεται και θα δούμε το τι επιφυλάσσει το μέλλον για το Rainbow Six: Quarantine."

 Σαφώς δεν αποτελεί επιβεβαίωση για την αλλαγή του ονόματος, όμως οι δηλώσεις του επικεφαλής της Ubisoft φανερώνουν ότι υπάρχει η σκέψη γύρω από το ζήτημα.
Η ημερομηνία κυκλοφορίας έχει μετατεθεί για την περίοδο μεταξύ 1ης Απριλίου του 2021 και 31ης Μαρτίου του 2022. Για την καθυστέρηση ευθύνονται επιπλοκές που σχετίζονται με τα νέα μέτρα ενάντια στον Covid-19.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Feb 2021 15:01 #246528 by BigGreekGamer
Το Rainbow Six Quarantine δεν θα μετονομαστεί σε Rainbow Six Parasite Εκπρόσωπος της Ubisoft διαψεύδει τις φήμες. 
​​​​​​​Ένας εκπρόσωπος της Ubisoft είπε στο Eurogamer ότι το όνομα "Parasite" είναι το προσψρινό νέο όνομα του παιχνιδιού και ότι η τελική ονομασία θα ανακοινωθεί σύντομα. "Παρόλο που σας έιπαμε ότι θα αλλάξουμε το όνομα του παιχνιδιού, το "Parasite" είναι απλά ένα πρόχειρο όνομα που χρησιμοποιούν οι ομάδες μας για να αναφερθούν σε αυτό", δήλωσε."Πρόσφατα κάναμε ένα τεστ πάνω στο παιχνίδι και κάποια στοιχεία του διέρρευσαν. Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι είναι όντως υπαρκτά και θα μοιραστούμε παραπάνω πληροφορίες μαζί με το επίσημο νέο όνομα σύντομα."

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification