Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Wolfenstein: Young Blood

11 Jun 2018 07:12 - 11 Jun 2018 07:15 #215359 by Μάνος Γρυπάρης
Κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου της Bethesda στην E3 2018 ανακοινώθηκε το νέο FPS Wolfenstein: Young Blood, το οποίο θα εστιάσει στην ιστορία του B.J. Blazkowicz και των δίδυμων κορών του, Jess και Soph.

Το επερχόμενο FPS θα αποτελέσει συνέχεια του Wolfenstein II και θα είναι ένα Co-op game το οποίο θα διεξάγεται στο Παρίσι του 1980.


File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 May 2019 11:47 #225081 by Άκης Ζαχαριάδης
Wolfenstein: Youngblood



Επίσημο τρέιλερ Η Bethesda έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο τρέιλερ του Wolfenstein: Youngblood.

Δείτε τις δίδυμες κόρες του B.J. Blazkowicz να προετοιμάζονται για να...σκοτώσουν για πρώτη φορά ναζί στη ζωή τους.


Η MachineGames αποκάλυψε πως το νέο Wolfenstein θα είναι το εκτενέστερο σε διάρκεια.

Το Wolfenstein: Youngblood αναμένεται να κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Ιούλιο και η εταιρεία ανάπτυξής του μας παρέχει όλο και περισσότερες πληροφορίες για αυτό. Πέραν από την δυνατότητα multiplayer, υπάρχουν και άλλες διαφορές με τα προηγούμενα games του franchise, πράγμα που επιβεβαίωσαν οι developers απαντώντας στους fans του παιχνιδιού μέσω Reddit. Όταν ρωτήθηκαν για την διάρκεια του παιχνιδιού ο Jerk Gustafsson της MachineGames αποφάσισε να απαντήσει.

Συγκεκριμένα δήλωσε: “Το Youngblood είναι πολύ διαφορετικό από τους προηγούμενούς μας τίτλους από πολλές απόψεις. Η πρόοδος των παικτών είναι καθαρά level-based και η δομή του παιχνιδιού δεν είναι linear, που σημαίνει ότι η εμπειρία κατευθύνεται προς τον παίκτη με έναν τρόπο που δεν έχουμε δοκιμάσει ξανά και οι παίκτες θα μπορούν να πραγματοποιήσουν αποστολές με την σειρά που επιθυμούν. Και ενώ το storyline/campaign είναι λίγο πιο ελαφρύ από τα New Order/ New Colossus, το συνολικό gameplay θα ξεπεράσει αυτούς τους τίτλους”.

Κάπως έτσι ξεκαθάρισε πως το Youngblood θα είναι μεγαλύτερο σε διάρκεια από τα προαναφερθέντα. Παράλληλα το παιχνίδι ίσως είναι λίγο πιο open world εφόσον οι παίκτες θα μπορούν να επιλέξουν την σειρά των αποστολών τους. Λογικά θα μάθουμε περισσότερα μέχρι την κυκλοφορία του.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Aug 2019 23:44 - 11 Aug 2019 23:45 #226194 by Giorgos Tsolaridis
Αιματοκύλισμα στην κατεχόμενη Γαλλία του 1980.

Δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία του Wolfenstein ΙΙ: The New Colossus, οι εταιρείες ανάπτυξης MachineGames και Arkane Studios συνεργάστηκαν και προχώρησαν την ιστορία του franchise μερικές ακόμα δεκαετίες μπροστά. Το Wolfenstein: Youngblood είναι η τρίτη κυκλοφορία του reboot της σειράς και διαφοροποιείται από τους προκατόχους του ως προς το gameplay, καθώς εισάγει ελαφριά RPG στοιχεία και είναι σχεδιασμένο με το Co-op multiplayer κατα νου.

Το Τέταρτο Ράιχ καραδοκεί
Είκοσι χρόνια μετά από τα γεγονότα του new Colossus, ο κόσμος έχει σχεδόν πλήρως ελευθερωθεί από τους Ναζί και ο πρωταγωνιστής του προηγούμενου game, William "B.J." Blazkowicz, εξαφανίζεται μυστηριωδώς. Οι δίδυμες κόρες του (την μια εκ των οποίων ελέγχετε εσείς), Sophie & Jessica, μαζί με την φίλη τους Abby, ανακαλύπτουν ένα κρυφό δωμάτιο στο οποίο βρίσκουν έναν χάρτη από τον οποίο προκύπτει ότι ο πατέρας τους βρίσκεται στο κατεχόμενο Παρίσι για να συναντήσει την γαλλική Αντίσταση. Κλέβοντας ένα ελικόπτερο του FBI και δύο στολές "Power Armor", τα κορίτσια και η φίλη τους ταξιδεύουν ως εκεί για να τον βρουν.



Αφού φτάσετε στο Παρίσι, οι αντιστασιακοί προκειμένου να βρείτε τον πατέρα σας, σας φορτώνουν και ένα κάρο αγγαρείες, μιας και σας βρήκαν εύκαιρες, όπου φυσικά ξεχνάτε το ότι η ζωή του ίδιου σας του πατέρα κρέμεται από μια κλωστή. Οk, δεν περιμένει κανείς να είναι ρεαλιστικό ένα video game με ναζί ρομπότ, αλλά εφόσον οι developers αποφάσισαν να βάλουν κάποια σεναριακά πλαίσια, είναι λίγο αστείο το ότι τα κορίτσια είναι διστακτικά όταν είναι να σκοτώσουν τον πρώτο τους άνθρωπο και λίγες ώρες αργότερα κάνουν cheesy αστειάκια πριν ή μετά από λουτρά αίματος (ενώ κατά τ'άλλα φοβούνται για την ζωή του πατέρα τους).

Είναι προφανής η προσπάθεια να εισαχθούν δυναμικές πρωταγωνίστριες στο σύμπαν του Wolfenstein, παρουσιάζοντας δύο έφηβα κορίτσια που εκπαιδεύονταν σκληρά σε μια ελεύθερη χώρα χωρίς να προορίζονται για καριέρα στον στρατό, και έτσι στο χαλαρό να βουτάνε κυβερνητικό εξοπλισμό και να την κάνουν για Ευρώπη και να αρχίσουν να κατακρεουργούν στρατιές από ναζί. Εν κατακλείδι, Το σενάριο είναι γραμμικό, προχειρογραμμένο και προβλέψιμο, το μήνυμα που θέλει να περάσει το παιχνίδι θα μπορούσε να το περάσει με πολύ καλύτερο τρόπο.



Διαβάστε εδώ την συνέχεια του review

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Mar 2020 01:48 #232241 by A
Replied by A on topic Wolfenstein: Young Blood
Διαβάστε το review όσοι ενδιαφέρεστε να το αγοράσετε σε έκπτωση. Για εμένα είναι ένα αδιάφορο fps που στην αγορά κυκλοφορούν πολύ καλύτερα. Η νέα τάξη πραγμάτων δυστυχώς επηρεάζει και τα βιντεοπαιχνίδια. Κατέστρεψαν το όνομα της σειράς!!!

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification