Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Squid Game video game

16 Oct 2021 12:16 - 16 Oct 2021 12:17 #256420 by Σταμάτης Καράμπογας
Ο executive Minyoung Kim του Netflix Asia δήλωσε ότι το ενδεχόμενο για την ανάπτυξη ενός Squid Game video game ήδη συζητιέται, σύμφωνα με αναφορές από το THR.

Ο Kim μίλησε στο THR σχετικά με την τεράστια επιτυχία του Squid Game, ενός κορεάτικου δράματος που αφηγείται την ιστορία μιας ομάδας ανθρώπων που είναι χρεωμένοι μέχρι τον λαιμό και συμμετάσχουν σε ένα διαγωνισμό προκειμένου να κερδίσουν το χρηματικό έπαθλο των 45,6 δισεκατομμυρίων γουον (περίπου 34 εκατομμύρια ευρώ). Διαγωνίζονται σε κάποια παιδικά παιχνίδια της Κορέας και όποιος χάνει εξοντώνεται εκείνη την στιγμή.

O Kim δήλωσε ότι το Netflix αυτή την στιγμή σκέφτεται το ποιο είναι το επόμενο βήμα για την σειρά Squid Game. Η δημοφιλής υπηρεσία streaming σκέφτεται το ενδεχόμενο ενός Squid Game video game, καθώς και το ενδεχόμενο δημιουργίας merchandise. Ακόμα, το Netflix συζητά με τον σκηνοθέτη του Squid Game για το ενδεχόμενο μιας δεύτερης σεζόν, κάτι που σπανίζει στα κορεάτικα δράματα.

Οι περισσότεροι gamers όταν είδαν το Squid Game σκέφτηκαν κατευθείαν το Fall Guys, όπου και εκεί οι παίκτες προσπαθούν να νικήσουν και αν δεν τα καταφέρουν αποχωρούν. Βέβαια, το Squid Game έχει πολύ έντονο το στοιχείο της “σύνδεσης” μεταξύ των ανθρώπων και θα ήταν πραγματικά μια πρόκληση η ανάπτυξη ενός Squid Game video game. Τέλος, ο Kim δεν έδωσε κάποια άλλη πληροφορία σχετικά με το ενδεχόμενο ενός Squid Game video game και φυσικά το Netflix δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα ακόμα.

Science isn’t about why! It’s about why not!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification