Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Rocksmith+

12 Jun 2021 21:58 - 12 Jun 2021 21:59 #252422 by Μάνος Γρυπάρης
Λίγα λεπτά πριν την συνέντευξη τύπου της Ubisoft (η οποία ξεκινάει στις 22:00 με livestream στο GameWorld) διέρρευσε το Rocksmith+.

Σύμφωνα με το The Riff Repeater , η είδηση διέρρευσε από ένα site, το οποίο ενημερώνει για το Real Guitar educational software της Ubisoft. Η περιγραφή λέει: "Το Rocksmith+ είναι μια διαδραστική συνδρομητική υπηρεσία εκμάθησης μουσικής".Το Rocksmith κυκλοφόρησε το 2011 και μας μάθαινε να παίζουμε μουσική με πραγματική κιθάρα. Είχε απεικονίσεις τύπου Guitar Hero, αλλά ήταν πολύ πιο ρεαλιστικό και αρκετοί μπήκαν στη διαδικασία εκμάθησης του οργάνου μέσα από το παιχνίδι. Το Rocksmith+, θα σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε κιθάρες Gibson, Epiphone και Kramer. Με το Riff Repeater θα μπορείτε να παίξετε ξανά συγκεκριμένους τομείς των αγαπημένων σας μουσικών κομματιών, ώστε να τελειοποιήσετε την τεχνική σας.



Η σειρά έκλεισε 10 χρόνια επομένως θα είχε λογική να επιστρέψει. Άλλωστε, τον περασμένο Απρίλιο, η Ubisoft San Francisco κυκλοφόρησε το τελευταίο DLC του Rocksmith και ανακοίνωσε παράλληλα ότι θα ασχοληθεί "με ένα νέο τίτλο". Το αρχικό Rocksmith είχε 1.570 τραγούδια, τα οποία κυκλοφόρησαν σε περίοδο 383 εβδομάδων. Για να δούμε πως θα τα πάει το νέο.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Jun 2021 21:22 #252471 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Rocksmith+
Το Rocksmith+ είναι γεγονός. Η Ubisoft το επιβεβαίωσε μέσω του livestream της. Θα αποτελέσει μια συνδρομητική υπηρεσία. Η beta έκδοση θα είναι διαθέσιμη στο  επίσημο site . Θα μπορείτε να παίξετε με την κιθάρα σας χωρίς επιπλέον εξάρτημα.





Δείτε ακόμη τι έχει να πει ο Arthur Von Nagel, lead producer της Ubisoft San Francisco.



I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

16 Sep 2021 12:01 - 16 Sep 2021 12:07 #255560 by Γιώργος Σκένδρος
Το Rocksmith+ καθυστερεί για το 2022, καθώς η Ubisoft δίνει λεπτομέρειες για τα σχόλια από τη Beta.

 Το νέο game για εκμάθηση κιθάρας της Ubisoft, Rocksmith+, έχει καθυστερήσει για το επόμενο έτος. Ο εκδότης επιβεβαίωσε ότι το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει τώρα σε κάποιο απροσδιόριστο σημείο το 2022.
Η Ubisoft σε ένα blog post : "Έχουμε χαρτογραφήσει τις εργασίες που θα θέλαμε να δώσουμε προτεραιότητα μετά από τα σχόλιά σας και αποφασίσαμε να μεταθέσουμε την κυκλοφορία του Rocksmith+ στο 2022. Καταλαβαίνουμε ότι αυτή η καθυστέρηση είναι απογοητευτική. Η απόφασή μας απορρέει από τη δέσμευσή μας να έχουμε πρώτα την ποιότητα και την επιθυμία μας να ανταποκριθούμε στις υψηλές προσδοκίες της κοινότητάς μας και των ιδίων. Κάθε παίκτης του Rocksmith+ αξίζει να βρίσκει εύκολα τη μουσική που τον ενδιαφέρει, να νιώθει την αίσθηση της ανάπτυξης και της μαεστρίας πάνω στο όργανό του και να εμπιστεύεται ότι οι νότες που παίζει ακούγονται δίκαια και με ακρίβεια. Μια υγιής ομάδα σημαίνει ένα υγιές προϊόν που είναι φτιαγμένο για να διαρκέσει για πολλά χρόνια. Σας ευχαριστούμε όλους για την υπομονή σας και την κατανόησή σας, ενώ βάζουμε τον επιπλέον χρόνο. Η ποιότητα είναι ύψιστης σημασίας για εμάς. Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας καθώς εργαζόμαστε για να κάνουμε το Rocksmith+ την καλύτερη δυνατή εμπειρία".


 



Το Rocksmith+ έχει σχεδιαστεί ως ένα παιχνίδι με ζωντανή υπηρεσία που λαμβάνει συνεχώς νέες ενημερώσεις και αυτό απαιτεί από το στούντιο να "σκέφτεται μακροπρόθεσμα", δήλωσε η Ubisoft. Μια beta για το Rocksmith+ πραγματοποιήθηκε νωρίτερα φέτος και ολοκληρώθηκε τον Ιούλιο. Το Rocksmith+ θα σας επιτρέπει να παίξετε με την κιθάρα σας χωρίς επιπλέον εξάρτημα, απλά με την βοήθεια του κινητού σας.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Sep 2022 01:06 #266407 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Rocksmith+
Ημερομηνία κυκλοφορίας



Το Rocksmith+ θα κυκλοφορήσει τελικά στις 6 Σεπτεμβρίου.  Θα έχει συνδρομή στα 15 ευρώ για ένα μήνα, 40 ευρώ για τρεις μήνες ή 100 ευρώ για ένα χρόνο.
Αν έχετε αγοράσει και το προηγούμενο Rocksmith τότε θα λάβετε έκπτωση στον πρώτο κύκλο συνδρομής σας. Επίσης, το Rocksmith+ θέλει PC με Windows 10 και στα τέλη της χρονιάς θα το δούμε και στα κινητά. Θα αξιοποιεί το κινητό σας ως μικρόφωνο για να συνδέσετε την κιθάρα σας.

Όσον αφορά τη διαδικασία εκμάθησης, το παιχνίδι παρέχει σχόλια σε πραγματικό χρόνο και μαθήματα βίντεο που κυμαίνονται από σωστή τεχνική, εξοπλισμό, φροντίδα οργάνων, εκτίμηση μουσικής και πολλά άλλα μέσω του Rocksmith Discover.

Το Rocksmith+ διαθέτει βασικές ηχογραφήσεις τραγουδιών από τη Sony Music, τη Universal και άλλες και θα σας δίνει πρόσβαση σε μια διευρυνόμενη βιβλιοθήκη με περισσότερα από 5.000 τραγούδια κατά την κυκλοφορία, με νέα τραγούδια που προστίθενται κάθε εβδομάδα από καλλιτέχνες όπως οι The Clash, Juan Gabriel, Alicia Keys, Santana , κι αλλα. Τα είδη θα περιλαμβάνουν Rock, Metal, Pop, Latin, Hip-Hop και Indie από χώρες σε όλο τον κόσμο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification