Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Project 007

20 Nov 2020 12:13 #241360 by Dylandog
Project 007 was created by Dylandog
Η νέα δημιουργία της IO Interactive με θέμα τον James Bond.
Η IO Interactive, εταιρεία που μας έχει χαρίσει τις σειρές Hitman και Kane & Lynch, ανακοίνωσε ότι δουλεύει στην ανάπτυξη ενός James Bond game.Ο τίτλος του είναι απλά Project 007 και η εταιρεία θα είναι developer και publisher, το οποίο σημαίνει και την απόλυτη ελευθερία και έλεγχο της ίδιας κατά την ανάπτυξή του. Η περιγραφή του παρακάτω teaser αναφέρει: Κερδίστε την ιδιότητα 00 σε αυτό το νέο James Bond video game, το οποίο αναπτύσσει και προωθεί η IO Interactive.


Εξάλλου το Δελτίο Τύπου του Project 007 αναφέρει: Η IO Interactive σε συνεργασία με τις MGM, EON Productions και Delphi ανακοίνωσαν την ανάπτυξη και προώθηση του πρώτου James Bond game το οποίο θα ασχολείται με το origin του δημοφιλούς κατασκόπου και έχει προσωρινό τίτλο Project 007.

Το πιο ενδιαφέρον κομμάτι της ανακοίνωσης είναι ότι η IO Interactive θα δημιουργήσει εξαρχής ένα νέο story για τον James Bond στο επερχόμενο game. Βέβαια είναι νωρίς ακόμα για να γνωρίζουμε αν θα έχουμε motion capture κάποιου ηθοποιού που έχει υποδυθεί τον Bond ή αν θα έχουμε νέο χαρακτήρα.

Ο διευθύνων σύμβουλος της IO Interactive, Hakan Abrak σημείωσε: ''Είναι αλήθεια ότι μια στο τόσο τα αστέρια ευθυγραμμίζονται στην βιομηχανία μας. Η δημιουργία ενός πρωτότυπου Bond game είναι μνημειώδης και είμαι πεπεισμένος ότι δουλεύοντας με τους δημιουργικούς μας συνεργάτες στις EON και MGM, θα κυκλοφορήσουμε κάτι πολύ ιδιαίτερο για τους gamers και όλο το community. H παθιασμένη μας ομάδα είναι πολύ ενθουσιασμένη στην μετάδοση της δημιουργικότητάς της στο σύμπαν του James Bond και να δημιουργήσουμε το πιο φιλόδοξο παιχνίδι στην ιστορία της εταιρείας μας.

Το Project 007 θα χρησιμοποιεί την Glacier technology της IO Interactive και θα είναι σχεδιασμένο για τις ‘’σύγχρονες πλατφόρμες’’, οπότε είναι λογικό να το δούμε να κυκλοφορεί για PC, PS5 και Xbox Series X/S.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

27 Jan 2021 01:12 #245220 by BigGreekGamer
Replied by BigGreekGamer on topic Project 007
Project 007
Η IO Interactive κάνει λόγo για τριλογία.


Ο studio director, Hakan Abrak, δήλωσε ότι το project θα συμπεριλαμβάνει ολόκληρη αυθεντική ιστορία.

Η IO Interactive ανέφερε ότι το επερχόμενο James Bond project της, θα μπορούσε εύκολα να αποτελέσει τριλογία. Σε συνέντευξη του στην DR.dk ο studio director, Hakan Abrak δήλωσε ότι η ομάδα ανάπτυξης δημιουργεί μία ολόκληρη αυθεντική ιστορία James Bond και ότι o ίδιος μπορεί να το φανταστεί εύκολα ως τριλογία. Στον ρόλο του πρωταγωνιστή δεν θα υπάρχει το ομοίωμα κάποιου ηθοποιού, αλλά χαρακτήρας τον οποίο δημιούργησε η εταιρεία.

Ο Abrak αποκάλυψε επίσης το πως κατάφερε να πείσει την Barbara Broccoli και τον ετεροθαλή αδελφό της Michael G Wilson ώστε να πάρουν τα δικαιώματα για την δημιουργία ενός video game βασισμένο στο franchise. Η IO Interactive ξόδεψε δύο χρόνια ετοιμάζοντας το meeting με τους κατόχους των πνευματικών δικαιωμάτων, γνωρίζοντας ότι η Broccoli δεν ικανοποιήθηκε από τα προηγούμενα James Bond games, δηλώνοντας ότι "Δεν είναι αρκετά άξια του franchise" και ότι ήταν απλά "βία για χάρη της βίας".

Η ερμηνεία του σχολίου της Broccoli δεν είναι ξεκάθαρη, όμως φαίνεται να εννοεί πως τα προηγούμενα James Bond games, ήταν κατά κύριο λόγο Shooters όπου ο παίκτης έπρεπε να σκοτώσει μία λαοθάλασσα αντιπάλων. Η εκδοχή της IO Interactive όσον αφορά την βία στο Hitman, ήταν διακριτικότερη και κομψότερη, κάτι που λογικά βοήθησε την εταιρεία να πάρει την άδεια.

Το Project 007 ανακοινώθηκε τον Νοέμβριο του 2020 με την IO Interactive να έχει κυκλοφορήσει την τριλογία Hitman, με τις πωλήσεις να αυξάνονται επιτυχώς μέχρι και σήμερα. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του Project 007 δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα, όπως δεν έχουν αποκαλυφθεί επίσς τα formats στα οποία θα γίνει διαθέσιμο.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification