Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword
×
Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Chernobylite

More
09 Feb 2019 17:51 #223027 by JaGuAr
JaGuAr created the topic: Chernobylite
Η The Farm 51 ανακοίνωσε επίσημα το Chernobylite.

Πρόκειται για ένα Sci-Fi Survival Horror που λαμβάνει χώρα στο Τσερνόμπιλ ύστερα από την συγκλονιστική καταστροφή της πόλης και την εξάπλωση της ραδιενέργειας. Την ανάπτυξη και την έκδοση του παιχνιδιού ηγείται η The Farm 51 που το 2017 έφερε στην ζωή το Get Even. Οι developers κάνουν λόγο για μία 3D-scanned επαναδημιουργία της Exclusion Zone. Στο παρακάτω τρέιλερ μπορείτε να δείτε το φρικιαστικό τοπίο του παιχνιδιού μαζί με έναν εξίσου ανατριχιαστικό
χαρακτήρα που φορά μάσκα αερίων.
Το παιχνίδι θα είναι open world, δεν θα περιλαμβάνει δηλαδή κάποιο linear storyline, ενώ θα υπάρχει και δυνατότητα crafting. Ο πρωταγωνιστής που θα ελέγχετε θα αναζητά τα αγαπημένα του άτομα, τα οποία εξαφανίστηκαν μετά την καταστροφή, ενώ παρά την υποστήριξη από άλλους χαρακτήρες η σελίδα του παιχνιδιού στο Steam κάνει λόγο για ένα αποκλειστικά single-player game. Θα παίρνετε επιλογές που θα καθορίζουν την εξέλιξη του παιχνιδιού και θα πρέπει να κάνετε ό,τι είναι δυνατόν για να επιβιώσετε.

Το Chernobylite θα κυκλοφορήσει το ερχόμενο φθινόπωρο για PC.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Feb 2019 22:49 #223039 by Blood Prince
Blood Prince replied the topic: Chernobylite
Με βάση το σενάριο φαίνεται ενδιαφέρον.Θυμάμαι παίζοντας το Call of Duty Modern Warfare πόσο είχα πωρωθεί με την επίσκεψη στο εργοστάσιο του Τσέρνομπιλ κατά την διάρκεια flashback.

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 Feb 2019 12:22 #223051 by Parou
Parou replied the topic: Chernobylite
Chernobylite: Survival Horror από τους δημιουργούς του Get EvenΤο τραγικό συμβάν με έντονες Sci-Fi επιρροές.


Η The Farm 51 ανακοίνωσε επίσημα το Chernobylite.

Πρόκειται για ένα Sci-Fi Survival Horror που λαμβάνει χώρα στο Τσερνόμπιλ ύστερα από την συγκλονιστική καταστροφή της πόλης και την εξάπλωση της ραδιενέργειας. Την ανάπτυξη και την έκδοση του παιχνιδιού ηγείται η The Farm 51 που το 2017 έφερε στην ζωή το Get Even. Οι developers κάνουν λόγο για μία 3D-scanned επαναδημιουργία της Exclusion Zone. Στο παρακάτω τρέιλερ μπορείτε να δείτε το φρικιαστικό τοπίο του παιχνιδιού μαζί με έναν εξίσου ανατριχιαστικό χαρακτήρα που φορά μάσκα αερίων.Το παιχνίδι θα είναι open world, δεν θα περιλαμβάνει δηλαδή κάποιο linear storyline, ενώ θα υπάρχει και δυνατότητα crafting. Ο πρωταγωνιστής που θα ελέγχετε θα αναζητά τα αγαπημένα του άτομα, τα οποία εξαφανίστηκαν μετά την καταστροφή, ενώ παρά την υποστήριξη από άλλους χαρακτήρες η σελίδα του παιχνιδιού στο Steam κάνει λόγο για ένα αποκλειστικά single-player game. Θα παίρνετε επιλογές που θα καθορίζουν την εξέλιξη του παιχνιδιού και θα πρέπει να κάνετε ό,τι είναι δυνατόν για να επιβιώσετε.

Το Chernobylite θα κυκλοφορήσει το ερχόμενο φθινόπωρο για PC.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 Feb 2019 20:40 #223099 by the_prophet1987
the_prophet1987 replied the topic: Chernobylite

Blood Prince wrote: Με βάση το σενάριο φαίνεται ενδιαφέρον.Θυμάμαι παίζοντας το Call of Duty Modern Warfare πόσο είχα πωρωθεί με την επίσκεψη στο εργοστάσιο του Τσέρνομπιλ κατά την διάρκεια flashback.


Απ'οτι θυμάμαι στο Modern Warfare έβλεπες μόνο τη Pripyat,τη πόλη δηλαδή που ζούσαν οι εργαζόμενοι στο Power Plant.Αν έπαιζες κάποιο παιχνίδι STALKER θα έβλεπες πολλές περιοχές όπως το Nuclear Power Plant,την αποξηραμένη λίμνη Yandar,το Red Forest και πολλές άλλες υπαρκτές περιοχές του Chernobyl σχεδιασμένες με απίστευτη λεπτομέρεια.

Ελπίζω το Chernobylite να τα πάει καλά σε αυτόν το τομέα.

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Moderators: Parouakiszax
Time to create page: 0.594 seconds
Notification