Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

The Avengers Project

14 Aug 2018 19:01 #218493 by Γιώργος Τζίτζιφας
Η Αμερικανική εταιρεία ανάπτυξης Crystal Dynamics άνοιξε ένα νέο studio στην Ουάσινγκτον με το όνομα Crystal Northwest.

Το πρώτο μέλημα του νέου παραρτήματος είναι η ανάπτυξη του The Avengers Project, ενός πολυαναμενόμενου video game που είναι βασισμένο στα comics της Marvel. Ο Scot Amos, ένας εκ των ηγετικών στελεχών της Crystal Dynamics, δήλωσε πως η ομάδα της Crystal Northwest αποτελείται από βετεράνους της βιομηχανίας, όπως οι επικεφαλείς της ομάδας Chad Queen και James Loe, οι οποίοι έχουν δουλέψει μεταξύ άλλων στο Age of Empires Online, καθώς και στις σειρές Dungeon Siege και Total Anihilation.

Το The Avengers Project ανακοινώθηκε τον Ιανουάριο του 2017 και σκηνοθέτης του είναι ο Shaun Escayg (Uncharted: The Lost Legacy, The Last of Us). O Stephan Barry (Dante’s Inferno, The Simpsons Game) επίσης προσελήφθη από την εταιρεία ως διευθυντής ανάπτυξης για το project. Ωστόσο, παρά τις λεπτομέρειες για το προσωπικό που δουλεύει πάνω στο παιχνίδι, η Crystal Dynamics δεν ακόμα δεν έχει αποκαλύψει περισσότερα στοιχεία για το είδος ή την υπόθεσή του.

Υπάρχει ήδη ένα τρέιλερ του 2017 το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω αλλά η αλήθεια είναι πως δεν δείχνει κάτι ιδιαίτερο και θα το χαρακτηρίζαμε υπερβολικά σύντομο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

21 Aug 2018 17:58 #218554 by Μαρίνος Τζώτζης
Και πολύ άργησε!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Jul 2019 12:52 - 10 Jul 2019 12:53 #225787 by Σταύρος Αντωνόπουλος
Στο Marvel’s Avengers Game θα μπορείτε να παίξετε και εκτός σύνδεσης

Δεν συνιστάται, αλλά η επιλογή θα υπάρχει.

Το επερχόμενο επίσημο παιχνίδι των Avengers, από την εταιρία ανάπτυξης Crystal Dynamics, έχει ήδη παρομοιαστεί με το Destiny λόγο των online επιλογών που θα μας παρουσιάσει.

Η συγκεκριμένη παρομοίωση γίνεται καθώς στο Avengers έχετε την δυνατότητα να συνεργάζεστε και να ολοκληρώνετε αποστολές με άλλους online παίκτες. Ωστόσο η συγκεκριμένη λειτουργία δεν είναι μονόδρομος αλλά αποτελεί μια βασική επιλογή για τον κάθε παίκτη. Σύμφωνα με το "αφεντικό" της εταιρίας αναπτυξης του παιχνιδιού, Scott Amos, το παιχνίδι θα διαθέτει κανονικά και offline mode. Συγκεκριμένα ανέφερε στο GI.biz:

"Θέλουμε ο οποιοδήποτε να έχει την δυνατότητα να αγοράσει τον δίσκο του παιχνιδιού και να μην χρειαστεί ποτέ να συνδεθεί στο διαδίκτυο. Δεν χρειάζεται να το κάνουν όλοι. Μπορείτε να ζήσετε μια πλήρη εμπειρία και να διασκεδάσετε με οποιαδήποτε επιλογή".
Παρ όλα αυτά, για όσους θα προτιμήσουν την online εμπειρία, η Square Enix υπόσχεται μια ισχυρή και συνεχως εξελισσόμενη εμπειρία με νέους χαρακτήρες αλλά και τοποθεσίες που θα εμφανίζονται με την πάροδο του χρόνου, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

"Η αρχική ιδέα πάνω στην οποία έχουμε αναπτύξει το παιχνίδι είναι ότι, θέλουμε να έχετε την δυνατότητα να προσαρμόζεται τον ήρωα που επιλέγετε, στις δικέ σας προτιμήσεις, για την εμφάνιση τις ιδιότητες και τα όπλα των χαρακτήρων αλλά και πως θα τα χρησιμοποιούν. Για παράδειγμα η Black Widow ενός παίκτη μπορεί να διαφέρει από του αλλου, είτε λίγο είτε πολύ, ανάλογα με τις επιλογές που θα έχετε ξεκλειδώσει."

Ωστόσο το παιχνίδι θα περιέχει microtransactions περιεχόμενα ώστε να μπορείτε να αγοράσετε παραπάνω αντικείμενα, αλλά δεν θα υπάρχουν loot boxes και pay-to-win μηχανισμοί, σύμφωνα με τον Scott Amos:

" Δεν θα υπάρχουν paywalls. Θέλουμε ο κόσμος να μπορεί να παίξει και ταξιδέψει παρέα σε αυτή την εμπειρία, όμως θα θέλαμε να πούμε σε όποιον θέλει να επενδύσει κάτι παραπάνω στον χαρακτήρα του και να τον προσαρμόσει όπως εκείνος θέλει, θα έχει την δυνατότητα. Ωστόσο θα υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αποκτήσετε παραπάνω αντικείμενα, καθώς ότι έχουμε φτιάξει είναι για το κοινό. Το κάναμε για τους fans. Στο τέλος της ημέρας, θα πρέπει να ακούσουμε τις εντυπώσεις του κόσμου και να προσαρμόσουμε το παιχνίδι στα "θέλω" του κοινού…. Θέλουμε τους επιβραβεύσουμε για τις ώρες που θα σπαταλήσουν στο παιχνίδι μας."

Το νέο παιχνίδι των Avengers θα κυκλοφορήσει τον Μάιο του 2020 για PC, PlayStation 4 και Xbox One, καθώς θα είναι διαθέσιμο και για την υπηρεσία Google Stadia.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

30 Jul 2019 13:01 #225963 by Σταύρος Αντωνόπουλος
Έρχονται νέες πληροφορίες για τα games της Marvel

Στα πλαίσια του Comic- Con 2019.

H Marvel θέλει να ξεκινήσει πολύ δυναμικά στο Comic – Con event του Σαν Ντιέγκο για το 2019, ανακοινώνοντας νέες πληροφορίες για τα Marvel Games.

Η εταιρία παρουσίασε το πρόγραμμα της για την φετινή έκθεση, μέσα στο οποιο περιλαμβάνονται παρουσιάσεις για μελλοντικές κινήσεις, όσον αφορά τηλεοπτικές εκπομπές, ταινίες, games αλλά και νέες προσθήκες. Απ ότι φαίνεται το πρώτο θέμα που θα έχει κάποιες ανακοινώσεις είναι αυτό των Marvel Games όπως το Marvel’s Avengers, Iron Man VR και Ultimate Alliance 3. Η παρουσίαση θα γίνει την Πέμπτη 18 Ιουλίου, με τον Greg Miller του Kinda Funny να παρουσιάζει τα θέματα που θα επικεντρωθεί η Marvel. Παρόλο που δεν έχει ξεκαθαριστεί τι πρόκειται να παρουσιαστεί, η Marvel υπόσχεται " συναρπαστικό νέο περιεχόμενο και απρόσμενες εκπλήξεις."΄

Τέλος, παρόν θα είναι και ο διευθυντής των Marvel Games, Bill Rosemann, μαζί με τους προγραμματιστές των παιχνιδιών, όπου και αυτοί με την σειρά τους θα κάνουν κάποιες δηλώσεις.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 Sep 2019 12:33 #226727 by Giorgos Tsolaridis
Marvel's Avengers gameplay video Δημοσιεύθηκε το πρώτο gameplay βίντεο του Marvel’s Avengers στην Gamescom 2019.
Στο βίντεο διάρκειας 19 λεπτών, βλέπουμε μπόλικη δράση στις περιοχές που είδαμε στο τρέιλερ ανακοίνωσης. Βλέπουμε gameplay από τους Hulk, Captain America, Iron Man, Thor και Black Widow. Πρόκειται για gameplay από την αρχή του παιχνιδιού, το A-Day, που χρησιμοποιείται και σαν tutorial. Μπορείτε να δείτε το βίντεο παρακάτω:


Το Marvel’s Avengers θα κυκλοφορήσει στις 15 Μαΐου για PC, PS4 και Xbox One.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

05 Oct 2019 18:41 #227460 by Γιώργος Βασιλικάρης
Marvel’s Avengers Collector’s Edition
Θα περιλαμβάνει αγαλματίδιο του Captain America ύψους 30εκ.

Έπειτα από τη μεγάλη ανακοίνωση ότι η Ms. Marvel θα είναι ο έκτος playable character η Crystal Dynamics αποφάσισε να δώσει στη δημοσιότητα και περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την Collector’s Edition του επερχόμενου Avenger’s game. Η νέα συλλεκτική έκδοση θα φέρει τον τίτλο "Earth's Mightiest" και θα περιέχει διάφορα αντικείμενα που θα παραπέμπουν σε όλους τους χαρακτήρες, ενώ σύμφωνα με την ανακοίνωση θα είναι "εμπνευσμένα από in-game events και items".

Τα αντικείμενα που θα σχετίζονται με τους βασικούς χαρακτήρες περιλαμβάνουν: ένα αγαλματίδιο του Captain America, το σύμβολο της Black Widow, ένα bobblehead του Hulk, ένα μπρελόκ με το σφυρί του Thor, Mjolnir, και τα blueprints για την στολή του Iron Man. Επιπλέον, θα υπάρχει μια κονκάρδα με το έμβλημα των Avengers, ένα Steelbook αλλά και μια φωτογραφία με τους πέντε Avengers και την Kamala Khan σε νεαρή ηλικία. Όπως ανακοινώθηκε πρόσφατα, η Kamala, ή αλλιώς Ms. Marvel, θα αποτελέσει το έκτο μέλος της ομάδας ενώ παράλληλα θα παίζει και καταλυτικό ρόλο στην πλοκή της ιστορίας. Δυστυχώς, δεν υπάρχουν ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την τιμή της "Earth's Mightiest" Edition.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

05 Oct 2019 18:56 #227465 by Γιώργος Βασιλικάρης
H Ms. Marvel γίνεται μέλος των Avengers.

Όπως και στην πιο πρόσφατη ταινία των Avengers, έτσι και στο επερχόμενο game, η Ms. Marvel φαίνεται να διαδραματίζει καταλυτικό ρόλο. H κατά κόσμον Kamala Khan, φαίνεται να προσπαθεί να συγκεντρώσει ξανά όλους τους Avengers, ύστερα από τον θάνατο του Captain America, προκειμένου να αντιμετωπίσουν μια νέα απειλή.


Αν και μιλάμε για τον ίδιο χαρακτήρα που εμφανίστηκε και στο Avengers:Endgame, η Kamala διαθέτει εντελώς διαφορετικές δυνάμεις από αυτές που περιμέναμε. Όπως μπορείτε να δείτε και στο παραπάνω τρέιλερ, έχει την ικανότητα να επεκτείνει και να μεγαλώνει τα άκρα της κάτι που μας θυμίζει περισσότερο τον Mr. Fantastic παρά την Ms. Marvel. Σύμφωνα με τους developers, η Kamala αποκτά τις δυνάμεις της αφού εκτεθεί στην "Terrigen Mist", ενώ η προσθήκη της θα φέρει αρκετή ποικιλία στο game τόσο από πλευράς combat όσο και από πλευράς exploration. Συμπερασματικά, η Kamala θα λειτουργεί σαν την κύρια αφηγήτρια του game, ενώ αν κρίνουμε από την αλληλεπίδραση της με τον Bruce Banner θα προσφέρει και αρκετές στιγμές γέλιου.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Oct 2019 17:07 #227524 by Giorgos Tsolaridis
Marvel’s Avengers Collector’s Edition
Θα περιλαμβάνει αγαλματίδιο του Captain America ύψους 30εκ.


Έπειτα από τη μεγάλη ανακοίνωση ότι η Ms. Marvel θα είναι ο έκτος playable character η Crystal Dynamics αποφάσισε να δώσει στη δημοσιότητα και περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την Collector’s Edition του επερχόμενου Avenger’s game. Η νέα συλλεκτική έκδοση θα φέρει τον τίτλο "Earth's Mightiest" και θα περιέχει διάφορα αντικείμενα που θα παραπέμπουν σε όλους τους χαρακτήρες, ενώ σύμφωνα με την ανακοίνωση θα είναι "εμπνευσμένα από in-game events και items".

Τα αντικείμενα που θα σχετίζονται με τους βασικούς χαρακτήρες περιλαμβάνουν: ένα αγαλματίδιο του Captain America, το σύμβολο της Black Widow, ένα bobblehead του Hulk, ένα μπρελόκ με το σφυρί του Thor, Mjolnir, και τα blueprints για την στολή του Iron Man. Επιπλέον, θα υπάρχει μια κονκάρδα με το έμβλημα των Avengers, ένα Steelbook αλλά και μια φωτογραφία με τους πέντε Avengers και την Kamala Khan σε νεαρή ηλικία. Όπως ανακοινώθηκε πρόσφατα, η Kamala, ή αλλιώς Ms. Marvel, θα αποτελέσει το έκτο μέλος της ομάδας ενώ παράλληλα θα παίζει και καταλυτικό ρόλο στην πλοκή της ιστορίας. Δυστυχώς, δεν υπάρχουν ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την τιμή της "Earth's Mightiest" Edition.

Το Marvel’s Avengers θα κυκλοφορήσει στις 15 Μαίου 2020 για PS4, Xbox One, PC και Google Stadia.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Oct 2019 21:52 #227570 by Giorgos Tsolaridis
Marvel's Avengers
Αποκαλύφθηκε η διάρκεια.


Ο Rich Briggs, Senior Brand Director της Crystal Dynamics, δήλωσε ότι το campaign του Marvel's Avengers μπορεί να διαρκέσει μέχρι 30 ώρες.

Συγκεκριμένα δήλωσε: "Εξαρτάται από το πόσο βαθιά θέλετε να εξερευνήσετε το παιχνίδι. Αλλά αν παίξετε την βασική ιστορία τότε θα χρειαστείτε 10 με 12 ώρες. Με τις προαιρετικές αποστολές πάμε σε πάνω από 30 ώρες.

Το Marvel’s Avengers θα κυκλοφορήσει στις 15 Μαϊου 2020 για PC, PS4, Xbox One και Stagia.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

02 Nov 2019 10:08 #228175 by Giorgos Tsolaridis
Marvel's Avengers
Καινούργιο τρέιλερ με τα missions, customization και skills


Το πιο πρόσφατο τρέιλερ του Marvel’s Avengers μας δείχνει πως λειτουργεί το customization, τα skills, outfits και πως να επιλέγετε αποστολές.

Μπορείτε να κάνετε customize τον ήρωά σας με διάφορους τρόπους, με διάφορα power sets, από τα οποία το καθένα θα επηρεάζει σας διαφορετικά, ανάλογα με το τι εξοπλισμό έχετε. Κάθε ήρωας έχει ένα σύστημα combo, heroic moves, signature movesets και μια ειδική ικανότητα.

Επίσης θα μπορείτε να κάνετε customize τους ήρωες με κλασικές αμφιέσεις, ή εντελώς καινούργιες και original. Επίσης, στο game θα δείτε πληθώρα Hero Missions και Warzone Missions. Τα Hero Missions είναι μέρος του single-player campaign, το καθένα ξεχωριστά σχεδιασμένο για να αναδείξει τους ήρωες που θα μπούν στην ομάδα σας, καθώς προσπαθείτε να ενώσετε πάλι τους Avengers.

Τα Warzone Missions μπορείτε να τα παίξετε είτε solo ή με group έως και τέσσερα άτομα ως οποιοσδήποτε ήρωας από την ομάδα σας. Κάθε αποστολή θα αλλάζει επίπεδο δυσκολίας ανάλογα με το πόσοι παίζετε.
Το Marvel’s Avengers θα κυκλοφορήσει στις 15 Μαϊου 2020 για PC, PS4, Xbox One και Stadia.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification