Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Pinball FX3

29 Jun 2017 12:47 #200680 by Γιάννης Σιδηρόπουλος


Η δημοφιλής σειρά Pinball FX επιστρέφει με το τρίτο της game. Το δημιούργημα της Zen Studios κάνει για πρώτη φορά την εμφάνιση του ως αποκλειστικός τίτλος της νέας γενιάς κονσολών (PS4 και Xbox One) και του PC. Στην συνέντευξη που παρέθεσε η Zen Studios υποσχέθηκε ένα εντυπωσιακό περιεχόμενο που θα περιέχει τόσο νέα όσο και παλαιά τραπέζια για να απολαύσετε. Έγινε λόγος και για έντονη προσοχή στην ανάπτυξη του multiplayer έχοντας ως κύριο σκοπό την είσοδο του παιχνιδιού στις competitive διοργανώσεις! Το παρακάτω announcement trailer, φαίνεται πολλά υποσχόμενο, ανεβάζοντας έτσι το hype για την επιστροφή του Pinball FX μετά από 7 χρόνια!

Θα κυκλοφορήσει σε PC,PS4 και Xbox One, μη γνωρίζοντας ακόμα την ημερομηνία κυκλοφορίας του. Πως σας φαίνεται;
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Sep 2017 11:53 #205110 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Pinball FX3: Ημερομηνία κυκλοφορίας


Η Zen Studios, developer και publisher του Pinball FX3 ανακοίνωσε την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του. Μαζί του θα κυκλοφορήσει και το Universal Classics Pack, που δεν είναι άλλο από ένα DLC που περιέχει τρία ακόμα tables βασισμένα στα franchises των Jaws, Back to the Future και E.T. the Extra Terrestrial. Το πακέτο αυτό θα είναι επίσης διαθέσιμο στις συσκευές με iOS, Android και σε Mac υπολογιστές.

Παράλληλα με τις παραπάνω ανακοινώσεις κυκλοφόρησε και ένα νέο τρέιλερ για το Pinball FX3 που εστιάζει στα multiplayer modes του παιχνιδιού ενώ είδαμε και ορισμένα screenshots από το Universal Classic Pack.






Το Pinball FX3 θα κυκλοφορήσει όπως ανακοινώθηκε σε PC, PS4 και Xbox One στις 26 Σεπτεμβρίου.
The following user(s) said Thank You: Γιάννης Μοσχονάς

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Sep 2017 19:05 #205841 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Back to the Future table

H Zen Studios κυκλοφόρησε ένα νέο τρέιλερ του Pinball FX3 με θέμα το Back to the Future table του παιχνιδιού.

Αν είσαστε fan του Back to the Future σίγουρα θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα αυτό το table που παρουσιάστηκε στο πρόσφατο trailer του Pinball FX3. Τα στοιχεία από την ταινία ταξιδιού στον χρόνο του Robert Zemeckis είναι αρκετά, βλέποντας ας πούμε το ιπτάμενο DeLorean, το Flux Capacitor και άλλα.
The following user(s) said Thank You: Γιάννης Μοσχονάς

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 May 2018 19:08 #215062 by Γιάννης Μοσχονάς
Pinball FX3 Review

Παρά τις δεκάδες ώρες που έχουμε καταθέσει με χαρά στα τραπέζια του Pinball FX3, αισθανόμαστε ότι στεκόμαστε ακόμα στην κορυφή ενός απίστευτα εθιστικού "παγόβουνου". Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για το καλύτερο φλίπερ που έχουμε παίξει, ένα αριστούργημα που κατορθώνει να εξομοιώσει σχεδόν τέλεια την εμπειρία του πραγματικού παιχνιδιού.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

02 Apr 2021 22:59 #248778 by Γιώργος Τσάκωνας
Το Pinball FX αποτελεί έναν προσομοιωτή φλίπερ τον οποίο αναπτύσσει η Ουγγρική εταιρεία Zen Studios ως μία ανανεωμένη έκδοση του Pinball FX3 για PS5.

Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει εντός του έτους, όμως πολλοί fans απογοητεύτηκαν από την δήλωση της Zen Studios πως δεν θα μπορούν να μεταφέρουν στην νέα έκδοση μηχανές φλίπερ που είχαν ξεκλειδώσει σε εκδόσεις για κονσόλες προηγούμενης γενιάς, αντίθετα με το τι επικρατούσε ιστορικά στα games της εταιρείας. Η Zen Studios υποστήριξε αυτήν την απόφαση λέγοντας πως όσες μηχανές φλίπερ από προηγούμενα games επαναφέρει θα υποστούν αλλαγές από το καινούριο physics engine, κάτι το οποίο απαιτεί σημαντική προσπάθεια από τους developers. Πολλές μηχανές φλίπερ παλαιότερων games της σειράς ήταν επίσης βασισμένες σε franchises όπως το Marvel Universe και το Star Wars και συνεπώς απαιτούν να εκδοθούν εκ νέου άδειες.

Το επερχόμενο Pinball FX για PS5 θα έχει δυνατότητες που δεν έχουν υπάρξει σε εκδόσεις για άλλες κονσόλες όπως το Pinball Royale, ένα multiplayer mode σε στυλ Battle Royale καθώς και νέα challenge modes και ανανεωμένο competitive mode. Το παιχνίδι δεν είναι ακόμα γνωστό αν θα υποστηρίζει DualSense, αλλά φαντάζει πολύ πιθανό λόγω της φύσης του φλίπερ. Η Ουγγρική εταιρεία ανακοίνωσε επίσης πως θα παρουσιάζει “νέες μηχανές φλίπερ βγαλμένες από καινούρια franchises” όσο πλησιάζει η ημερομηνία κυκλοφορίας.

Το Pinball FX θα κυκλοφορήσει για PS5 αργότερα μέσα στο έτος.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification