Game & Users του μήνα: Νοέμβριος 2021

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Game & Users του μήνα: Νοέμβριος 2021

Game & Users του μήνα: Νοέμβριος 2021

Forza τα δώρα!

Σας ανακοινώνουμε το παιχνίδι του μήνα και τους top users του GameWorld.gr για τον μήνα που μας πέρασε.

Δείτε τα δώρα του μήνα που κερδίζετε, προσφορά του Gamivo
1) Κάρτα PSN των 20 ευρώ για να αγοράσετε ότι θέλετε
2) Risk of Rain 2 (PC)
3) Control Ultimate Edition (PC)

Το δώρο του βίντεο των νέων κυκλοφοριών του μήνα θα είναι:
Μία κάρτα Steam των 20 ευρώ για να αγοράσετε ότι θέλετε.

Θυμίζουμε ότι όσο κάνετε αγορές από το Gamivo, τόσο αυξάνετε και την αξία των games που θα έχετε κάθε μήνα. 

Ποιοι επιλέγουν κατά σειρά τα δώρα:
1)Ο user του μήνα
2)Ο user reviewer του μήνα
3)Ο blogger του μήνα

Η ψηφοφορία για το Game of the Month και τους Users του μήνα ξεκινάει στις 31 κάθε μήνα στο subforum "Versus" του GameWorld και ολοκληρώνεται την πρώτη εβδομάδα του επόμενου.

Ακολουθούν τα αποτελέσματα:

Game of the Month
Το Forza Horizon 5 πήρε την πρώτη θέση με οριακή διαφορά. Αν και τα Racing δεν παίζονται από πολύ κόσμο, εντούτοις ξεχώρισε για την ποιότητά του σε σχέση με τα φαβορί Battlefield 2042 και Call of Duty: Vanguard που απέτυχαν να εκπληρώσουν τις προσδοκίες.

User του μήνα
Ο Απόστολος Μητσακούλης (Kadaz) ήταν user του μήνα, καθώς βρισκόταν παντού στον σχολιασμό των άρθρων και στο Forum. Τα συγχαρητήριά μας!

Στο User of the Month ψηφίζετε στο subforum "Versus" του GameWorld για το ποιος θέλετε να είναι το μέλος του μήνα. Υποψήφιοι νικητές είστε συνήθως όσοι συμμετέχετε αρκετά με σχόλια στα άρθρα του GameWorld, το Forum, τα Blogs, τα User Reviews κ.ο.κ.

User review του μήνα
Ο Απόστολος Μητσακούλης (Kadaz) ξεχώρισε, καθώς πήρε τον τίτλο του User Reviewer του μήνα για το user review που έγραψε για το Diablo 2: Resurrected.

Γράψτε το δικό σας user review από τον τομέα Reviews, μπαίνοντας μέσα σε ένα Review κι επιλέγοντας το "User Review" (την τελευταία καρτέλα στα δεξιά). Τα User Reviews που μπαίνουν στην ψηφοφορία είναι μόνο όσα διαθέτουν τουλάχιστον δύο παραγράφους.

Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

Blogger του μήνα
Ο Παναγιώτης Τσιάτσος (Professor Severus Snape) αναδείχθηκε Blogger του μήνα. Το blog post του έχει τίτλο Έγκλημα και τιμωρία.

Γράψτε το δικό σας blog post, το οποίο δημοσιεύεται αυτόματα στην κεντρική σελίδα του GameWorld, κάτω δεξιά στα Blogs.

Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

Άλλα αποτελέσματα
- Το άρθρο του μήνα είναι το review του Age of Empires IV  από τον Γιάννη Μοσχονά.
- Συντάκτης του μήνα: Για τον μήνα που πέρασε βγήκα συντάκτης του μήνα για δεύτερη συνεχόμενη φορά. Ειλικρινά ο Νοέμβριος ήταν ο πιο δύσκολος μήνας του χρόνου! Σας ευχαριστώ πολύ για τις ψήφους σας.
- Βίντεο του μήνα: Το gameplay video μας για το Elden Ring, στο οποίο περάσαμε τέλεια μαζί με τον Γρηγόρη.

Σας ευχαριστούμε όλους για τις συμμετοχές σας και συγχαρητήρια στους νικητές! Η ειδοποίηση για την παραλαβή θα γίνει μέσω email.

Διαδικασία συμμετοχής
Το GameWorld χαρίζει κάθε μήνα games και κάρτες Steam ή PSN Οι νικητές επιλέγονται από εσάς τους ίδιους στο Forum "Versus" με ανοιχτές ψηφοφορίες. Επίσης, δίνουμε και ένα τέταρτο δώρο στο βίντεο των νέων κυκλοφοριών κάθε μήνα στο κανάλι του GameWorld.gr στο YouTube.

Μείνετε συντονισμένοι στο αγαπημένο σας gaming site, μπείτε στην παρέα του GameWorld και με την καθημερινή παρουσία σας κερδίστε κι εσείς τα δωράκια σας. Όσο περισσότερο συμμετέχετε καθημερινά στον κόσμο των games και στηρίζετε το GameWorld τόσο περισσότερα δώρα κερδίζετε.

Δείτε όλους τους διαγωνισμούς του GameWorld. Για γενική συζήτηση ή απορίες σχετικά με τους Users του μήνα ρωτήστε σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification