World of Warcraft Free Trial

Hot
Γιώργος Δρίτσας

Γιώργος Δρίτσας  

περιμένοντας το Death Stranding
 
0.0 ()
1
World of Warcraft Free Trial

World of Warcraft Free Trial

Για ανενεργά accounts.

 

Αν έχετε λογαριασμό World of Warcraft και θα θέλατε να επιστρέψετε για μια ματιά στον κόσμο του Azeroth, η Blizzard σας προσκαλεί για μερικές μέρες.

Από τις 21 μέχρι και τις 24 Μαρτίου, όλα τα ανενεργά accounts θα αναβαθμιστούν, επιτρέποντάς σας να παίξετε δωρεάν για ένα σαββατοκύριακο. Ακόμη κι αν δεν έχετε τα προηγούμενα expansions το account σας θα αναβαθμιστεί αυτομάτως σε έκδοση Legion. Για να παίξετε, εφόσον έχετε ήδη λογαριασμό, έχετε πρόσβαση χωρίς κάποια εγγραφή απευθείας απ' το Battle.net app.

Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε ελεύθερη πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο εκτός από το Battle of Azeroth. Παρ’ όλα αυτά, θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε και το τελευταίο expansion, στον περιορισμένο όμως χρόνο ενός trial τριών ωρών. Το trial μπορεί να επαναληφθεί με εως και 12 χαρακτήρες κατά τη διάρκεια του σαββατοκύριακου.

Διαβάστε το review του World of Warcraft: Legion και συζητήστε για το φημολογούμενο Veil of Shadows expansion στο σχετικό forum topic.  

Διαβάστε επίσης για World of Warcraft σε κινητά.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification