Το Two-Point Hospital δωρεάν για το τριήμερο

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Το Two-Point Hospital δωρεάν για το τριήμερο

Το Two-Point Hospital δωρεάν για το τριήμερο

Μαζί με DLC με θέμα τον Sonic. [UPDATE]

[Αρχική Δημοσίευση: 28/8/20] Την στιγμή που το Epic Games Store δίνει δωρεάν games κάθε εβδομάδα, το Steam απαντάει με...δωρεάν τριήμερα.

Το Two Point Hospital διατίθεται δωρεάν μέχρι και τις 30 Αυγούστου, ενώ βρίσκεται σε έκπτωση της τάξεως του 70% μέχρι και τις 31 Αυγούστου.

[UPDATE: 30/7/21] Άλλο ένα δωρεάν τριήμερο μαζί με Sonic DLC] Το Two-Point Hospital θα είναι δωρεάν από σήμερα 30 Ιουλίου μέχρι τις 2 Αυγούστου ενώ θα συνοδεύεται με ένα DLC με θέμα τον Sonic, με αφορμή την επέτειο 30 χρόνων της σειράς.

Συγκεκριμένα, στο Steam, το Two-Point Hospital, θα έχει και έκπτωση 75% μέχρι τις 5 Αυγούστου και 50% στην τιμή του DLC. Στο Xbox Live Gold θα είναι δωρεάν μέχρι την 1η Αυγούστου ενώ θα υπάρχει 30% έκπτωση στο βασικό παιχνίδι και στο DLC, μέχρι τις 9 Αυγούστου. Στο Nintendo eShop θα υπάρχει μία δοκιμαστική περίοδος μέχρι τις 3 Αυγούστου, ενώ το παιχνίδι και το DLC θα βρίσκονται σε 30% έκπτωση μέχρι τις 8 Αυγούστου.

Κάντε κλικ εδώ για να το κατεβάσετε.

Το Two Point Hospital είναι διαθέσιμο σε PC, PS4, Xbox One και Switch.

Διαβάστε το review του Two Point Hospital και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification