Fan του Street Fighter II αποδεικνύει πως η CPU ήταν "cheater"

Hot
Fan του Street Fighter II αποδεικνύει πως η CPU ήταν "cheater"

Fan του Street Fighter II αποδεικνύει πως η CPU ήταν "cheater"

Τι μας κρύβει η Capcom;

Ένας μεγάλος fan της σειράς Street Fighter εξήγησε μέσω ενός βίντεο γιατί η CPU στο Street Fighter II πολλές φορές “έκλεβε”. 

Παρότι θεωρείται ένα από τα κορυφαία Fighting όλων των εποχών, αν όχι το κορυφαίο, το Street Fighter II είχε κατά καιρούς κινήσει υποψίες ότι ήταν λίγο cheater στο θέμα της CPU. Αν το λέγατε στον οποιονδήποτε πιθανότατα δεν θα σας πίστευε, ωστόσο ο desk, ένας fan και εξαιρετικός παίκτης του Street Fighter II, όχι μόνο συμφωνεί με το σκεπτικό σας, αλλά δημιούργησε και ένα βίντεο μέσα από το οποίο εξηγεί βήμα-βήμα γιατί η CPU του Street Fighter II ήταν cheater. Η εξονυχιστική ανάλυσή του αναφέρει πως η CPU μπορεί να αντιμετωπίσει τις επιθέσεις σας με άδικο τρόπο, μετατρέποντας τον εαυτό της σε άτρωτο.

Ο desk υποστηρίζει πως το A.I. μπαίνει σε ένα “god mode” όποτε το θελήσει. Παράδειγμα αποτελεί το flash kick του Guile. Οι παίκτες πρέπει να σκύψουν για δύο δευτερόλεπτα και να πατήσουν στην συνέχεια πάνω και μία κλοτσιά για να πραγματοποιήσουν αυτή την επίθεση, την ίδια στιγμή που η CPU μπορεί να κάνει ακριβώς την ίδια κίνηση χωρίς να περιμένει να φορτώσει. Αυτό είναι ένα από τα πολλά αποδεικτικά στοιχεία που παραθέτει ο desk και σίγουρα είναι ένα βίντεο στο οποίο μπορεί να βρει ενδιαφέρον κάθε fan της σειράς Street Fighter.

Διαβάστε το review του Street Fighter V: Arcade Edition και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification