Η Bandai Namco έχει "παγώσει" το Tekken x Street Fighter εδώ και μία δεκαετία

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Η Bandai Namco έχει "παγώσει" το Tekken x Street Fighter εδώ και μία δεκαετία

Η Bandai Namco έχει "παγώσει" το Tekken x Street Fighter εδώ και μία δεκαετία

Ίσως τελικά να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή . [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση:21/6/21] Ο Katsuhiro Harada, δημιουργός του Tekken και ο Kouhei Ikeda, director του Tekken 7, έσπασαν την σιωπή τους μετά από μία δεκαετία και δήλωσαν ότι το Tekken x Street Fighter δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει, καθώς η Bandai Namco είχε διακόψει την ανάπτυξή του.

Παρότι υπάρχει Street Fighter x Tekken από την Capcom (βγήκε το 2012), εντούτοις η Bandai Namco δεν δημιούργησε ένα αντίστοιχο παιχνίδι Tekken, που να περιέχει χαρακτήρες από αμφότερα τα δύο fighting. Η είδηση της ακύρωσης βγήκε στο νέο επεισόδιο του Harada's Bar (του Katsuhiro Harada) και μάλιστα αποκαλύφθηκε ότι η Bandai Namco ακύρωσε το project ενώ βρισκόταν στο 30% της ανάπτυξής του. Οι developers μάλιστα, σύμφωνα με τον Harada, "δούλευαν σκληρά για αυτό και μακάρι να μπορούσαμε σας δείξουμε τα μοντέλα των χαρακτήρων και άλλα πράγματα, αλλά το Street Fighter ανήκει στην Capcom και δεν μπορούμε να το κάνουμε από μόνοι μας".

Οι δύο συντελεστές, Harada και Ikeda, πρόσθεσαν μάλιστα ότι οι Chun-Li και Dhalsim ήταν εκπληκτικοί στην όψη, κατά την μετάβασή τους από 2D σε 3D ενώ οι περισσότεροι  θηλυκοί χαρακτήρες "ήταν πραγματικά καλοί". Πάντως, ο Harada είχε δηλώσει στην The Independent το 2021 ότι το development "δεν ήταν στο 10% αλλά είχε σχεδόν ολοκληρωθεί". Το 2016 ανακοινώθηκε το πάγωμα του development.

[UPDATE 22/6/21: Ίσως να υπάρχει ακόμα ελπίδα]  O Katsuhiro Harada, δημιουργός του Tekken, μέσω της εκπομπής Harada's Bar, ξεκαθάρισε κάποια σχόλια που έκανε ο ίδιος, σχετικά με τo Tekken X Street FIghter, το οποίο ίσως και να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή, τελικά.

Φαίνεται ότι προέκυψε λάθος στην αγγλική μετάφραση στο σχετικό βίντεο, και ότι τελικά το παιχνίδι αν και βρίσκεται όντως στο 30% της ανάπτυξής του, στην πραγματικότητα είναι σε μια κατάσταση παύσης χωρίς να έχει αποφασιστεί ακόμα η οριστική ακύρωσή του. Ο Katsuhiro Harada προσέθεσε πως "η ανάπτυξη του παιχνιδιού θα συνεχιστεί όταν βρεθεί η κατάλληλη ευκαιρία, καθώς δεν έχει να κάνει μόνο με το marketing, αλλά και με άλλα project που αναπτύσσονται παράλληλα".

Διαβάστε το review του Street Fighter x Tekken και συζητήστε για το ακυρωθέν Tekken x Street Fighter στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification