Soulcalibur VI: Ημερομηνία κυκλοφορίας και Collector’s Edition

Hot
Soulcalibur VI: Ημερομηνία κυκλοφορίας και Collector’s Edition

Soulcalibur VI: Ημερομηνία κυκλοφορίας και Collector’s Edition

Έρχεται τον Οκτώβριο με φιγούρα της Sophitia, art book και soundtrack. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 8/6/18] Φήμες θέλουν την κυκλοφορία του SoulCalibur VI να καθυστερεί για το 2019.

Η Bandai Namco έχει μιλήσει πολλάκις για την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου Fighting της αναφερόμενη στο 2018 ως σίγουρη περίοδο. Ωστόσο έχουμε μπει στον Ιούνιο και οι φήμες που θέλουν το SoulCalibur VI να καθυστερεί φουντώνουν, όχι μόνο λόγω του ότι απομένουν μόλις 6 μήνες για να αλλάξει ο χρόνος, αλλά και εξαιτίας διαφόρων αναφορών σύμφωνα με τις οποίες οι πελάτες του Amazon ενημερώθηκαν πως θα παραλάβουν το παιχνίδι που έχουν προπαραγγείλει στις 8 Ιανουαρίου του 2019.

Φυσικά και περιμένουμε επίσημη ανακοίνωση της Bandai Namco για να βεβαιωθούμε, ωστόσο δεν αποκλείεται η αλλαγή αυτή να οφείλεται σε πραγματική καθυστέρηση του παιχνιδιού. Δεδομένου του ότι τις επόμενες μέρες διεξάγεται και η E3 δεν αποκλείεται να μάθουμε και την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού. Επομένως, όσοι θέλετε να δοκιμάσετε τον Geralt of Rivia και τους άλλους χαρακτήρες του έκτου SoulCalibur ίσως χρειαστεί να περιμένετε λίγο ακόμα.

[UPDATE: 12/6/18 - Ημερομηνία διάθεσης και Collector’s Edition] Μέσω ενός δελτίου τύπου, η Bandai Namco ανακοίνωσε ότι το Soulcalibur θα κυκλοφορήσει στις 19 Οκτωβρίου για PC, PS4 και Xbox One.

soulcalibur vi collectors edition

Ταυτόχρονα, έκανε γνωστό ότι θα διατεθούν επίσης οι Deluxe Edition και Collector’s Edition. Η πρώτη θα περιλαμβάνει το παιχνίδι σε steelbook, το soundtrack και το Season Pass. Η συλλεκτική έκδοση από την άλλη, θα περιέχει όλα τα παραπάνω και επιπλέον ένα βιβλίο 120 σελίδων με artwork από το Soulcalibur VI και μια φιγούρα της Sophitia ύψους 35 εκατοστών.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το story τρέιλερ από την E3 2018:

Το Soulcalibur VI θα κυκλοφορήσει για PC, PS4 και Xbox One στις 19 Οκτωβρίου.

Διαβάστε περισσότερα για το SoulCalibur VI και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification