Ελληνική γλώσσα στο Xbox dashboard

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
2
Ελληνική γλώσσα στο Xbox dashboard

Ελληνική γλώσσα στο Xbox dashboard

Πρώτη ματιά στο dashboard του Xbox Series X [UPDATE]

Ο Brad Rosetti, επικεφαλής του προγράμματος Xbox Insider, όπου τεστάρονται τα νέα χαρακτηριστικά του Xbox dashboard, ανακοίνωσε μέσω Twitter, ότι στο Xbox Insider θα προστεθούν τέσσερις νέες γλώσσες. Τα ελληνικά, τα Ουγγρικά, τα Τσέχικα και τα Σλοβακικά.

 

 

Τα ελληνικά προστίθενται για πρώτη φορά μέσα στις επόμενες ώρες στο Xbox Insider, το οποίο είναι διαθέσιμο μόνο για επιλεγμένους κατόχους Xbox One. Μόλις υπάρξει το απαραίτητο τεστάρισμα τότε θα περαστούν live, ώστε όλοι οι κάτοχοι Xbox να έχουν επιλογή της ελληνικής γλώσσας στα μενού.

Για την είδηση μας ενημέρωσε ο Γιάννης Μπόκας (x_yannis).

[UPDATE: 19/8/20 - Πρώτη ματιά στο dashboard του Xbox Series X] Η Microsoft ανακοίνωσε κάποια πρώτα στοιχεία για το dashboard του Xbox Series X, το οποίο εμφανισιακά θα μοιάζει αρκετά με αυτό που έρχεται σύντομα στο Xbox One αλλά θα είναι ταχύτερο.

Το νέο dashboard του Xbox Series X ονομάζεται Xbox Experience και αποσκοπεί μεταξύ άλλων στο να ενοποιήσει όλες τις πλατφόρμες που μπορούν να αλληλεπιδράσουν με ένα Xbox. Αυτό σημαίνει ότι έχει σχεδιαστεί ώστε να χρησιμοποιείται τόσο από την κονσόλα ενός Xbox όσο και από PC ή smartphone, τα οποία μέχρι σήμερα φαντάζουν σαν διαφορετικοί κόσμοι. Για παράδειγμα, πλέον θα μπορείτε να μοιράζεστε screenshots από το Xbox Series X σας απευθείας στο Xbox app του κινητού σας, παρακάμπτοντας την μέχρι σήμερα διαδικασία όπου χρειαζόταν να περιμένετε να εμφανιστούν στον OneDrive λογαριασμό σας πρώτα. Δείτε παρακάτω το βίντεο της παρουσίασης του νέου Xbox Experience.

Το dashboard του Xbox Series X θα είναι επίσης ταχύτερο, αλλά όχι μόνο χάρη στο hardware που θα το τρέχει. Η Microsoft ισχυρίζεται ότι ο χρόνος που χρειάζεται για να φορτώσει το dashboard κατά την εκκίνηση είναι πλέον μειωμένος κατά 50%, ενώ η επιστροφή σε αυτό από ένα game θα είναι ταχύτερη κατά “σχεδόν 30%”. Η λογική του σχεδιασμού έχει επίσης αλλάξει ώστε να αναδεικνύει καλύτερα τα τρία πράγματα που χρησιμοποιούν περισσότερο οι χρήστες (Home, Guide και Store) έτσι ώστε να μπορείτε να φτάσετε σε αυτά ταχύτερα και με λιγότερα πατήματα κουμπιών. Επιπλέον, η Microsoft είχε επίσης ανακοινώσει πρόσφατα και αλλαγές στο Store καθαυτό.

Κάποια από τα παραπάνω είναι ήδη εμφανή στις αναβαθμίσεις που κάνει διαρκώς η Microsoft στο dashboard του Xbox One, αλλά βελτιστοποιούνται διαρκώς. Αν δεν σχεδιάζετε αναβάθμιση σε κονσόλα νέας γενιάς προς τα τέλη του έτους, θα επωφεληθείτε και πάλι των αναβαθμίσεων, καθώς θα τύχουν ταυτόχρονης εφαρμογής και σε όλα τα Xbox One. Κάποιες αλλαγές ήδη είναι σε δοκιμαστική φάση με τους χρήστες του Xbox One, συνεπώς μπορεί εκεί να διορθωθούν τα όποια λάθη πριν το λανσάρισμα του Xbox Series X το Νοέμβριο.

Διαβάστε επίσης τις φήμες σχετικά με τις προπαραγγελίες για το Xbox Series X και συζητήστε για την επερχόμενη κονσόλα της Microsoft στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification