Microsoft: "Ετοιμάζουμε νέα exclusives, θα αγοράσουμε developers"

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Microsoft: "Ετοιμάζουμε νέα exclusives, θα αγοράσουμε developers"

Microsoft: "Ετοιμάζουμε νέα exclusives, θα αγοράσουμε developers"

Φήμη και για υπηρεσία τύπου PlayStation Now. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 6/11/17] Η Shannon Loftis, επικεφαλής του τμήματος Xbox για την διανομή των αποκλειστικών games, δήλωσε στο Gamespot ότι ετοιμάζονται νέα exclusives.

Επίσης, η Loftis έδειξε να είναι σίγουρη για τις πωλήσεις της κονσόλας και των games της, τόσο για φέτος, όσο και για το 2018. "Οι gamers θέλουν περισσότερα exclusives και θα θέλαμεν α έχουμε κάνα δύο τίτλους πρώτης γραμμής. Σας ετοιμάζουμε περισσότερα games, τα οποία αναπτύσσονται και προς το παρόν δεν μπορούμε να αναφέρουμε περισσότερα για αυτά. Προς το παρόν έχουμε το λανσάρισμα του Xbox One X" δήλωσε χαρακτηριστικά η εκπρόσωπος της Microsoft.

Αυτή την περίοδο στις κονσόλες Xbox One κυκλοφορούν τα Forza Motorsport 7, Super Lucky's Tale, Cuphead και το PlayerUnknown's Battlegrounds στις 12 Δεκεμβρίου, το οποίο θα είναι timed console exclusive, μιας και η τελική του έκδοση θα βγει και στα PC, ενώ για την αντίστοιχη για PS4 δεν υπάρχει προς το παρόν κάποια ενημέρωση.

Όσο για το θέμα "console exclusive με ύπαρξη και στα PC και όχι απολύτως exclusive", η Shannon Loftis δήλωσε: "Δεν βλέπω πως το να προσφέρεις τα games σου και σε άλλα format τα οποία παίζουν περισσότεροι gamers είναι απαραίτητα κακό, ειδικά όταν έχουνε το multiplayer (σ.σ. εννοώντας το cross-network play). Αυτό ισχύει για παράδειγμα με το Killer Instinct που είναι διαθέσιμο ταυτόχρονα σε PC και Xbox One, format τα οποία θέλουμε να ενώσουμε. Γνωρίζουμε ωστόσο ότι οι κάτοχοι Xbox θέλουν games αποκλειστικά για την κονσόλα τους και το κατανοούμε".

[UPDATE: 6/11/17 - 21:00] Ο Phil Spencer, επικεφαλής και εκτελεστικός αντιπρόεδρος του τμήματος Xbox, δήλωσε ότι η Microsoft σκοπεύει να αγοράσει game developers, προκειμένου να κυκλοφορήσει νέα exclusives ως publisher, αλλά και να ιδρύσει η ίδια νέες εταιρείες ανάπτυξης.

Ο Spencer παραδέχθηκε ακόμη ότι τα μέχρι τώρα exclusives της Microsoft δεν ήταν αυτά που έπρεπε και ότι ο τομέας των first-party games όφειλε να είναι ένας από τους δυνατούς της εταιρείας. "Προσδοκώ στο να αναπτυχθούμε. Το να δημιουργούμε νέα games θα πρέπει να αποτελέσει ένα από τα πλεονεκτήματά μας. Δεν επενδύαμε πάντοτε το ίδιο. Είχαμε ανόδους και πτώσεις στο θέμα των επενδύσεων στα exclusives".

Παράλληλα, ο Spencer άφησε να εννοηθεί, ότι μέσα στα επόμενα τρία χρόνια, η Microsoft μπορεί να λανσάρει κι αυτή με την σειρά της μια υπηρεσία που θα παρέχει ένα streaming περιεχόμενο, παρόμοιο με αυτό του PlayStation Now. Η Microsoft είχε τεστάρει την υπηρεσία αυτή το 2012, αλλά τότε το κόστος ήταν υψηλό σε σχέση με τα σημερινά δεδομένα. Πλέον με τους Azure cloud servers της Microsoft, τα δεδομένα αλλάζουν, μιας και το κόστος έχει πέσει σημαντικά.

Το Xbox One X κυκλοφορεί από αύριο στα καταστήματα στην τιμή των 500 ευρώ. Δείτε τις μέχρι τώρα πληροφορίες και συζητήστε περισσότερα για την κονσόλα στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 07/11/2017 10:34
Exclusives και τίτλους ακούμε η διαβάζουμε και πουθενά δεν τα βλέπουμε.
#2 the_prophet1987 (Level 22) 07/11/2017 11:52
Μόλις σκοπεύουν να ιδρύσουν εταιρίες ανάπτυξης,α καλά.Και σε 2 χρόνια να καταφέρουν να βγάλουν λειτουργικό παιχνίδι χωρίς προβλήμματα η Sony θα έχει ήδη κυκλοφορήσει τα περισσότερα απο αυτά που έχουμε δει σε trailer.Εκτός αν δουλεύουν ήδη σε κάτι που δεν θέλουν να μαθευτεί.
Notification