Roccat Titan mechanical switches

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Roccat Titan mechanical switches

Roccat Titan mechanical switches

Η Roccat ετοιμάζει τα δικά της μηχανικά πλήκτρα.

Η Roccat αποφάσισε να κατασκευάσει τα δικά της μηχανικά πλήκτρα, με την ονομασία Titan.

Σε συνεργασία με την TTC, η Roccat σχεδίασε το πρώτο μηχανικό της πλήκτρο με τις προδιαγραφές που επιθυμεί. Στόχος της Roccat είναι να λύσει το πρόβλημα της διαρκούς αναπήδησης του πλήκτρου, κάτι που οδηγεί στο να αναγνωρίζονται κάποια πλήκτρα ότι πατιούνται πολλές φορές ή να μην αναγνωρίζονται καθόλου. Το firmware των πληκτρολογίων έχει αναπτυχθεί με σκοπό να έχει καθυστέρηση στο σήμα που στέλνετε στο πλήκτρο έως ότου πατηθεί σωστά. Με τα Titan Switches θα έχουμε υψηλή ποιότητα κατασκευής μηχανικού πλήκτρου ούτως ώστε να υπάρχει η ελάχιστη δυναμή αναπήδηση και η καλύτερη δυνατή ανταπόκριση.

Η Roccat ισχυρίζεται ότι τα Titan θα είναι κατά 20% πιο γρήγορα σε σχέση με τα πλήκτρα άλλων εταιρειών. Θα μοιάζουν αρκετά στα Cherry MX Brown. Η Roccat μείωσε το σημείο ενεργοποίησης κάθε πλήκτρου από τα 2 χιλιοστά στα 1,8 και την απόσταση μετακίνησης του πλήκτρου από τα 4 χιλιοστά στα 3,6. Τα Titan προσφέρουν κι αυτά με την σειρά τους απτική ανάδραση και είναι αθόρυβα. Παράλληλα, η Roccat δημιούργησε ένα ειδικό διαφανές περίβλημα στα πλήκτρα, που τα ενισχύει και τα κάνει πιο ανθεκτικά. Δίνει μια πιο στιβαρή αίσθηση και εξαλείφει την ταλάντευση ακόμα κι αν τα πλήκτρα πιέζονται με άγριο τρόπο ή τέρμα κάτω. Προστατεύει επίσης το εσωτερικό του πλήκτρου από την σκόνη, συνεπώς τα Titan θα έχουν και μεγαλύτερη αντοχή.

Τα Roccat Titan θα ανακοινωθούν εκτενώς στην παρουσίαση της Roccat στην Computex, στις 5 Ιουνίου.

Δείτε επίσης το πληκτρολόγιο Roccat Horde Aimo και συζητήστε για τη Roccat στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification