FIFA 20: Team of the Season So Far

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
6
FIFA 20: Team of the Season So Far

FIFA 20: Team of the Season So Far

Η ομάδα του Γαλλικού πρωταθλήματος για το TOTSSF είναι γεμάτη αστέρια. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 18/4/20] Η EA Sports ανακοίνωσε ότι οι παίκτες που θα κυκλοφορήσουν με ειδικές κάρτες Team of the Season στο Ultimate Team mode, θα ψηφιστούν από το community.

Η ομάδα αυτή ονομάζεται "FIFA 20 Team of the Season So Far", μιας και ακόμη δεν γνωρίζουμε πότε θα σταματήσει η καραντίνα σε όλη την Ευρώπη ώστε να επιστρέψουμε στις αθλητικές δραστηριότητες και αν τελικά θα ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν του Champions League και των εγχώριων πρωταθλημάτων.

Η ψηφηφορία έχει ξεκινήσει στα sites FUTHead.com και FUTWiz.com.

Κάντε κλικ εδώ για να ψηφίσετε στο FUTHead.

Κάντε κλικ εδώ για να ψηφίσετε στο FUTWiz.

cristiano ronaldo team of the season so far

[UPDATE: 24/4/20 – FIFA 20: Team of the Season So Far] Η EA Sports ανακοίνωσε με σχετική δημοσίευση στο Twitter ότι περισσότερο από μισό εκατομμύριο κόσμος ψήφισαν για την καλύτερη ομάδα της σεζόν έως τώρα.

Ο Pique στην άμυνα, Courtois στο τέρμα και Casemiro στο κέντρο. Δείτε ποιοι είναι οι παίκτες που προτιμήθηκαν από το community:

fifa20teamseasonsofar min

[UPDATE 2: 2/5/20 - Το Team Of The Season So Far αποτελείται κυρίως από μεγάλα ονόματα] Μέχρι στιγμής, η ομάδα Team Of The Season So Far του FIFA 2020 αποτελείται από μεγάλα ονόματα που ανήκουν σε μεγάλους ομίλους.

Καταρχάς αποτελείται από έξι παίκτες που είχαν ήδη μπει στην ομάδα Team Of The Year. Οι ποδοσφαιριστές της Liverpool Alisson, Sadio Mane, Mo Salah, Trent Alexander–Arnold και Andrew Robertson ενώνονται με τον Kevin De Bruyne της Manchester City. Μόνο ο N’Golo Kante της Chelsea δεν κατάφερε να μπει και σε αυτή την ομάδα μετά την ένταξή του στο TOTY της Premier League.

team of the season so far

Από τους 20 παίκτες της ομάδας TOTSSF οι 10 από αυτούς προέρχονται είτε από τη Manchester City είτε από τη Liverpool. Το γεγονός αυτό δεν αποτελεί έκπληξη, όμως δεν είναι θετικό για τους fans των μικρότερων ομίλων. Τα promos του FIFA υπάρχουν για να πωλούνται packs και οι μικρότερες ομάδες δεν φέρνουν τόσα χρήματα όσο οι μεγάλες. Υπάρχουν ωστόσο και μερικά ακόμα διαμάντια. Όπως πάντα, το αστέρι των Wolves Adama Traore έχει μία από τις μεγαλύτερες σε ζήτηση συνδρομές μέσα στο παιχνίδι. Ενώ λοιπόν θα τον προτιμούσατε ως επιθετικό, ο Heung Min Son της Tottenham έχει μία εξαιρετική LM κάρτα. Καλές επιλογές όσον αφορά τους επιθετικούς είναι και ο Aubameyang της Arsenal, ο Richarlison της Everton και ο Jamie Vardy της Leicester City. Ειδικά ο τελευταίος έχει μία υπέροχη σεζόν και αυτή η κάρτα είναι μέτρια στην καλύτερη.

Εκτός των packs, οι παίκτες μπορούν να κερδίσουν τον Raul Jimenez των Wolves μέσω των Rivals και τον Ayoze Perez της Leicester μέσω των Squad Battles. Υπάρχει επίσης ένα SBC για τον Wilfred Ndidi της Leicester. Αυτή βέβαια είναι μόνο η αρχή. Την προηγούμενη εβδομάδα, υπήρχαν πέντε SBCs για παίκτες και άλλα τρία objectives για παίκτες. Αναμένεται να υπάρξει παρόμοιος ρυθμός κυκλοφορίας και αυτή την εβδομάδα, ιδιαίτερα με το νέα μικρή αγωνιστική που μπαίνει στα packs την επόμενη Τρίτη.

 

[UPDATE 3: 10/5/20 La Liga Team of the Season So far] Η EA ανακοίνωσε την Team of the Season So Far με τους ποδοσφαιριστές του Ισπανικού πρωταθλήματος.

O Messi ως Right Winter με 99 Rating είναι ψέμα! Όπως και ο Suarez με 97 Rating. Αμφότεροι έχουν 99 Shooting! Φυσικά και ο Griezmann ως LW με 96 Rating είναι επίσης φαρμακείο.

[UPDATE 4: 16/5/20 - Η ομάδα της Bundesliga για το TOTSSF είναι γεμάτη αστέρια] Είναι η τέταρτη εβδομάδα για το promo Team of the Season So Far του FIFA 20 και η ομάδα της EA δεν φαίνεται να μειώνει τις εκπλήξεις. Μετά από ένα αρχικά βαρετό Community στο TOTSSF τώρα φαίνεται ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει, καθώς έχουν ενταχθεί απίστευτες ομάδες από τις Premier League και LA Liga, ενώ αυτό το σαββατοκύριακο εντάσσεται και  η ομάδα της Bundesliga.

Η ομάδα αποτελείται κυρίως από αστέρια του Γερμανικού πρωταθλήματος και είναι γεμάτη ταλέντο. Όπως ήταν αναμενόμενο η Bayern Munich και η Borussia Dortmund έχουν τους περισσότερους παίκτες, συγκεκριμένα πέντε από την καθεμία. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε τις κάρτες των Robert Lewandowksi, Jadon Sancho, Erling Haaland και Alphonso Davies.

 

Επιπλέον, η RB Leipzig έχει μέσα στην ομάδα τους Timo Werner και Dayot Upamecano, ενώ η Bayer Leverkusen φέρνει τους Kai Havertz και Lukas Hradecky. Ακόμη ο Javairo Dilrosun της Hertha μπορεί να αποκτηθεί εύκολα μέσω των squad battles, ενώ ο Marcel Sabitzer της RB Leipzig είναι διαθέσιμος μέσω των rivals. Από την πρώτη μέρα της νέας εβδομάδας οι παίκτες θα μπορούν να κερδίσουν μία κάρτα Axel Witsel μέσω των SBCs. Δεδομένου το πώς πηγαίνει μέχρι τώρα το promo μπορείτε να αναμένετε τουλάχιστον ένα με δύο αστέρια ακόμα του Γερμανικού πρωταθλήματος να έρθουν σύντομα στα SBCs.

[UPDATE 5: 31/5/20 - Η ομάδα του Γαλλικού πρωταθλήματος στο TOTSSF] Η EA Sports ανακοίνωσε την ομάδα του Γαλλικού πρωταθλήματος για το Team of the Season So Far.

Στην ομάδα της σεζόν, η Paris Saint-Germain έχει την τιμητική της. Ο Mbappe και ο Neymar ξεχωρίζουν με 98 Rating και ακολουθούν ο Ben Yedder με 97 Rating και ο Di Maria με 96 Rating.

 

Δείτε το τουρνουά FIFA 20 με πραγματικούς ποδοσφαιριστές της Premier League, που γίνεται για φιλανθρωπικό σκοπό.

 
Ελάτε να παίξουμε FIFA παρέα. Κάντε κλικ εδώ για να ανταλλάξουμε IDs.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification