Cyberpunk 2077: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Hot
Γιώργος Λόλας
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
2
Cyberpunk 2077: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Cyberpunk 2077: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Η CD Projekt Red επιβεβαίωσε οριστικά την ημερομηνία κυκλοφορίας. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 25/3/17] Όπως σας είχαμε ενημερώσει σε προηγούμενο άρθρο, τον Δεκέμβριο του 2016 η CD Projekt Red έλαβε χρηματοδότηση από την κυβέρνηση της Πολωνίας για να αναπτύξει τα επόμενα games της. Όπως έγινε γνωστό μέσω των επίσημων εγγράφων της συγκεκριμένης συμφωνίας, η πολωνική εταιρεία ανάπτυξης πίσω από τα The Witcher έχει θέσει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωση της ανάπτυξης του CyberPunk 2077.

Τα έγγραφα αυτά κάνουν λόγο για κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου RPG από τον Ιανουάριο του 2017 έως στις 29 Ιουνίου 2019. Θυμίζουμε ότι η CD Projekt RED έχει δηλώσει χαριτολογώντας ότι το Cyberpunk 2077 αναμένεται να διατεθεί έως το... 2077, παρόλα αυτά φαίνεται πως τελικά θα το δούμε πιο σύντομα από ότι περιμέναμε.

[UPDATE: 2/10/18 - Φήμη για κυκλοφορία μέσα στο 2019] H Τουρκική εκδότρια εταιρεία Bilkom, η οποία συνεργάστηκε με την CD Projekt RED για την κυκλοφορία του The Witcher 3 στην Τουρκία, ανέβασε ένα tweet την περασμένη εβδομάδα σύμφωνα με το οποίο το Cyberpunk 2077 θα κυκλοφορήσει το 2019. Φυσικά δεν πρόκειται για κάποια επίσημη ανακοίνωση, τουλάχιστον μέχρι να γίνει κάποια σχετική δήλωση από την CD Projekt RED. Το tweet έχει διαγραφεί, αλλά παραθέτουμε screenshot παρακάτω:

cyberpunk 2019 rumor

[UPDATE: 3/6/19 - Νέα φήμη για κυκλοφορία το 2020] O συντάκτης του Kotaku, Jason Schreier, υποστηρίζει στο Twitter ότι τρεις διαφορετικές πηγές του ανέφεραν ότι αν και η CD Projekt RED στοχεύει να κυκλοφορήσει το Cyberpunk 2077 μέσα στο 2019, η επικρατέστερη άποψη μέσα στην εταιρεία είναι ότι δεν είναι εφικτό και ότι το πρώτο εξάμηνο του 2020 είναι ένας πιο ρεαλιστικός στόχος.

 

[UPDATE 2: 9/6/19 - Έρχεται τον Απρίλιο του 2020] Κατά την διάρκεια της Ε3 2019, στην press conference της Microsoft, ανέβηκε στην σκηνή ο Keanu Reeves (Matrix και όχι μόνο) ο οποίος μας έδειξε το τρέιλερ αλλά και την ημερομηνία κυκλοφορίας του Cyberpunk 2077.

Το Cyberpunk 2077 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 16 Απριλίου 2020.

[UPDATE 3: 24/11/19 - Σε τελικό στάδιο η ανάπτυξή του] Η CD Projekt Red κυκλοφόρησε ένα νέο βίντεο, στο οποίο μας ενημερώνει ότι η ανάπτυξη του Cyberpunk 2077 βρίσκεται σε τελικό στάδιο. Μέχρι στιγμής, οι Πολωνοί έχουν δείξει το παιχνίδι σε πάνω από 12.000 άτομα, τόσο εκπροσώπους του τύπου (σ.σ. το έχουμε δει τρεις φορές μέχρι σήμερα), όσο και YouTubers και fans της. Επίσης, για τις ανάγκες του promo, συναντήθηκε με fans και στο Μιλάνο, το Τόκιο και την Μόσχα.

 

[UPDATE 4: 16/1/20 - Η CD Projekt ανακοίνωσε ότι το Cyberpunk 2077 θα καθυστερήσει] Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας ανάπτυξης CD Projekt το πολυαναμενόμενο Cyberpunk 2077 θα καθυστερήσει να κυκλοφορήσει με την αρχική ημερομηνία που ήταν στις 16 Απριλίου να ακυρώνεται οριστικά.

Η σχετική ανακοίνωση έγινε μέσω της επίσημης σελίδας της εταιρίας στο Twitter και ανέφερε τα εξης: "Βρισκόμαστε σε ένα σημείο οπού το παιχνίδι είναι ολοκληρωμένο και έτοιμο για παιχνίδι, αλλά υπάρχει ακόμα αρκετή δουλειά που πρέπει να γίνει."

Ωστόσο η εταιρία παραχώρησε και μια ακόμα ανακοίνωση σε συνέντευξη τύπου η οποία ανέφερε: "Η Night City είναι τεράστια, γεμάτη από ιστορίες, πολλά περιεχόμενα και περιοχές που πρέπει να επισκεφτείς. Αλλά λόγω της τεράστιας πολυπλοκότητας που χαρακτηρίζει αυτή την πόλη πρέπει να διορθωθούν κάποια πράγματα στην δόμηση και στις λειτουργίες της. Θέλουμε το Cyberpunk να είναι ένα τεράστιο επίτευγμα για την αυτή την γενιά και η καθυστέρηση αυτή μας δώσει πολύτιμους μήνες που χρειαζόμαστε για να τελειοποιήσουμε το παιχνίδι".

Έτσι το Cyberpunk 2077 θα κυκλοφορίσει επίσημα στις 17 Σεπτεμβρίου του 2020 για PC, PS4 και Xbox One, σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση της CD Projekt.

[UPDATE 5: 17/1/20 - Το multiplayer mode αναμένεται μετά το 2021] Η CD Projekt επιβεβαίωσε ότι το Cyberpunk Multiplayer αναπτύσσεται παράλληλα με το Cyberpunk 2077.

Μετά από την ανακοίνωση της καθυστέρησης του Cyberpunk 2077 για τον Σεπτέμβριο, η CD Projekt απάντησε σε συνέντευξη τύπου σε ερωτήσεις σχετικά με το θέμα.

Στο Q&A επιβεβαιώθηκε η ανάπτυξη του Cyberpunk Multiplayer mode και μαζί με την αλλαγή ημερομηνίας για τον Σεπτέμβριο για το βασικό game θα υπάρξει καθυστέρηση στην κυκλοφορία και του multiplayer.

Βρίσκεται ακόμα σε πρώιμα στάδια ανάπτυξης, ενώ αναφέρθηκε ότι είναι πιθανό να κυκλοφορήσει το 2022 ή ακόμα πιο μετά.

Συγκεκριμένα ο Michal Nowakowski, στέλεχος της εταιρείας, είπε: “Όσον αφορά το multiplayer, πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι παράλληλα με το Cuberpunk 2077 αναπτύσσεται και το Cyberpunk Multiplayer… Οπότε δεδομένης της ημερομηνίας κυκλοφορίας του Cyberpunk 2077 τον Σεπτέμβριο και υπολογίζοντας όλα τα events που έπονται μετά την κυκλοφορία του, το Cyberpunk Multiplayer φαντάζει απίθανο να είναι έτοιμο μέσα στο 2021.”

[UPDATE 6: 20/1/20 - Έρχονται υπερωρίες] Κατά την διάρκεια ενός Q&A session (με ερωτήσεις στις οποίες απάντησαν οι developers) η CD Projekt Red δήλωσε ότι οι εργαζόμενοί της θα κάνουν αυτή τη φορά υπερωρίες για να προλάβουν την νέα ημερομηνία κυκλοφορίας. 

 

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Adam Kicinski, επιβεβαίωσε ότι οι developers θα δουλέψουν υπερωρίες, ώστε να αποφευχθούν τα πολύ σκληρά ωράρια πριν το λανσάρισμα.

Επίσης, ο Kicinski δήλωσε ότι προτιμάει μια πιο ήπια τακτική και να μοιράζει κάπως τις υπερωρίες για να μην αυξάνονται όσο πλησιάζει μια κυκλοφορία κι αυτό διότι πολλοί developers που είναι καινούργιοι στη βιομηχανία των games θεωρούν πως οι υπερωρίες αυτές είναι υπερβολικές. "Όταν όμως έρχονται εργαζόμενοι από την Rockstar Games λένε ότι αυτό εδώ δεν το λες καν crunch (σ.σ. καθώς έχουν μάθει σε πιο σκληρές υπερωρίες). Γενικά θέλει σκληρή δουλειά για να πετύχεις κάτι το απίστευτο".

Προς το παρόν το Cyberpunk 2077 είναι playable από την αρχή μέχρι το τέλος, αλλά χρειάζεται ακόμη δουλειά και αρκετό τεστάρισμα. Ο Kicinski θέλει το παιχνίδι να αποτελέσει ένα ακόμη μεγάλο επίτευγμα για την εταιρεία και επιθυμεί την τελειοποίησή του. Πρόσθεσε ακόμη ότι κάποια πράγματα ήταν προγραμματισμένα να γίνουν στο development και κάποια άλλη όχι και προέκυψαν στην πορεία.

[UPDATE 7: 29/1/20 - Η CD Projekt Red εξηγεί τους λόγους καθυστέρησης] Ισχυρισμοί για κακή απόδοση του Cyberpunk 2077 στις κονσόλες ξεκίνησαν να κάνουν το κύκλο του διαδικτύου σχεδόν αμέσως μετά την ανακοίνωση της αναβολής του. Μαζί ακούσαμε και φήμες για τις κονσόλες στις οποίες δεν έτρεχε σωστά και ότι πρόκειται για την τεχνολογία της τωρινής γενιάς. Όλα αυτά έπεσαν στην αντίληψη του Creative Director της SIE Santa Monica Studio, γνωστός για την δουλεία του στην σειρά God of War (την οποία παρεμπίπτοντος θέλει να δει να γίνεται σειρά στο Netflix). Ο ίδιος σε tweet αναφέρει :”ΌΛΑ τα games δε τρέχουν καλά μέχρι να γίνουν οι σωστές ρυθμίσεις βελτιστοποίησης για το hardware πριν το τελευταίο βήμα. ΤΑ GAMES ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ. Παραδοσιακά γίνονται όμορφα λίγο πριν το τέλος. Αυτό συμβαίνει λόγω του πολύ υψηλού επιπέδου περιπλοκότητας που έχει το να μεταφέρεις τα σωστά κομμάτια για τη δημιουργία ενός video game στο σήμερα.”

 

 

Μετά από τις θετικές αντιδράσεις από άλλους δημιουργούς της βιομηχανίας, ήταν θέμα χρόνου μέχρι κάποιος από την ομάδα ανάπτυξης του Cyberpunk 2077 να πάρει θέση. Ο Philipp Weber, Senior Quest Designer στην CD Projekt Red, έδωσε την απάντηση του για την καθυστέρηση στο επίσημο forum. Αυτό κοινοποιήθηκε στο Reddit από τον χρήστη RavixCuatrocuernos.

cbpunk dev talk

Η δήλωση του Weber όπου συγκεκριμένα αναφέρει το Xbox One αλλά δεν ξεκαθαρίζει το μοντέλο του PlayStation θα μπορούσε να μεταφραστεί σαν σημάδι ότι η ετοιμασία για τις κονσόλες νέας γενιάς είναι από τους παράγοντες που ευθύνονται για την καθυστέρηση αν και δεν ξεκαθαρίζεται κάτι τέτοιο. Με μια γρήγορη ανάγνωση καταλαβαίνει κανείς ότι οι λόγοι για την αναβολή είναι διάφορα bugs και ρυθμίσεις βελτιστοποίησης.

Την προηγούμενη εβδομάδα στο Press Start σας ρωτήσαμε αν προτιμάτε τα games να κυκλοφορούν με bugs στην ώρα τους ή να καθυστερούν και να είναι έτοιμα, οι περισσότεροι όπως ήταν λογικό ήθελαν να είναι στην ώρα τους και έτοιμα αλλά όπως φαίνεται υπάρχει ο απρόβλεπτος παράγοντας στην μέση.

[UPDATE 8: 18/6/20 - Η CD Projekt ανακοίνωσε νέα καθυστέρηση για το RPG] Το Cyberpunk 2077 δεν θα κυκλοφορήσει τελικά τον Σεπτέμβριο όπως ήταν προγραμματισμένο.

Η CD Projekt ανακοίνωσε σήμερα ότι το παιχνίδι είναι ολοκληρωμένο "τόσο στο περιεχόμενο όσο και στο έξυπνο gameplay", όμως χρειάζεται περισσότερο χρόνο για το balancing, τη διόρθωση των bugs και το λουστράρισμα και έτσι αποφάσισε να το καθυστερήσει μέχρι τις 19 Νοεμβρίου.

 

 

Συγκεκριμένα η εταιρεία ανάπτυξης δήλωσε τα εξής: "Τα quests, cutscenes, skills και items, γενικά όλες οι περιπέτειες που έχει να προσφέρει η Night City είναι εκεί. Ωστόσο με μία τόσο μεγάλη πληθώρα περιεχομένου και περίπλοκων συστημάτων να πλέκονται μεταξύ τους, πρέπει να εξετάσουμε τα πάντα, να ισορροπήσουμε τους μηχανισμούς του παιχνιδιού και να διορθώσουμε πολλά bugs. Ένας τεράστιος κόσμος σημαίνει και ένας τεράστιος αριθμός πραγμάτων που πρέπει να επιλύσουμε και αυτό ακριβώς θα κάνουμε με τον επιπλέον χρόνο."

Το Cyberpunk 2077 θα κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου για PC, PS4 και Xbox One, σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση της CD Projekt.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για το Cyberpunk 2077 και συζητήστε εκτενώς για αυτό στο σχετικό forum topic.

[UPDATE 9: 30/9/20 – Οι developers δουλεύουν υπερωρίες για την ολοκλήρωση του παιχνιδιού] Η CD Projekt Red είχε αρχικά αναφέρει ότι δεν θα προβεί σε crunching των developers (υπερωρίες δηλαδή) αλλά αυτό φαίνεται ότι θα αλλάξει με την κυκλοφορία του παιχνιδιού να πλησιάζει.

Το Bloomberg μέσω ρεπορτάζ του, αναφέρει ότι υπάλληλος της εταιρείας ο οποίος θέλει να κρατήσει την ανωνυμία του δήλωσε ότι μέρος του προσωπικού δουλεύει νύχτες και Σαββατοκύριακα για πάνω από έναν χρόνο. Επίσης το ίδιο πρακτορείο αναφέρει ότι μέσω email, ο υπεύθυνος της ομάδας ανάπτυξης της CD Projekt Red, Adam Badowski είπε σε όλο την ομάδα ανάπτυξης ότι το crunch time χρειάζεται για να τελειοποιηθεί το Action RPG. Στο email αναφέρεται: ''Ξεκινώντας από σήμερα, όλη η ομάδα ανάπτυξης θα δουλεύει υπερωρίες''. Αυτό σημαίνει ότι οι εργαζόμενοι, πλέον της πενθήμερης εργασίας, θα δουλεύουν μια ημέρα ακόμα η οποία θα πληρώνεται, όπως ορίζει ο νόμος της Πολωνίας.

Πάντως ο Badowski είχε δηλώσει νωρίτερα μέσα στο έτος ότι οι υπερωρίες δεν θα είναι μέρος της διαδικασίας ανάπτυξης του Cyberpunk 2077. Ο Badowski δήλωσε: ''Θα είναι δική μου ευθύνη οποιαδήποτε τέτοια τροπή''. Πλέον ο επικεφαλής υποστηρίζει για τα νέα εργασιακά δεδομένα: ''Ξέρω ότι αυτή η απόφαση έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την πάγια θέση μου για το crunching και την μη αναγκαιότητα αυτού, αλλά πλέον δεν έχουμε άλλο τρόπο για να ελέγξουμε την κατάσταση''.
Το crunching είναι μεγάλο θέμα στην ανάπτυξη των video games. Εξάλλου το 2019 σε συνέντευξή του ο πρόεδρος της CD Projekt Red, Marcin Iwiński, ρωτήθηκε αν οι εργαζόμενοι θα δουλεύουν τα σε λογικές οκτάωρες βάρδιες για να απαντήσει ότι ''ήδη αυτή είναι η πρόθεσή μας''.

Ο John Mamais, πρόεδρος της CDPR Krakow, δήλωσε σε συνέντευξη του 2019: ''Θυσιάζεις κάποια πράγματα για να μην προβείς στο crunching, όπως ένα μέρος της παραγωγικής διαδικασίας. Πολλοί από τους developers είναι νέοι στην βιομηχανία και δεν συνειδητοποιούν τι χρειάζεται για να κυκλοφορήσει ένα παιχνίδι. Πολλοί από τους νέους εργαζόμενους πελαγοδρομούν ενώ άλλοι που μπορεί να έχουν δουλέψει για την Rockstar Games θεωρούν ότι αυτό δεν είναι καν crunching''.

O CEO Adam Kicinski πάντως, είχε δηλώσει τον Ιανουάριο του 2020 ότι θα χρειαστούν υπερωρίες μέχρι κάποιο σημείο παρόλο που η εταιρεία του προσπαθεί στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία του Cyberpunk 2077 να μην κάνει υπερβολές σε αυτό το κομμάτι. Η CDPR είχε κατηγορηθεί και το 2014 για crunching στους developers με την κυκλοφορία του The Witcher 3, χωρίς πάντως να αρνείται εντελώς τις κατηγορίες.

[UPDATE 10: 27/10/20 - Έρχεται στις 10 Δεκεμβρίου] Η CD Projekt Red ανακοίνωσε μια νέα, μικρή καθυστέρηση για το Cyberpunk 2077.

Το πολυαναμενόμενο Action RPG της Πολωνικής εταιρείας θα κυκλοφορήσει στις 10 Δεκεμβρίου (αντί για 19 Νοεμβρίου όπως ήταν η τελευταία ενημέρωση). Η καθυστέρηση κατά 21 ημέρες οφείλεται στο γεγονός ότι η Πολωνική εταιρεία ανάπτυξης θα πρέπει να τεστάρει το παιχνίδι σε 9 format: PC, PS5, PS4, PS4 Pro, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One και Stadia. Η ανακοίνωση αυτή έγινε μέσω του Twitter.

 

Παράλληλα, ο τίτλος της CD Projekt Red γίνεται και ο πρώτος που καθυστερεί παρά την επίσημη ανακοίνωση ότι μπήκε σε κατάσταση "gold" (έγινε χρυσό, δηλαδή ολοκληρώθηκε η ανάπτυξή του). Ουσιαστικά, παρότι πλέον έχει ξεκινήσει η διαδικασία της παραγωγής retail αντιτύπων, οι developers είδαν ότι χρειάζονται επιπλέον χρόνο για να το τεστάρουν σε όλες τις κονσόλες, εξού και η καθυστέρηση. Λογικά θα πρέπει να αναμένουμε ένα day one patch στις 10 Δεκεμβρίου (ή και νωρίτερα) στο οποίο θα διορθώνονται ορισμένα bugs.

[UPDATE 11: 10/11/20 - Η CD Projekt Red επιβεβαίωσε ξανά την ημερομηνία κυκλοφορίας] H CD Projekt Red επιβεβαίωσε ξανά την ημερομηνία κυκλοφορίας του Cyberpunk 2077.

Σε πρόσφατο post στο Twitter, ο global community lead, Marcin Momot, υπογράμμισε το γεγονός ότι το Twitter banner του Cyberpunk 2077, αναφέρει την πιο πρόσφατη ημερομηνία κυκλοφορίας, δηλαδή τις 10 Δεκεμβρίου, καθησυχάζοντας το κοινό, μετά από φήμες για εκ νέου καθυστέρηση του επερχόμενου RPG.

Οι φήμες ξεκίνησαν επειδή η ημερομηνία που προαναφέρθηκε, είχε αφαιρεθεί από το bio του λογαριασμού του Cyberpunk 2077 στο Twitter, με αποτέλεσμα μερικοί χρήστες να υποθέσουν ότι θα καθυστερήσει ακόμα περισσότερο. Το επερχόμενο RPG της CD Projekt Red έχει ήδη καθυστερήσει ουκ ολίγες φορές. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του αρχικά ήταν τον περασμένο Απρίλιο, όμως αναβλήθηκε για τα μέσα του Σεπτεμβρίου. Τον Ιούνιο, η CD Projekt Red αποφάσισε να καθυστερήσει λίγο ακόμα τον τίτλο, έως τις 19 Νοεμβρίου, λέγοντας ότι το Cyberpunk 2077 δεν θα καθυστερήσει άλλο.

Τέλος, τον προηγούμενο μήνα, η κυκλοφορία του Cyberpunk 2077 αναβλήθηκε για ακόμα μία φορά, μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου, λόγω προβλημάτων που εμφανίστηκαν στις εκδόσεις του PS4 και Xbox One.

Πέρυσι η CD Projekt Red είχε δηλώσει ότι το Cyberpunk 2077 θα ολοκληρωθεί χωρίς να χρειαστούν υπερωρίες από τους εργαζόμενους με κουραστικό φόρτο εργασίας. Τον Ιανουάριο βέβαια η εταιρεία παραδέχθηκε ότι οι εργαζόμενοι θα χρειαστεί να κάνουν υπερωρίες για να το τελειώσουν. Τον Σεπτέμβριο η ομάδα ανάπτυξης ανακοίνωσε εξαήμερη εργασία αναφέροντας όμως ότι αυτή τη φορά θα βρεθεί η σωστή ισορροπία.

[UPDATE 12: 26/11/20 - CD Projekt Red: "Αλήθεια, πραγματικά, σίγουρα στις 10 Δεκεμβρίου"] Η CD Projekt Red πραγματοποίησε ένα meeting με τους επενδυτές της, στο οποίο δήλωσε ότι "Αλήθεια, πραγματικά, σίγουρα, το Cyberpunk 2077 θα κυκλοφορήσει στις 10 Δεκεμβρίου". Όσον αφορά τα οικονομικά της εταιρείας, οι Πολωνοί απέκτησαν 28 εκατομμύρια δολάρια μέσα σε ένα τρίμηνο, κυρίως από τις πωλήσεις της σειράς The Witcher.

Το Cyberpunk 2077 θα κυκλοφορήσει στις 10 Δεκεμβρίου για PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4 και Xbox One.

Διαβάστε για την δήλωση της CD Projekt Red για την καθυστέρηση του Cyberpunk 2077 και συζητήστε γι΄ αυτό στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 Divine Raiden (Level 26) 26/03/2017 00:13
Πλάκα με κανετε :P Τι 2019;Θα μας τρελάνουν :P
#2 +1 Dovahkiin (Level 22) 26/03/2017 00:38
Καλά, ποιος ζει και ποιος πεθαίνει μέχρι τότε. :P
#3 +1 Shikabane_Hime7 (Level 29) 26/03/2017 10:08
Ότι να ναι, τόσα χρόνια το περιμένουμε.
#4 +2 ashbringer (Level 25) 26/03/2017 15:54
Μέχρι τότε θα έχουν βγεί αρκετοί τίτλοι και θα έχουμε όλο τον χρόνο να περιμένουμε, αρκεί το τελικό αποτέλεσμα να μην μας απογοητεύσει γιατί εδώ μιλάμε για CD Projekt Red και περιμένουμε πολλά απο αυτήν.
#5 Shikabane_Hime7 (Level 29) 26/03/2017 23:40
Quoting ashbringer:
Μέχρι τότε θα έχουν βγεί αρκετοί τίτλοι και θα έχουμε όλο τον χρόνο να περιμένουμε, αρκεί το τελικό αποτέλεσμα να μην μας απογοητεύσει γιατί εδώ μιλάμε για CD Projekt Red και περιμένουμε πολλά απο αυτήν.

Δυστυχώς για απογοήτευση το βλέπω. Και θα έχουν βγει αρκετοί τίτλοι, μερικοί ίσως ίδιας θεματολογίας και περιμένουμε πολλά από το παιχνίδι οπότε...
#6 akiszax (Level 21) 02/10/2018 22:13
Χμμμμμ θα αργήσουν την κυκλοφορία του, μας βάλανε στην πρίζα και μας περνούν το γλυκό μεσα απο το στόμα. Υπομονή μέχρι το 2019.
#7 Shikabane_Hime7 (Level 29) 03/10/2018 13:51
Για 2020 το περίμενα, 2019 τελικά από ότι φαίνεται, μακάρι να μην απογοητεύσει.
#8 Blood Prince (Level 30) 10/06/2019 01:14
Quoting Shikabane_Hime7:
Για 2020 το περίμενα, 2019 τελικά από ότι φαίνεται, μακάρι να μην απογοητεύσει.


Λάθος είσαι.2020 για PS4 θα κυκλοφορήσει.
#9 TheLuckyShamrock (Level 15) 19/01/2020 13:57
Εγώ θα προτιμούσα να ανακοινώνανε την ημερομηνία κυκλοφορίας του μόνο αν ήταν σίγουροι, από το να καθυστερούνε την κυκλοφορία του συνέχεια. Καταλαβαίνω ότι θέλουνε να διορθώσουνε κάποια προβλήματα, αλλά είναι τρομερά αντιεπαγγελματι κό να το καθυστερούνε συνέχεια. Και πόσο έξω, δηλαδή, πέσανε με την ημερομηνία κυκλοφορίας και θα το καθυστερήσουνε 5 μήνες; Μάλλον απλά θέλουν να το κυκλοφορήσουνε σε κάποιο μήνα που είναι πιο ιδανικός για αγορές παιχνιδιών και μας δουλεύουνε ψιλό γαζί.
#10 ashbringer0891 (Level 4) 01/10/2020 09:18
Το να πιέζεις με υπερωρίες τον κόσμο μέχρι την τελική κυκλοφορία του τίτλου δεν είναι απαραίτητα καλό .Καταλαβαίνω ότι τρέχουν για να προλάβουν την ημερομηνία κυκλοφορίας αλλά υπάρχουν και τα αρνητικά σε αυτό.
#11 ashbringer (Level 25) 28/10/2020 08:57
Θα περιμένουμε λίγο ακόμα και δεν πειράζει καθόλου .Πρόκειται ίσως για τον τίτλο της χρονιάς εξάλλου.
#12 ashbringer (Level 25) 10/11/2020 18:35
Δεν μας παίρνει για άλλη καθυστέρηση και με την όλη φάση του λοκνταουν αυτός ο τίτλος θα μας κρατήσει για τις γιορτές απασχολημένους για πολλές ώρες.
#13 Κουβανός (Level 4) 10/11/2020 20:21
Quoting ashbringer:
Δεν μας παίρνει για άλλη καθυστέρηση και με την όλη φάση του λοκνταουν αυτός ο τίτλος θα μας κρατήσει για τις γιορτές απασχολημένους για πολλές ώρες.

Τι να πουν τότε και οι καημένοι οι developers;
#14 ashbringer (Level 25) 26/11/2020 15:44
Quoting Κουβανός:
Quoting ashbringer:
Δεν μας παίρνει για άλλη καθυστέρηση και με την όλη φάση του λοκνταουν αυτός ο τίτλος θα μας κρατήσει για τις γιορτές απασχολημένους για πολλές ώρες.

Τι να πουν τότε και οι καημένοι οι developers;

Τι να πεί και το κοινό που περιμένει;
Notification