Demon's Souls remake στο PS5

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
4
Demon's Souls remake στο PS5

Demon's Souls remake στο PS5

Χρήστες του Twitter θεωρούν ότι είναι launch game. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 12/6/20] Το Demon's Souls είχε κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο PS3 και πλέον το remake του έρχεται στο PS5, ώστε να το χαρείτε με αναβαθμισμένα γραφικά.

Με μια ανακοίνωση που έρχεται 11 χρόνια μετά (σ.σ. η αρχική κυκλοφορία είχε γίνει το 2009), η FromSoftware ανέθεσε την κυκλοφορία του remake στην Bluepoint Games, καθώς είναι ήδη απασχολημένη με το Elden Ring, στο οποίο έχει τον George R. R. Martin, συγγραφέα του Game of Thrones, ενώ το project της έχει ανατεθεί από την Bandai Namco.

[UPDATE: 20/8/20 - Launch game] Σύμφωνα με καταχώρηση που προέρχεται από την Κορέα και που αφορά τα games που θα λάβουν ηλικιακή αξιολόγηση για το PS5, το Demon's Souls remake για την νέα κονσόλα της Sony, μπορεί να αποτελέσει ακόμα και launch game για το PS5. Οι ηλικιακές αξιολογήσεις συνήθως έρχονται κοντά στην κυκλοφορία ενός παιχνιδιού.

Η ημερομηνία του Demon's Souls remake για το PS5 δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

[UPDATE 1: 3/9/20 – Fans μέσω Twitter θεωρούν ότι θα είναι launch game] To Demon’s Souls remake μετά την ηλικιακή αξιολόγηση που πήρε για την Ιαπωνία και την Κορέα και τις φήμες για κυκλοφορία με το PS5 που αυτή δημιούργησε, συνεχίζει να απασχολεί τους fans.

Με την Sony να έχει ουσιαστικά δείξει αρκετό υλικό μόνο από το Ratchet & Clank: Rift Apart, χρήστες του Twitter θεωρούν ότι το RPG της From Software είναι πολύ πιθανό να συνοδέψει την κυκλοφορία του PS5.

O Shuhei Yoshida ξεκίνησε την σχετική συζήτηση στο Twitter, για να ακολουθήσει το post του Hermen Hulst, CEO της Worldwide Studios.

 

  

Πάντως μετά από τόσα χρόνια κυκλοφορίας του, το Demon’s Souls δείχνει να εξιτάρει τους fans με το επικείμενο remaster για το PS5. Αν θα επιβεβαιωθεί η φήμη ότι θα είναι launch game, μένει να εξακριβωθεί.

Το PS5 θα κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου για το PS5.

Διαβάστε το review του Demon's Souls και συζητήστε περισσότερα για το Demon's Souls Remake στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Nemesis11 (Level 9) 21/08/2020 17:36
DAY ONE για μένα........... ............... ........!!
Notification