Θέματα με το Pokemon Go στη Σαλαμίνα

Hot
Θέματα με το Pokemon Go στη Σαλαμίνα

Θέματα με το Pokemon Go στη Σαλαμίνα

Τα Pokemon επέστρεψαν! [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 12/10/19] Το νησί της Σαλαμίνας έχει καταγραφεί ως μία τοποθεσία άκρως προβληματική για όσους επιθυμούν να παίξουν Pokemon Go.

Το μεγαλύτερο νησί του Σαρωνικού κόλπου είναι σίγουρα άξιο προς επίσκεψη, παρόλα αυτά δεν είναι και ιδανικό αν θέλετε να παίξετε Pokemon Go. Έχοντας κάτι λιγότερο από 50.000 κατοίκους λίγοι εξ αυτών ασχολούνταν με τον τίτλο της Niantic ακόμα και σήμερα παρόλα αυτά έχουν μείνει παρατημένοι στο χόμπι τους αφού πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν περάσει 7 μήνες από την τελευταία φορά που έγινε spawn κάποιο Pokemon κατά μήκος του νησιού.

Το πρόβλημα είναι πως όλο το νησί έχει περαστεί πια στο σύστημα της Niantic ως “natural bay” μη επιτρέποντας στους servers του παιχνιδιού να εντοπίσουν κάποιο Pokemon, αφού βάσει κώδικα αυτό αποτρέπει την Niantic από το να μοιράσει τα χαριτωμένα πλάσματα σε αυτές τις τοποθεσίες με αυτό το ταμπελάκι. Υπάρχουν αρκετοί Έλληνες που εξέφρασαν τα παράπονά τους στην εταιρεία σχετικά με το εν λόγω πρόβλημα, ένας εκ των οποίων μίλησε και στο Eurogamer για την απογοήτευσή του.

Μεταξύ άλλων η Niantic ανέφερε: “Είναι κρίμα να μην μπορούμε να απολαύσουμε το παιχνίδι που μας ενώνει και απολαμβάνουμε. Δεν έχουμε δει spawn εδώ και 7 μήνες. Μετά το τελευταίο OSM update του παιχνιδιού το νησί μας έχει ξεμείνει χωρίς κανένα wild spawn, καθώς κάποιος έβαλε το νησί ανάμεσα στα bay areas. Οι αναφορές μας στην Niantic έχουν παραμείνει αναπάντητες ή δεχθήκαμε γενικές απαντήσεις του τύπου ‘παίξτε αλλού’ ή ‘επισκεφτείτε τα PokeStops’ ή να ελέγξουμε αν χρησιμοποιούμε σωστά τα δεδομένα μας. Είναι η τελευταία μας προσπάθεια προτού εγκαταλείψουμε το παιχνίδι”.

Ο κόσμος είναι μικρός από ότι φαίνεται και είναι κρίμα για ένα από τα ομορφότερα νησιά της Ελλάδας να υπάρχει τέτοια αδιαφορία. Ελπίζουμε πως η Niantic θα διορθώσει το πρόβλημα ώστε να μπορούν οι κάτοικοι της Σαλαμίνας να παίζουν με την ησυχία τους και χωρίς δυσλειτουργίες.

[UPDATE: 15/10/19: Επέστρεψαν τα Pokemon στη Σαλαμίνα και τα νησιά του Αργοσαρωνικού] Η εταιρεία ανάπτυξης Niantic επανέφερε τα Pokemon στο Pokemon Go, τόσο στη Σαλαμίνα, όσο και στα νησιά του Αργοσαρωνικού Αίγινα, Πόρο, αλλά και στο Αγκίστρι, καθώς τα τρία τελευταία είχαν πολύ αραιά spawns.

Πλέον όσοι μένετε σε αυτά τα νησιά μπορείτε να παίξετε και πάλι Pokemon Go. Η είδηση αυτή ανακοινώθηκε μέσω Reddit.

Διαβάστε το review του Pokemon Go και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Ελάτε να παίξουμε μαζί Pokemon Go γράφοντας το ID σας σε αυτό το forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification