Ο συγγραφέας των Mass Effect προσλαμβάνεται από την Archetype Entertainment

Ο συγγραφέας των Mass Effect προσλαμβάνεται από την Archetype Entertainment

Ο συγγραφέας των Mass Effect προσλαμβάνεται από την Archetype Entertainment

Ακόμα ένας βετεράνος της BioWare στην ομάδα ανάπτυξης.

 

Η Archetype Entertainment στρατολογεί ακόμη ένα πρώην στέλεχος της BioWare.

Ο lead writer των Mass Effect και Mass Effect 2, Drew Karpyshyn ανακοίνωσε την ένταξη του στην Archetype Entertainment για να εργαστεί σε ένα νέο sci-fi project.

Ο Karpyshyn προσλαμβάνεται ως lead writer, δύο χρόνια μετά την αποχώρηση του από την BioWare. Κατά την περίοδο αυτή, ο βετεράνος writer δημοσίευσε μια νουβέλα που μεταφέρθηκε στο mobile game Storyscape και βοήθησε σε ένα πολύ πετυχημένο Kickstarter.

Ο ίδιος εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για το project και για την δημιουργική ατμόσφαιρα της εταιρείας, μέσα από ανάρτηση στο blog του. Αναφέρει: “Είμαι στην βιομηχανία των video games εδώ και 20 χρόνια. Όταν ξεκίνησα στην BioWare όλα ήταν φρέσκα και συναρπαστικά. Ήταν μια ονειρική δουλειά για εμένα, ταλαντούχοι άνθρωποι να δουλεύουν μαζί με σκοπό να δημιουργήσουν επικά games όπως τα Baldur’s Gate, Kotor, Mass Effect και Dragon Age. Όμως όσο μεγαλώναμε σαν εταιρεία και κάναμε επιτυχία τα πράγματα άλλαξαν. Γίναμε πιο εταιρικοί. Μπορούσαμε να κάνουμε λιγότερα από αυτά που αγαπούσαμε και θέλαμε και οι ομάδες πιεζόντουσαν να δημιουργήσουν games βασισμένα στην έρευνα αγοράς παρά στα δημιουργικά τους ένστικτα και πάθη. Η ονειρική δουλειά μου έγινε απλά μια δουλειά και έχασα όλον τον ενθουσιασμό και την έξαψη που είχα κάποτε. Όμως με την Archetype, το πάθος μου αναζωπυρώθηκε. Η αίσθηση της ομάδας μου θυμίζει τις αρχές της BioWare. Μπορώ να αισθανθώ την μαγεία στον αέρα και παρά του ότι δεν μπορώ να δώσω λεπτομέρειες για αυτό που δημιουργούμε τώρα, υπάρχει ήδη ενθουσιασμός στην βιομηχανία.”

Της Archetype ηγείται ο James Ohlen και προσφάτως προστέθηκε στην ομάδα ο Chad Robertson, ακόμα ένας βετεράνος της BioWare. Λίγες είναι οι πληροφορίες που έχουμε προς το παρόν, όμως γνωρίζουμε ότι δεν πρόκειται για κάτι βασισμένο στα Magic: The Gathering ή το Dungeons and Dragons.

Διαβάστε για το review του Mass Effect: Andromeda από τον Μάνο Γρυπάρη και συζητήστε για την Archetype Entertainment στο σχετικό forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification