Amouranth: "Είμαι παντρεμένη, ο άντρας μου με κακοποιεί"

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Amouranth: "Είμαι παντρεμένη, ο άντρας μου με κακοποιεί"

Amouranth: "Είμαι παντρεμένη, ο άντρας μου με κακοποιεί"

Απέκτησε ξανά πρόσβαση στα οικονομικά της και τα social media της. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 17/10/22 - Ο σύζυγος της Amouranth την κακοποιεί και δήλωσε ότι θα της αφήσει ένα εκατομμύριο δολάρια] Η streamer Amouranth αποκάλυψε ότι είναι παντρεμένη και κατηγόρησε τον σύζυγό της για ενδοοικογενειακή κακοποίηση.

H Kaitlyn Siragusa, κατά κόσμον γνωστή ως Amouranth, μια από τις πιο γνωστές κορυφαίες streamers στο Twitch, αποκάλυψε ότι είναι παντρεμένη και παρείχε στοιχεία για την καταχρηστική συμπεριφορά του συζύγου της σε ένα livestream νωρίς το πρωί της Κυριακής. Η Amouranth ισχυρίστηκε ότι ο σύζυγός της ελέγχει τα οικονομικά της, την ώθησε να κάνει streaming περισσότερο από όσο ήθελε και απείλησε να σκοτώσει τα σκυλιά της.

Ο Hunter Grooms έκανε share τέσσερα βίντεο-αποσπάσματα από το livestream της Amouranth. Τα βίντεο δείχνουν καταστάσεις συναισθηματικής και ψυχολογικής κακοποίησης. Στο πρώτο βίντεο μιλάει με τον άντρα της. Η Amouranth αναρωτιέται γιατί απείλησε να σκοτώσει τα σκυλιά της και μετά από μια μεγάλη παύση, ο άντρας απαιτεί από αυτήν να φύγει από το σπίτι. Στο υπόλοιπο βίντεο, ο άνδρας επικρίνει τη Amouranth, την αποκαλεί ψεύτρα και αρνείται ότι απείλησε να σκοτώσει τα σκυλιά της. Δεν είναι σαφές αν είχε καταλάβει ότι τον έχει σε ανοιχτή ακρόαση σε livestream.

Στα βίντεο που ακολούθησαν, η Siragusa περιγράφει τον σύζυγό της να ασκεί έλεγχο στα οικονομικά της, απειλώντας να την αφήσει με «μόνο 1 εκατομμύριο δολάρια» εάν αναλάβει δράση εναντίον του. Η Amouranth είχε δώσει συνέντευξη στο Kotaku και είχε αναφέρει ότι έχει καθαρό εισόδημα 1,7 εκατομμύρια δολάρια κάθε μήνα από τα OnlyFans, Twitch, Patreon και άλλές ενέργειες.

Η Amouranth παρουσιάζει αυτό το εισόδημα ως κάτι που πιέστηκε να κάνει, ενώ είναι γνωστό ότι είναι μπροστά από μία κάμερα για 12 ώρες την ημέρα. Στο δεύτερο βίντεο από το Hunter Grooms, η streamer αναφέρει μια θεραπεύτρια που περιέγραψε την κατάστασή της ως «μια μορφή ψυχολογικής κακοποίησης» και «μια φανταχτερή φυλακή». Η Amouranth έδειξε επίσης συνομιλίες με τον σύζυγό της να την επιπλήττει και να την προσβάλλει σε σχέση με το livestream της.

Το τελευταίο livestream της Amouranth την δείχνει να απαντά σε μια γυναίκα εκτός κάμερας που ρωτά αν πήρε το φάρμακό της, μια ερώτηση που φαίνεται να μπερδεύει την streamer.

Παλιότερα η Amouranth είχε δηλώσει ότι ως ανεξάρτητη επιχειρηματίας θα ήθελε να ανοίξει ένα καταφύγιο ζώων.

[UPDATE: 21/10/22 - Απέκτησε ξανά πρόσβαση στα οικονομικά της] Μετά την υπόθεση που βγήκε από την Amouranth προς τα έξω, η διάσημη streamer δήλωσε ότι είναι ελεύθερη και ότι επανέκτησε τον έλεγχο στα οικονομικά της. Ζήτησε επίσης συγγνώμη για το προηγούμενο livestream της αν κάποιοι επηρεάστηκαν στο θέμα κακοποίησης, καθώς "ήταν δύσκολο για κάποιον να με βλέπει έτσι".

Η Amouranth πήρε πρόσβαση τόσο στα οικονομικά της, όσο και στους λογαριασμούς της στα social media, τους οποίους ο άντρας της απειλούσε να διαγράψει. Επίσης, δήλωσε ότι αναζητά "νομικό και ψυχολογικό σύμβουλο" και πρόσθεσε ότι "ο άντρας μου δεν είναι εδώ, βλέπει ψυχολόγο". Τέλος, ευχαρίστησε τους fans για τα μηνύματά της: "Υπήρχαν τόσα πολλά μηνύματα. Ήταν τρελό αυτό που έγινε. Ένιωθα μόνη για καιρό και τώρα ο κόσμος δεν σταματάει να μου μιλάει. Και δεν μου μιλάει με άσχημο τρόπο, υπάρχει μεγάλη διαφορά. Δεν πίστευα ότι ο κόσμος νοιάζεται τόσο πολύ. Επίσης δεν ξέρω τι θα κάνω στο μέλλον. Ίσως περισσότερα livestreams με ζωάκια. Δεν ξέρω πότε και αν θα επιστρέψω στα 8ωρα livestreams. Και δεν χρειάζεται να φοράω εσώρουχα κάθε μέρα! Μπορώ να φοράω ρούχα".

Δείτε την ανακοίνωση της Amouranth στην οποία είχε πει ότι θα παραιτηθεί από το OnlyFans και συζητήστε για το Twitch στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification