Η AT&T έβαλε πωλητήριο στην Warner Bros. Games

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Η AT&T έβαλε πωλητήριο στην Warner Bros. Games

Η AT&T έβαλε πωλητήριο στην Warner Bros. Games

Δείχνει να θέλει να κρατήσει το gaming παράρτημα. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 13/6/20] Η AT&T που έχει στην ιδιοκτησία ατης την Warner Bros. αποφάσισε να πουλήσει την θυγατρική αυτής, WB Games, με την συνολική της αξία να ανέρχεται στα 4 δισεκατομμύρια δολάρια. Όλα αυτά σύμφωνα με ρεπορτάζ του CNBC.

Οι Electronic Arts, Take-Two και Activision Blizzard ενδιαφέρονται για την αγορά  της, χωρίς κάποια εξ αυτών να έχει κλείσει συμφωνία. Στο συνολικό ποσό αγοράς συγκαταλέγονται και τα δικαιώματα των Batman, Mortal Kombat, Harry Potter, Middle-earth: Shadow of War και των The Lego Movie games. Η AT&T έχει 200 δις δολάρια δάνειο. Εξαγόρασε την Warner το 2018.

Κατά τα άλλα, αν είχαμε E3 φέτος, τότε η Warner Bros. θα ανακοίνωνε νέα Batman και Harry Potter games, σύμφωνα με αναφορές.

[UPDATE: 10/8/20 - Τελικά μπορεί και να μην πουληθεί] Παρά την απόφαση της AT&T να πουλήσει το gaming παράρτημα της Warner Bros., πρόσφατες αποκαλύψεις λένε ότι τελικά μπορεί να το κρατήσει λίγο περισσότερο. Σύμφωνα με το TheSixthAxis, ο Jason Kilar, διευθύνων σύμβουλος της Warner Media, δήλωσε σε ένα email που έστειλε προς τους εργαζόμενους της Warner Bros.: "Ο όμιλος Warner Bros. Motion Pictures συνεχίζει να ηγείται από τον πρόεδρο Toby Emmerich και η Warner Bros. TV Studios συνεχίζει να ηγείται από τον πρόεδρο Peter Roth. Η Warner Bros. Interactive παραμένει μέρος του Studios and Networks group, μαζί με τα brands και τις σειρές που έχουμε στην κατοχή μας".

Πιθανόν λοιπόν να υπάρχει η σκέψη η Warner Bros. Interactive να μην πουληθεί τελικά, εκτός βέβαια κι αν έρθει μια εξαιρετικά υψηλή πρόταση. Στην παρούσα φάση είχε φανεί προς τα έξω ότι η AT&T ήθελε να πουλήσει -σε βαθμό που να θέλει να ξεφορτωθεί δηλαδή- την Warner Bros. Games για να καλύψει το χρέος της Warner, ύψους 4 εκατομμυρίων δολαρίων.

Πάντως, η παραγωγή των games συνεχίζεται κανονικά και στις 22 Αυγούστου θα μάθουμε περισσότερα για το νέο video game με θεματολογία που αφορά το Suicide Squad.

Διαβάστε ακόμη τις φήμες για νέα Batman και Harry Potter games και συζητήστε για την Warner Bros. στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification