Ο Ninja ετοιμάζει τρία βιβλία, θα σας δείχνει "πως θα γίνετε ασταμάτητος στο Fortnite"

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Ο Ninja ετοιμάζει τρία βιβλία, θα σας δείχνει "πως θα γίνετε ασταμάτητος στο Fortnite"

Ο Ninja ετοιμάζει τρία βιβλία, θα σας δείχνει "πως θα γίνετε ασταμάτητος στο Fortnite"

Πωλούνται επίσης σημειωματάριο και νουβέλα με εικόνες.

Ο Tyler Blevins (κατά κόσμον Ninja), είναι ο πιο γνωστός παίκτης Fortnite, κυρίως λόγω των livestreams του στα οποία έπαιζε καλά, ενώ έφερνε για παρέα και επώνυμους.

Ο Ninja ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει βιβλίο με συμβουλές για το Fortnite. Για την ακρίβεια θα γράψει τρία βιβλία. Το ένα εξ αυτών θα σας βοηθήσει να γίνετε μια "ασταμάτητη gaming μηχανή". Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο και θα ονομάζεται "Ninja: Get Good". Σε αυτό ο διάσημος streamer θα αναλύει δυσεύρετα tips για όσους gamers θέλουν να φτάσουν στην κορυφή.

Ασφαλώς το βιβλίο θα σας προτρέπει να αγοράσετε τα καλύτερα δυνατά gaming περιφερειακά για το Fortnite, να εξασκείστε με σκοπό, να έχετε πλάνο για το πότε θα κάνετε livestream και να βρείτε την σωστή ομάδα. Επίσης τον Αύγουστο θα κυκλοφορήσει και το "Σημειωματάριο του Ninja" με αυτοκόλλητα και συμβουλές. Ότι πρέπει δηλαδή για το δημοτικό σχολείο.

Τον Δεκέμβριο, ο Ninja θα μπει στον κόσμο της φαντασίας, αφού συγγράφει και ετοιμάζει ένα βιβλίο με τίτλο "Ninja: The Most Dangerous Game" (σ.σ. πιο πολύ Ouija board θυμίζει). Σύμφωνα με την "υπόθεση", ο Ninja λαμβάνει ένα μυστηριώδες email το οποίο τον προσκαλεί σε ένα video game, το οποίο θα είναι "απίστευτα ρεαλιστικό, δύσκολο και εθιστικό". Ως "Ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο, ο Ninja δεν θα μπορέσει να αντισταθεί από αυτή την πρόσκληση και σύντομα θα ανακαλύψει ότι το παιχνίδι αυτό κρύβει περισσότερα από όσα μπορεί να δει ένα κοινό μάτι. Ο ψηφιακός Ninja...θα τηλεμεταφερθεί στον κόσμο ενός Battle Royale game, στον οποίο θα πρέπει να ξεκινήσει από το μηδέν -χωρίς εξοπλισμό- και να προσπαθήσει να κερδίσει το παιχνίδι και...να σώσει τον κόσμο (ουάου). Στο δρόμο θα συναντήσει σημαντικούς φίλους και θα εκπληρώσει μια προφητεία μεγαλύτερη απ' ότι φανατζόταν (ανατριχιάσαμε ήδη). Το σενάριο θα διεξάγεται σε έναν εικονικό κόσμο, το σενάριο του οποίου γράφει ο Justin Jordan, με artist τον Felipe Magaña.

Εσείς θα αποκτήσετε ένα από τα βιβλία του Ninja; Πείτε μας την άποψή σας στα σχόλια. Για να τα αποκτήσετε κάντε κλικ εδώ.

Διαβάστε για την ύπαρξη του Ninja στους κορυφαίους influencers και συζητήστε για τον δημοφιλή streamer στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification