Η Νορβηγία κατηγορεί την Nintendo για μη επιστροφή χρημάτων

Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Η Νορβηγία κατηγορεί την Nintendo για μη επιστροφή χρημάτων

Η Νορβηγία κατηγορεί την Nintendo για μη επιστροφή χρημάτων

Αφορά ευρωπαϊκό νόμο των pre-orders.

 

Η Nintendo έχει αυστηρή πολιτική σε πολλούς τομείς, όπως για παράδειγμα στα gameplay videos των games της στο YouTube, των οποίων θέλει το monetization ή στο ότι δεν θέλει indie developers να δημιουργούν mods για τα games της ή ολοκληρωμένα games που απεικονίζουν χαρακτήρες της. Στα pre-orders έχει πολιτική που δεν επιτρέπει επιστροφή χρημάτων, σε αντίθεση με άλλες πλατφόρμες όπως το Steam.

Η Νορβηγία ωστόσο κατηγορεί την Nintendo ότι παραβιάζει τον ευρωπαϊκό νόμο περί επιστροφής χρημάτων στις προπαραγγελίες και την καλεί να συμμορφωθεί και να "προσθέσει το ανάλογο κουμπί, διαδικασία που είναι εύκολη για τους προγραμματιστές της". Οι χρήστες στην Ευρώπη έχουν το δικαίωμα να ακυρώσουν οποιαδήποτε προπαραγγελία οποιουδήποτε προϊόντος μέσα σε 14 ημέρες (σ.σ. διάστημα που ισχύει και στο Steam άλλωστε).

Η Nintendo δεν έχει σχολιάσει το παραπάνω γεγονός και μένει να δούμε αν θα συμμορφωθεί, καθώς επίσης και αν η Νορβηγία θα θέσει το θέμα υπό συζήτηση και με άλλες χώρες σε περίπτωση που δεν βρει ανταπόκριση.

Δείτε ακόμη το Golden Eye 007 με χαρακτήρες του Nintendo 64. Συζητήστε για την Nintendo στο παρακάτω forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification