Ο Ninja μαθαίνει Fortnite την Ellen DeGeneres

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Ο Ninja μαθαίνει Fortnite την Ellen DeGeneres

Ο Ninja μαθαίνει Fortnite την Ellen DeGeneres

Τώρα και σε livestream! [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 14/10/18] Ο streamer Ninja ήταν καλεσμένος στην Ellen DeGeneres και στο The Ellen Show της Αμερικής, όπου μίλησε για τον ίδιο αλλά και για το Fortnite.

Ο Richard Tyler Blevins έδειξε στην DeGeneres πως παίζεται το Fortnite, αλλά η ίδια απ' ότι φαίνεται δεν είχε ιδέα από games. Πάντως, ο Ninja έπεσε στην παγίδα της να αποκαλύψει την θέση του με...χορό και να προσπαθήσει να...συμφιλιωθεί με τους εχθρούς. Τελικά η Ellen έζησε περισσότερο, φυσικά με 0 kills.

 

[UPDATE: 16/10/18 - Ninja και Ellen μαζί σε livestream] Μετά την εμφάνιση του Ninja στην εκπομπή της Ellen, φαίνεται να υπάρχει συνέχεια στην συνεργασία τους, καθώς ο διάσημος streamer εμφανίστηκε στην εκπομπή της ακόμη μια φορά μέσω livestream.

Όπως φαίνεται και στο σχετικό βίντεο, όπου ακούγονται τα χειροκροτήματα στην εκπομπή της Ellen, ο Ninja έπαιζε Fortnite στην τηλεόραση. Το επεισόδιο της Ellen, με τον Ninja θα το δείξει η αμερικανική τηλεόραση αύριο.

 

 

Δείτε την δήλωση του Ninja ότι δεν παίζει με γυναίκες gamers!

Διαβάστε για τους 10 εκατομμύρια ακόλουθους του Ninja και συζητήστε για το Twitch σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification