Η Valve θέλησε να τιμωρήσει games του Steam με σεξουαλικό περιεχόμενο

Hot
Η Valve θέλησε να τιμωρήσει games του Steam με σεξουαλικό περιεχόμενο

Η Valve θέλησε να τιμωρήσει games του Steam με σεξουαλικό περιεχόμενο

Ανακάλεσε την υποβολή κυρώσεων. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 18/5/18] Η Valve φέρεται να αναζητά τα games του Steam που διαθέτουν σεξουαλικό περιεχόμενο και παραβιάζουν τους κανόνες της.


Φήμες θέλουν την Valve να βρίσκεται σε συνεχή αναζήτηση για games με σεξουαλικό περιεχόμενο που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην πλατφόρμα του Twitch. Ορισμένοι developers, τρεις στον αριθμό, υποστήριξαν πως ενημερώθηκαν από την εταιρεία ότι τα games του θα διαγραφούν από την πλατφόρμα αν δεν αφαιρέσουν άμεσα το ακατάλληλο περιεχόμενο που ενδέχεται να εμπεριέχεται στα games τους. Πρόκειται για της Lupiesoft, HunieDev και Neko Works οι οποίες έσπευσαν να εκφράσουν την δυσαρέσκειά τους μέσα από τους λογαριασμούς τους στο Twitter, ενώ είναι υπεύθυνες για την ανάπτυξη των ύποπτων Mutiny, HuniePop και Tropical Liquor αντίστοιχα.

Όλα τα ύποπτα games έχουν τον καθιερωμένο ιαπωνικό anime-τύπο γραφικών και σχεδίων. Τα παράπονα των εταιρειών αναφέρουν πως έλαβαν αναφορές για πορνογραφικό περιεχόμενο και ότι φτιάχνουν “sexy games” με γυμνές κοπέλες, πράγματα που έρχονται κόντρα με τις εντολές και τους κανόνες της Valve. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα posts των developers που δηλώνουν την έντονη δυσαρέσκειά τους για αυτό το φαινόμενο.

 

 

 

 

[UPDATE: 22/5/18 - Η Valve ανακάλεσε] Η Valve ανακάλεσε την αρχική της απόφαση στο να τιμωρήσει τα games του Steam με σεξουαλικό περιεχόμενου.

Σε ανακοίνωσή της, η Valve απολογήθηκε για την "σύγχυση που προκλήθηκε" και δήλωσε προς τις εταιρείες  Lupiesoft, HunieDev και Neko Works να μην λάβουν υπόψη τους το email που τους έστειλε σχετικά με την "Παραβίαση κανόνων του Steam για πορνογραφικό περιεχόμενο. Επίσης, υπήρχε και τέταρτη εταιρεία που έλαβε αρχικά email για πορνογραφία στα games της και συγκεκριμένα η MangaGamer, η οποία ενημερώθηκε παρομοίως από την Valve ότι "το παιχνίδι της Kindred Spirits θα επανεξεταστεί για το περιεχόμενό του".

Αξίζει να αναφέρουμε ότι υπάρχουν games στο Steam που έχουν λάβει προειδοποίηση για την δημιουργία censored έκδοσης, όπως το HuniePop, το οποίο ωστόσο κυκλοφορεί uncensored σε άλλες online πλατφόρμες αγοράς PC games.

Το National Center on Sexual Exploitation (Εθνικό Κέντρο Σεξουαλικής Εκμετάλλευσης", γνωστό και ως "Morality in Media", πήρε την ευθύνη στο site του, με την έννοια του ότι ώθησε την Valve στο να πραγματοποιήσει τέτοιες αλλαγές σε games με σεξουαλικό περιεχόμενο, ύστερα από μία καμπάνια δύο ετών. Τουλάχιστον οι developers των παραπάνω games έλαβαν αρκετή διαφήμιση για τα δημιουργήματά τους, δεν συμφωνείτε;

Διαβάστε για την πληρωμή σε hackers από πλευράς Valve και συζητήστε για το παραπάνω γεγονός σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 the_prophet1987 (Level 22) 22/05/2018 23:13
Διαφωνώ με τη πολιτική αυτή του steam.Η απαγόρευση δεν είναι λύση.Εφόσον το ESRB κάνει τη δουλειά του είναι πλέον θέμα των γονέων να συμμορφώνονται.
Notification