Τηλεοπτικά σποτ για το Detroit: Become Human

Hot
Τηλεοπτικά σποτ για το Detroit: Become Human

Τηλεοπτικά σποτ για το Detroit: Become Human

Νέα διαφήμιση με την Kara. [UPDATE]

[Αρχική Δημοσίευση: 8/5/18] Η Sony κυκλοφόρησε σήμερα ένα τηλεοπτικό σποτ για το επερχόμενο Adventure της Γαλλικής εταιρείας ανάπτυξης Quantic Dream, Detroit: Become Human.

Στο βίντεο διακρίνονται σκηνές από διάφορα cutscenes, με τις φωνές των ανδροειδών να αναφέρουν διάφορες καταστάσεις, συναισθήματα και πράξεις, λέγοντας πως δεν είναι δικές τους επιλογές, αλλά δικές σας, παραπέμποντας στο πως οι επιλογές που θα κάνετε στο παιχνίδι θα επηρεάσουν την έκβαση της ιστορίας, καθώς και την ζωή ή τον θάνατο των χαρακτήρων τους οποίους θα ελέγχετε.

Δείτε το βίντεο:

[UPDATE: 10/5/18 - Νέο τηλεοπτικό σποτ με τον Connor] Σήμερα κυκλοφόρησε ένα νέο, σύντομο τηλεοπτικό σποτ για το Detroit: Become Human από την Sony. Σε αυτό βλέπετε το ανδροειδές με το όνομα Connor να σας εξηγεί πως οι πράξεις του είναι αποτέλεσμα των δικών σας επιλογών, σε παρόμοιο πνεύμα με το προηγούμενο σποτ. Δείτε το παρακάτω:

[UPDATE 2: 12/5/18 - Νέο τηλεοπτικό σποτ με την Kara] Κυκλοφόρησε νέο τηλεοπτικό σποτ του Detroit: Become Human με την Kara.

Σε μία σειρά από τηλεοπτικά σποτ της Sony για το επερχόμενο Detroit: Become Human, η ιαπωνική εταιρεία έφερε ένα ακόμα στην δημοσιότητα αυτή τη φορά με πρωταγωνίστρια την Kara. Όπως και στην περίπτωση του Connor, η νεαρή σας εξηγεί την σημασία των αποφάσεών σας και τον αντίκτυπο που ενδέχεται να έχουν στην εξέλιξη της ιστορίας του νέου exclusive για το PS4.

 

To Detroit: Become Human θα κυκλοφορήσει στις 25 Μαΐου για PS4.

Διαβάστε περισσότερα για το Detroit: Become Human, καθώς και για την Ελληνική του μετάφραση. Συζητήστε για το Detroit: Become Human στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification