Just Sing

Hot
Χριστιάνα Θάνου

Χριστιάνα Θάνου  

Now playing: Immortals Fenyx Rising.
 
0.0 ()
1
Just Sing

Just Sing

Ένας τραγουδιστής γεννιέται.

Η Ubisoft ανακοίνωσε ότι θα επεκτείνει την γκάμα της από μουσικά games με το Just Sing. Την οικογένεια των Just Dance και Rocksmith, έρχεται να συμπληρώσει το καραόκε Just Sing το οποίο δίνει την ευκαιρία να παίξετε τόσο online όσο και offline. Ακόμα και όσοι νιώθουν ότι δεν “το έχουν” με το τραγούδι, μπορούν να διαγωνιστούν μέσω του ιδιαιτέρως διάσημου και βολικού lip sync.

Το Just Sing θα περιλαμβάνει πάνω από 40 τραγούδια και θα προστεθούν ακόμη περισσότερα στην συνέχεια. Ενδεικτικά, τα αρχικά tracks θα είναι από γνωστούς καλλιτέχνες όπως οι: Queen, Imagine Dragons, Ellie Goulding, Maroon 5 κ.α. Υπάρχει δυνατότητα καταγραφής του session και διακόσμησής τους με φίλτρα και θέματα. Στην συνέχεια, θα έχετε την δυνατότητα να μοιραστείτε τα βίντεο με φίλους σας. Ακόμη, θα υπάρχει η δυνατότητα να δημιουργήσετε τα δικά σας μουσικά clip, συνδέοντας την αντίστοιχη κονσόλα σας (PS4 ή Xbox One) με το Sing Companion App για Android και iOS.

Το Just Sing θα διαθέτει δύο διαφορετικά modes, τα Party και Battle mode. Με το πρώτο, θα έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε τα δικά σας video clip και να τραγουδήσετε ή να κάνετε lip sync με μέχρι και τέσσερις παίκτες. Το Battle mode από την άλλη, θα είναι αγώνας τραγουδιού 1v1. Εδώ θα έχετε την δυνατότητα να διαλέξετε ανάμεσα σε ορισμένα ειδικά εφέ που θα εμφανίζονται live έτσι ώστε να δώσουν έμφαση στην ανταγωνιστικότητα.

Η λίστα με τα 40 αρχικά τραγούδια περιλαμβάνει τα εξής:

- All About That Bass - Meghan Trainor

- Drag Me Down - One Direction

- What Do You Mean? - Justin Bieber

I Want To Break Free - Queen

- Chandelier - Sia

- Love Me Like You Do – Ellie Goulding

- One More Night – Maroon 5

- Radioactive – Imagine Dragons

- Can’t Feel My Face

- I Love Rock ‘N’ Roll

- All Of Me

- Baby One More Time

- I Will Survive

- Colors Of The Wind

- I Want You Back

- Kryptonite

- Rude

- Stand By Me

- Take On Me

The Fox

Το Just Sing θα κυκλοφορήσει για PS4 και Xbox One στις 9 Σεπτεμβρίου. Συζητήστε μαζί μας για το Just Sing στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification