Super Nintendo World Theme Parks: Φωτογραφίες και βίντεο

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
2
Super Nintendo World Theme Parks: Φωτογραφίες και βίντεο

Super Nintendo World Theme Parks: Φωτογραφίες και βίντεο

Το θεματικό πάρκο θα ανοίξει το 2023. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 8/5/15] Η Nintendo ανακοίνωσε την συνεργασία της με την Universal Parks & Resorts, βάση της οποίας οι δύο εταιρείες θα συνεργαστούν για την δημιουργία Λούνα Παρκ με τους χαρακτήρες της Nintendo.

Το δελτίο τύπου αναφέρει ότι οι επισκέπτες "θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε τις ιστορίες των χαρακτήρων της Nintendo και τους φανταστικούς κόσμους της ιαπωνικής εταιρείας μέσα στα πάρκα της Universal Studios". Παρόλα αυτά δεν αναφέρονται συγκεκριμένες ιδέες, τρενάκια ή αξιοθέατα. Σύμφωνα με την ανακοίνωση πάντως, αναμένεται να εμφανιστούν οι διασημότεροι χαρακτήρες (και games αντίστοιχα) του ιαπωνικού κολοσσού. 

[UPDATE: 12/12/16 - Μία πρώτη ματιά] Η Nintendo έδωσε στην δημοσιότητα το πρώτο concept art από το Nintendo Universal Theme Park που σκοπεύει να ανοίξει στο μέλλον. Στην εικόνα βλέπουμε ανθρώπους να περπατούν γύρω από τεράστιους πράσινους σωλήνες, ενώ βλέπουμε και το κάστρο του Bowser και της Princess Peach. H παράκατω εικόνα ανέβηκε στο επίσημο Twitter της Nintendo.

nintendo-park

To Super Nintendo World αναμένεται να ανοίξει στην Όσακα της Ιαπωνία πριν τους Ολυμπιακούς αγώνες του 2020, ενώ πάρκα αναμένεται να ανοίξουν και στην Αμερική. Δείτε μερικά από τα κορυφαία στελέχη της εταιρείας να αναφέρουν τα σχέδια τους για αυτό το θεματικό πάρκο. 

[UPDATE 2: 10/11/19 - Οι πρώτες φωτογραφίες από το πάρκο] Η Universal δημοσίευσε τις πρώτες εικόνες από το πάρκο Super Nintendo World.

Σε αυτές μπορούμε να δούμε τον κυρίως πύργο και το εικονικό κοντάρι το οποίο κατεβαίνει ο γνωστός σε όλους Super Mario στο τέλος κάθε level. Όπως έχει αναφερθεί στο παρελθόν, το Super Nintendo World θα περιλαμβάνει ένα διαδραστικό τρενάκι -ή αλλιώς omnimover- εμπνευσμένο από τον Yoshi, καθώς και μία ρεαλιστική Mario Kart εμπειρία. Σίγουρα θα υπάρχουν και διάφορα άλλα χαρακτηριστικά αλλά εφόσον το πάρκο βρίσκεται ακόμη υπό κατασκευή δεν έχουμε περαιτέρω πληροφορίες.

Η Universal Studios θα εγκαινιάσει το θεματικό πάρκο της Nintendo στην Οσάκα της Ιαπωνίας την ερχόμενη Άνοιξη. Τρία ακόμη Super Nintendo Worlds βρίσκονται υπό κατασκευή για τα Universal Hollywood, Ορλάντο και Σιγκαπούρης.

[UPDATE 3: 14/1/20 - Νέες φωτογραφίες από το Bloomberg] Η συντάκτρια του Bloomberg Kurumi Mori δίνει περισσότερες πληροφορίες μέσω του Twitter από μια παρουσίαση για το Super Nintendo World. Οι επισκέπτες θα μπορούν να συμμετάσχουν σε αγώνες όπως στο Mario Kart και να διαγωνιστούν για να μαζέψουν τα περισσότερα coins κατά τη διάρκεια της επίσκεψης τους.

 

 

 

 

 

 

 

 

[UPDATE 4: 13/4/21 - Βίντεο και από το πάρκο στην Καλιφόρνια] Ένας YouTuber μπήκε στο νέο Universal Studios Hollywood Park στην Καλιφόρνια. Τράβηξε ένα βίντεο 13 λεπτών, το οποίο στο δεύτερο μισό του έχει το Super Mario Theme Park, το οποίο όμως είναι ακόμη υπό κατασκευή.

Όπως θα δείτε και από το βίντεο στο 07:20, υπάρχουν ορισμένα κομμάτια του πάρκου τα οποία έχουν κατασκευαστεί, αλλά στην πλειοψηφία του το πάρκο είναι ακόμη...εργοτάξιο.

 

[UPDATE 5: 15/3/23 - Το θεματικό πάρκο θα ανοίξει το 2023Το Super Nintendo World ανοίγει το 2023 στα Universal Studios Hollywood.

Το Super Nintendo World θα ανοίξει τις πόρτες του στα Universal Studios Hollywood τον επόμενο χρόνο και θα μπορείτε να αποκτήσετε αποκλειστικά προϊόντα από το Feature Presentation κατάστημα, που θα ανοίξει σύντομα. Η Nintendo συνεργάστηκε το 2015 με το θεματικό πάρκο για τη δημιουργία αξιοθέατων βασισμένων στα games και τα έργα της. Η πρώτη ατραξιόν του πάρκου άνοιξε στην Οσάκα της Ιαπωνίας πέρυσι στις 4 Φεβρουαρίου ενώ αρχικά είχε προγραμματιστεί να ανοίξει παράλληλα με τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020, αλλά τα σχέδια ακυρώθηκαν λόγω της πανδημίας Covid-19.

Η κατασκευή των εγκαταστάσεων στο Χόλιγουντ και το Ορλάντο σταμάτησε λόγω της πανδημίας, αλλά φαίνεται ότι σημειώνεται πρόοδος τουλάχιστον στην ατραξιόν του Χόλιγουντ. Ο Shigeru Miyamoto της Nintendo παρείχε μια περιήγηση στην τοποθεσία της Οσάκα πριν από λίγο καιρό για να πάρετε μια ιδέα για το τι να περιμένετε από το πάρκο. Μπορείτε επίσης να κάνετε μια 15λεπτη περιήγηση εδώ.

Διαβάστε περισσότεερα για το θεματικό πάρκο Nintendo World και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 supermario644ever (Level 20) 27/08/2016 15:34
Ένα εισιτήριο παρακαλώ
#2 ashbringer (Level 25) 13/12/2016 09:05
Όλα αυτά τα υπέροχα πάρκα που ακούμε κατα καιρούς να ανοίγουν είναι δυστυχώς μακριά.
Notification