Η Bowsette έγινε δημοφιλής στα PornHub και YouPorn

Hot
Η Bowsette έγινε δημοφιλής στα PornHub και YouPorn

Η Bowsette έγινε δημοφιλής στα PornHub και YouPorn

Αποτελεί κορυφαία αναζήτηση σε πορνό sites.

Η Bowsette έχει αποκτήσει ιδιαίτερη φήμη σε πορνογραφικά sites.

Μπορεί να ξεκίνησε από fan art ως θηλυκή Bowser από την σειρά Super Mario, όμως η Bowsette μπορεί να θεωρηθεί πλέον μία διασημότητα του Ίντερνετ, ιδίως στα “πονηρά” sites. Το PornHub πρώτο από όλους αποκάλυψε πως οι αναζητήσεις της Bowsette ανέβηκαν από το 0 στις 500.000 το τελευταίο τριήμερο. Ανάλογη φαίνεται να είναι η φήμη της και στο YouPorn, αφού οι αναζητήσεις της Bowser αυξήθηκαν κατά 2900% μέχρι την Δευτέρα. Λίγες μέρες μετά και συγκεκριμένα την Τετάρτη, το ποσοστό διπλασιάστηκε, φτάνοντας αισίως το 5849% και πολύ σύντομα το 6969% (τυχαίο το νούμερο).

Άπαντες στην βιομηχανία του πορνό έχουν μείνει έκπληκτοι με το πόσο trending έχει γίνει το όνομα αυτού του χαρακτήρα στα δημοφιλέστερα πορνό sites του κόσμου. Το PornHub δημοσίευσε και άλλες δημοφιλής αναζητήσεις που σχετίζονται με αυτήν και είναι οι “Bowsette porn, Bowsette hentai, Bowsette cosplay, Girl Bowser” και “Hot girl Bowser”. Σίγουρα θα συνεχίσει να αυξάνεται η φήμη της, ιδίως στις χώρες του εξωτερικού όπου πραγματικά οι αναζητήσεις που κάνουν οι άνθρωποι δεν έχουν προηγούμενο στα πορνογραφικά sites.

Διαβάστε για την δήλωση της Stormy Daniels σχετικά με το μόριο του Donald Trump και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification