Fast and Furious: Crossroads: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Hot
Φίλιππος Κανελλόπουλος

Φίλιππος Κανελλόπουλος  

When a man lies he murders some part of the world...
 
0.0 ()
3
Fast and Furious: Crossroads: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Fast and Furious: Crossroads: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Ανακοινώθηκε με gameplay trailer.

Το επερχόμενο Fast and Furious: Crossroads της Slightly Mad Studios ανακοινώθηκε επίσημα μέσω ενός gameplay trailer.

Αρχικά ήταν να κυκλοφορήσει το Μάιο, ταυτόχρονα με την ταινία, αλλά δεν κατέστη δυνατό. Το Fast and Furious: Crossroads θα περιλαμβάνει multiplayer mode τριών παικτών και single player campaign, με πρωταγωνιστές τον Vin Diesel, τη Michelle Rodriguez και τον Tyrese Gibson, αλλά και τη Sonequa Martin-Green (The Walking Dead) και Asia Kate Dillon (John Wick: Chapter 3 – Parabellum).

Στόχος σας θα είναι να σταματήσετε τη δράση ενός Διεθνούς συνδικάτου εγκλήματος, και θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε διάφορα gadgets και να κάνετε heists και stunts. Θα επισκεφθείτε την Αθήνα, τη Βαρκελώνη και το Μαρόκο μεταξύ άλλων τοποθεσιών, ενώ θα έχετε τη δυνατότητα να οδηγήσετε αυτοκίνητα που έχουν εμφανιστεί και στις κινηματογραφικές ταινίες.

Το Fast and Furious: Crossroads θα κυκλοφορήσει στις 7 Αυγούστου για PC, PS4, Xbox One.

Διαβάστε για το Fast and Furious: Crossroads και συζητήστε γι΄ αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Professor_Severus_Snape (Level 28) 27/05/2020 19:51
Δε με έπεισε το βίντεο δυστυχώς, μου φαίνεται αρκετά μέτριο το gameplay. Πέρα από τα οπτικά εφέ εντυπωσιασμού, η κίνηση των οχημάτων... δεν. Από εκεί και πέρα παίρνει πολλά στοιχεία από τις υπάρχουσες ταινίες και προσπαθεί να τα ενσωματώσει σε ένα παιχνίδι που μοιάζει να το έχουμε ξαναδεί πολλές φορές μέχρι τώρα. Για 7ράκι το κόβω, max.
Notification