Planet Zoo

Hot
Planet Zoo

Planet Zoo

Παρουσιάστηκε τρέιλερ του στην Gamescom.

 

Στο Planet Zoo θα διαχειρίζεστε τον δικό σας ζωολογικό κήπο, είναι το δεύτερο game της σειράς Planet από την εταιρία ανάπτυξης Frontier Developments.

Κάθε game στην σειρά είναι πνευματικοί διάδοχοι των προηγούμενων games της Frontier. Στην προκειμένη περίπτωση, το Planet Zoo είναι ο πνευματικός διάδοχος του Zoo Tycoon. Στην Gamescom, η ομάδα παρουσίασε μπόλικα νέα για το παιχνίδι.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το νέο τρέιλερ:

Το πρώτο πράγμα που θα παρατηρήσετε είναι το πόσο αξιολάτρευτα δείχνουν τα ζωάκια. Είναι λίγο περίεργο να βλέπουμε τα ζώα τόσο αληθοφανή και με τέτοια λεπτομέρεια δίπλα σε καρτουνίστικα ανθρωπάκια, πάραυτα η συνταγή δουλεύει. Είναι σαν τα Sport games που οι οπαδοί είναι χάλια, αλλά δεν μας ενοχλεί γιατί δεν ασχολούμαστε με αυτούς.

Το Planet Zoo εστιάζει στο story mode. Θα μπορείτε να ανεβάζετε την δημοτικότητα των ζώων σας και να επεξεργάζεστε τα γονίδια του κάθε ζώου. Αυτό σας επιτρέπει να ρυθμίζετε καλύτερε την μακροβιότητα τους και το μέγεθός τους. Ακόμα, το game θα περιλαμβάνει ένα breeding system, στο οποίο βγάζει νόημα αν αναλογιστεί κανείς τα είδη υπό εξαφάνιση που βρίσκονται στους ζωολογικούς κήπους.

Το Planet Zoo θα κυκλοφορήσει για PC στις 5 Νοεμβρίου.

Διαβάστε το review του Planet Coaster και συζητήστε για το Planet Zoo στο σχετικό forum.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification