Total War: Warhammer II: The Queen and The Crone DLC

Hot
Total War: Warhammer II: The Queen and The Crone DLC

Total War: Warhammer II: The Queen and The Crone DLC

Νέες πληοροφορίες για το story. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 18/5/18] Ανακοινώθηκε το The Queen and The Crone DLC του Total War: Warhammer II.

Όπως αναφέρει η περιγραφή της Creative Assembly: “Στα εδάφη του Avelorn, η παρουσία της Everqueen Alarielle φέρνει μεγάλη χαρά και ηερμία στους Elven havens. Ωστόσο, σε ολόκληρο τον Great Ocean, στα σκοτεινά εδάφη του Naggaroth, κάτι κακό αναστατώνεται. Η Hag-Queen, Crone Hellebron, σε μία θυελλώδη οργή, οδηγεί έναν δολοφονικό στρατό από Dark Elves για να εξαφανίσει όλη την ομορφιά του κόσμου”. Η παραπάνω περιγραφή τα λέει όλα για το νέο DLC του Total War: Warhammer II.

Πρόκειται για το πρώτο Legendary Lords pack που θα είναι playable στα Eye of Vortex και Mortal Empires campaigns. Θα παρουσιάσει νέες elite μονάδες, μαγικά items και skills trees, όλα γύρω από τους χαρακτήρες Queen Alarielle the Radiant και Crone Hellebron.

[UPDATE: 4/6/18 - Νέες πληοροφορίες για το story] Κυκλοφόρησαν νέες πληροφορίες για το Queen and the Crone expansion του Total War: Warhammer II.

Το δελτίο τύπου της Creative Assembly μας περιγράφει την ιστορία που εξελίσσεται μέσα από το νέο expansion του δημοφιλούς Strategy. Συγκεκριμένα αναφέρει: “Μία αιματηρή νύχτα ανακάμπτει και ο χρόνος της σφαγής πλησιάζει. Η κακή Hag-Queen, Crone Hellebron, επιτίθεται στα γαλήνια εδάφη του Avelorn για να διεκδικήσει την δολοφονική νίκη ενάντια στα Dark Elves. Η Everqueen Arielle των High Elves πρέπει να οπλίσει τον εαυτό της και να καλέσει τις αδερφές της. Μόνο η μαγεία της μπορεί να αποκρούσει την επίθεση αυτή και να σφραγίσει μόνιμα την δόξα και την ευημερία του Ulthuan”.

Επιπλέον, ο χαρακτήρας Alith Anar, γνωστός ως Shadow King, είναι από σήμερα διαθέσιμος για τους παίκτες του Total War: Warhammer II. Ο θρυλικός αυτός λόρδος φέρνει μία σειρά νέων δυνατοτήτων στο ρόστερ των High Elves, ενώ η φωνή του ανήκει στον αστέρα του Hollywood, Dylan Sprouse, που είναι και φανατικός οπαδός της σειράς.

Διαβάστε το review του Total War: Warhammer II και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification