World Video Game Hall of Fame 2019

Hot
World Video Game Hall of Fame 2019

World Video Game Hall of Fame 2019

Ανακοινώθηκαν οι νικητές.

Το The Strong National Museum of Play που εδρεύει στο Rochester της Νέας Υόρκης των ΗΠΑ ανακοίνωσε τους νικητές του World Video Game Hall of Fame 2019.

Την λίστα με τους φιναλίστ αποτελούσαν 12 games, ανάμεσα στα οποία συναντάμε PC, console games αλλά και θρύλους των Arcade. Δείτε την λίστα:

Candy Crush
Centipede
Colossal Cave Adventure
Dance Dance Revolution
Half-Life
Microsoft Windows Solitaire
Mortal Kombat
Myst
NBA 2K
Sid Meier’s Civilization
Super Mario Kart
Super Smash Bros. Melee

Οι φετινοί νικητές είναι τα Microsoft Windows Solitaire, Mortal Kombat, Super Mario Kart και Colossal Cave Adventure. Σε ανακοίνωσή του το The Strong Museum δήλωσε πως οι 4 νικητές έχουν επηρεάσει σημαντικά τόσο την βιομηχανία των videogames και την pop κουλτούρα όσο και την κοινωνία γενικότερα.

 

 

 

H Microsoft κυκλοφόρησε ένα εορταστικό βίντεο με αφορμή την προσθήκη του Microsoft Windows Solitaire στο World Video Game Hall of Fame και ο υπεύθυνος των Casual Games της Microsoft, Paul Jansen, δήλωσε πως το γεγονός αυτό αποτελεί ιστορική μέρα για την εταιρία. Το Microsoft Windows Solitaire κυκλοφόρησε το 1990 ως εργαλείο εκμάθησης της χρήσης ποντικιού.

Ο δημιουργός της σειράς Mortal Kombat, Ed Boon, δήλωσε στο Twitter πως είναι μεγάλη τιμή για την NetherRealm η προσθήκη του Mortal Kombat στο World Video Game Hall of Fame.

Δείτε τα games του Hall of Fame για το 20188.

Συζητήστε για το World Video Games Hall of Game στο παρακάτω forum topic

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification