• Ειδήσεις
  • Internet
  • Το Twitch δέχθηκε αγωγή 25 εκατομμυρίων δολαρίων από χρήστη για "προκλητικό περιεχόμενο από γυναίκες streamers"

Το Twitch δέχθηκε αγωγή 25 εκατομμυρίων δολαρίων από χρήστη για "προκλητικό περιεχόμενο από γυναίκες streamers"

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Το Twitch δέχθηκε αγωγή 25 εκατομμυρίων δολαρίων από χρήστη για "προκλητικό περιεχόμενο από γυναίκες streamers"

Το Twitch δέχθηκε αγωγή 25 εκατομμυρίων δολαρίων από χρήστη για "προκλητικό περιεχόμενο από γυναίκες streamers"

Μαζί με ban σε 20 streamers.

Ένας χρήστης του Twitch από την Καλιφόρνια της Αμερικής έκανε αγωγή προς την εταιρεία ζητώντας αποζημίωση 25 εκατομμυρίων δολαρίων, επειδή "εκτέθηκε σε προκλητικό περιεχόμενο από γυναίκες streamers ενώ χρησιμοποιούσε το site".

Δείτε εδώ τα έγγραφα της αγωγής.

Ο ενάγων ονομάζεται Erik Estavillo και στο παρελθόν έχει κάνει επίσης αγωγές στις εταιρείες Microsoft, Sony, Nintendo και Blizzard. Λογικά πρέπει να είναι εθισμένος στις αγωγές, καθώς στις 15 Ιουνίου αναμένεται να αποφασιστεί η εκδίκαση ή όχι της υπόθεσης, με το Twitch να καταθέτει τις απαντήσεις του στις 19 Ιουνίου.

Σύμφωνα με την αγωγή, ο Estavillo "υποφέρει από διάφορα ιατρικά θέματα και αναγκαστικά πρέπει να ψυχαγωγηθεί μόνο μέσω Internet, ενώ δηλώνει ότι έχει "OCD και εθισμό στο σεξ και το Twitch κάνει τα πράγματα χειρότερα. Έχει επιδεινώσει την κατάστασή μου αφού μου προβάλει γυναίκες streamers που ανεβάζουν την σεξουαλική μου διέγερση και δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω την πλατφόρμα χωρίς να εκτεθώ σε τέτοιο περιεχόμενο". Λογικά θα πρέπει να υπάρχει κάποια δαιμονική, αόρατη δύναμη, που πατάει πάνω στο mouse του "ασθενή" και τον "αναγκάζει" να δει με το ζόρι αυτό το περιεχόμενο...ή μήπως όχι;

Ο Estavillo ακολουθεί 786 γυναίκες streamers και 0 άντρες, σύμφωνα με την έρευνα. Η δικογραφία θα μπορούσε άνετα να γίνει σκετσάκι στο YouTube. Επίσης, κατηγορεί το Twitch ότι δίνει rewards σε "σεξουαλικά εθισμένους χρήστες" αν θα κάνουν subscribe σε γυναίκες streamers "σε βαθμό που να μην διαφέρει ιδιαίτερα από τα Καζίνο".

Η αγωγή κατονομάζει και τις παρακάτω γυναίκες streamers ως υπαίτιες. Ανάμεσα σε αυτές βρίσκονται και οι γνωστές Alinity και Pokimane:

Amouranth
Quqco
ST Peach
JadeTheJaguar
Pink_Sparkles
Valeria7K
DanielaAzuage_
lilchipmunk
iaaras2
theRaychul
KrystiPryde
SonjaShio
Gavrilka
MizzyRose
KayPikeFashion
Alinity
QTCinderella
Pokimane
Velvet_7
Loserfruit

Ο ενάγων ζητά "25 εκατομμύρια δολάρια αποζημίωση και το ban στις παραπάνω 20 streamers προς ανακούφιση".

Διαβάστε ακόμη για τα bans του Twitch στις σεξουαλικές συμπεριφορές των streamers και τους νέους κανόνες του Twitch για το γυμνό στα livestreams.

Συζητήστε για το Twitch στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification