Ο CEO του Twitch αδιαφορεί για τις ύβρεις και τα σεξιστικά σχόλια

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Ο CEO του Twitch αδιαφορεί για τις ύβρεις και τα σεξιστικά σχόλια

Ο CEO του Twitch αδιαφορεί για τις ύβρεις και τα σεξιστικά σχόλια

Δεν θέλει να χάσει streamers από την πλατφόρμα.

Ο Emmett Shear, διευθύνων σύμβουλος του Twitch, κατηγορείται ότι γελούσε διαβάζοντας αναφορές χρηστών που αφορούσαν ύβρεις, κακομεταχείριση και σεξιστικά σχόλια που γινόντουσαν από Twitch partners απέναντι σε γυναίκες streamers.

Μία streamer του Twitch με το username Starling, χρησιμοποίησε το hashtag #Shear σε tweet της, λέγοντας ότι ο διευθύνων σύμβουλος του Twitch δεν έχει πρόθεση να διαβάσει τα παραπάνω παράπονα. Ο Shear φέρεται να ρώτησε σε ένα εταιρικό meeting αν οι ιδιοκτήτες καναλιών στο Twitch χρησιμοποιούν την πλατφόρμα για να κακομεταχειρίζονται γυναίκες και χρησιμοποίησε την περίπτωση της streamer Starling για παράδειγμα. Αφού έλαβε την απάντηση τότε δήλωση: "Ουάου, δεν μπορώ να σχολιάσω για πράγματα που γίνονται στην πλατφόρμα μας" και στη συνέχεια έφυγε, χωρίς να λάβει κανένα μέτρο.

Η Starling δήλωσε στο Twitter για τον CEO του Twitch ότι: "Δεν φρόντισε να λυθεί το θέμα. Αυτή είναι η κουλτούρα του Twitch. Βάζουν τις βρωμιές κάτω από το χαλάκι και τους νοιάζει μόνο το κέρδος. Είχα σχέση με Twitch partner που συναισθηματικά και ψυχολογικά με κακοποιούσε για ένα χρόνο. Όταν χωρίσαμε και ξέκοψα, τότε είπε στο Twitch να με κάνουν ban βάζοντας ως δικαιολογία παλιά στιγμιότυπα πορνό που είχα γυρίσει. Ανησυχούσα για την ασφάλειά μου, φοβόμουν να πάω στην έκθεση TwitchCon. Φυσικά δεν είχε συνέπειες".

Το Twitch δεν λαμβάνει μέτρα ενάντια στους streamers, ακόμη κι αν κακοποιούν άλλες streamers. Στο παρελθόν η παίκτρια Pokemon Go, Samantha Wong, έγραψε στο Twitter ότι η εταιρεία αδιαφόρησε για την αναφορά της για σεξιστική συμπεριφορά που δέχτηκε.

Ο πρώην αντιπρόεδρος του Twitch, Justing Wong, απάντησε στη Samantha Wong: "Ήμουν αντιπρόεδρος στο Twitch και το ανέφερα σε αντιπρόεδρο, επικεφαλή HR και στον διευθύνοντα σύμβουλο. Όλοι τους μου είπαν ότι θα το φροντίσουν.

Περισσότερες αναφορές για ανάλογα περιστατικά θα βρείτε στο παρακάτω blog post.

Διαβάστε περισσότερα για τα copyright strikes που στέλνει το Twitch σε παλιότερα βίντεό σας και για το TwitchCop emote που αφαιρέθηκε λόγω της δολοφονίας του George Floyd. Συζητήστε για το Twitch στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification