Το νέο skin του Fortnite είναι ο streamer Ninja

Hot
Το νέο skin του Fortnite είναι ο streamer Ninja

Το νέο skin του Fortnite είναι ο streamer Ninja

Θα μπορείτε να το αγοράσετε μετά το σημερινό daily refresh.

Ο Fortnite streamer Ninja θα έχει πλέον το προσωπικό του skin.

Θα μπορείτε να το αγοράσετε στο shop του Fortnite στο σημερινό daily refresh. Δεν έχει ανακοινωθεί η τιμή του ακόμη αλλά ξέρουμε ότι θα έχει μερικά διαφορετικά στυλ και νέο Ninja χορό.

Επίσης δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα πιο θα είναι το κέρδος του ίδιου του Ninja με την εισαγωγή του στο battle royale. Ο ίδιος ανακοίνωσε το skin μέσω του Twitter και παρότρυνε το κοινό του να το αγοράσει χρησιμοποιώντας τον δικό του creator code.

 

O Ninja δεν είναι ο πρώτος που έγινε Fortnite skin αφού ήδη έχουμε δει τα skins των Marshmello και Major Lazer προηγουμένως. Φαίνεται ότι η εταιρεία θέλει να εισάγει μια σειρά από διασημότητες μέσα στο battle royale και μετά τον Ninja σειρά έχουν οι Loserfruit και TheGrefg.

 

Διαβάστε για τον υπάληλο της Infinity Ward που απάντησε στα παράπονα του Ninja και συζητήστε για τον streamer στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification