Fortnite patch v4.4 με Thermal Scope

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Fortnite patch v4.4 με Thermal Scope

Fortnite patch v4.4 με Thermal Scope

Αφαιρέθηκαν προσωρινά τα shopping carts.

Η Epic Games ανακοίνωσε το patch 4.4 για το Fortnite, το οποίο είναι ήδη διαθέσιμο στους servers.

Σε αυτό προστέθηκε ένα νέο όπλο, το Assault Rifle με Thermal Scope, το οποίο έχει ανιχνευτή θερμότητας και σας βρίσκει ακόμα και αν καλύπτεστε. Αφορά το Battle Royale mode. Με το νέο update, οι παγίδες προστίθενται ακόμα και σε ράμπες, ενώ προστέθηκε και ένας νέος χαρακτήρας, ο The Cloaked Star (νίντζα). Επίσης, απενεργοποιήθηκαν προσωρινά τα Shopping carts λόγω θεμάτων που είχαν προκαλέσει.

Με το νέο patch έχουν γίνει μικροαλλαγές στην ευαισθησία του mouse στα PC, στις κονσόλες τα παράθυρα chat δεν κλείνουν αναπάντεχα, η αναζήτηση δουλεύει σωστά όταν τρέχετε σε σεντούκια, το μήνυμα επιβεβαίωσης στην οθόνη δεν κόβεται από κείμενο και έγιναν διορθώσεις στο Turbo Building το οποίο δεν δούλευε μετά το Build Mode.

Το Fortnite έχει παρουσία στην E3 2018, ενώ η Epic Games έχει επιστρατεύσει μέχρι και Battle Bus το οποίο αιωρείται πάνω από το Los Angeles.

Διαβάστε το review του Fortnite και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Ελάτε να παίξουμε μαζί Fortnite γράφοντας το ID σας σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification