Crackdown 3

Hot
Χριστιάνα Θάνου
Χριστιάνα Θάνου

Χριστιάνα Θάνου  

Now playing: Immortals Fenyx Rising.
 
0.0 ()
1
Crackdown 3

Crackdown 3

Ο Terry Crews στο νέο σποτ. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 4/8/15] Στα πλαίσια της παρουσίασης της Microsoft στην Gamescom 2015, ο Dave Jones από την Reagent Games ανακοίνωσε το Crackdown 3. Ο Jones αποτελεί developer με τεράστιο όνομα στην βιομηχανία των games καθώς είναι ο δημιουργός των Lemmings αλλά και της σειράς Grand Theft Auto και ιδιοκτήτης της DMA Design που ξεκίνησε το 1988, γνωστή ως Rockstar North από το 2002. Σας είχαμε ενημερώσει παλαιότερα για Crackdown 3 αλλά δεν είχε υπήρχε επίσημη ανακοίνωση. Η developer εταιρία μας έδειξε in-game footage από την pre-alpha του επερχόμενου Action.

Σύμφωνα με το βίντεο της παρουσίασης, θα έχετε την δυνατότητα να καταστρέψετε πλήρως τα κτήρια στο Crackdown 3 και να προκαλέσετε χαμό στην πόλη. Τέλος, θα μπορείτε να κάνετε customize τα οχήματα ξανά, κάτι που έλειπε από τον δεύτερο τίτλο της σειράς. Είναι σημαντικό να σημειώσουμε πως ο ομιλητής δήλωσε ότι τα καταστρεφόμενα περιβάλλοντα θα είναι δυνατά χάρις στο Microsoft Cloud οπότε με μία πρώτη εκτίμηση, κάτι τέτοιο ίσως να υπαινίσσεται always online.

Η καταστροφή περιβάλλοντος θα υπάρχει κυρίως στο multiplayer, ενώ στο single-player mode θα υπάρχει σε περιορισμένο βαθμό.

[UPDATE: 6/8/15 - Off-screen gameplay video] Δείτε μια πιο αναλυτική παρουσίαση στην Gamescom 2015 για το Crackdown 3.


[UPDATE 2: 12/6/16 - Teaser site και beta]
Ένας χρήστης του επίσημου Crackdown forum ανακάλυψε ένα teaser site του Crackdown 3.

Μέσα σε αυτό αναφέρονται πέντε διαφορετικές ημερομηνίες. Η πρώτη από αυτές (10 Ιουνίου) μάλλον αφορά την ημερομηνία που δημιουργήθηκε το site, παρόλα αυτά, οι υπόλοιπες αναφορές κρύβουν ένα μυστήριο. Εν τω μεταξύ, μέσα στο site αναγράφεται και η φράση “ΒΕΤΑ_ΙΝΙΤ” που μάλλον αφορά την διεξαγωγή μιας multiplayer beta. Εικάζεται ότι μια από τις ημερομηνίες που αναφέρονται στο teaser site, αφορά την ημερομηνία έναρξης της beta.

crackdown3teasersite

Επιπλέον, ο Dave Johnson, ανώτερος καλλιτεχνικός διευθυντής στο Crackdown 3 μοιράστηκε κάποιες νέες πληροφορίες σχετικά με το παιχνίδι. Πιο συγκεκριμένα, αποκάλυψε ότι κάποια στοιχεία του Crackdown 2 δεν θα επιστρέψουν στο sequel.

Όταν ρωτήθηκε αν θα επιστρέψουν τα glide suits στο Crackdown 3, ο Johnson απάντησε πως δεν θα έλεγε όχι, καθώς είναι πάντα ανοιχτός στην προσθήκη νέων ιδεών. Πρόσθεσε πως θα αποτελούσε μια από τις τελευταίες προσθήκες, αν τελικά το Crackdown 3 γινόταν πραγματικότητα. Ενώ ο Johnson δεν απέρριψε εντελώς την πιθανότητα να προστεθούν τα glide suits σε κάποιο πιθανό DLC, φαίνεται πως είναι σίγουρο οτι δεν θα είναι μέρος του Crackdown 3 όταν κυκλοφορήσει. Ένα άλλο αξιοσημείωτο στοιχείο του Crackdown 2 ήταν οι διάφοροι τύποι εχθρικών ζόμπι, κάτι που καταδίκασαν πολλοί παίκτες. Όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να επιστρέψουν τα ζόμπι στο Crackdown 3, ο Johnson είπε απλά πως δεν θα συμβεί κάτι τέτοιο.

Μείνετε συντονισμένοι στο GameWorld.gr, καθώς αύριο Δευτέρα στις 18:30 αναμένονται να γίνουν γνωστές περισσότερες πληροφορίες κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της Microsoft στην E3 2016.

[UPDATE 3: 11/7/17 - Περισσότερες πληροφορίες στην Comic-Con του San Diego] Η Microsoft ανακοίνωσε πως θα υπάρχει ένα panel για το επερχόμενο Action-adventure Crackdown 3 στην Comic-Con του San Diego, με σκοπό την ανακοίνωση κάποιων νέων που θα ενθουσιάσουν.

Ο ανώτερος narrative designer Dave Mongan, ο ανώτερος art director Dave Johnson και ο design director Clint Bundrick θα είναι στo panel μαζί με έναν ξεχωριστό καλεσμένο. Εκτός από τις ανακοινώσεις, θα συζητηθούν και οι άγνωστες πτυχές της ανάπτυξης του Crackdown 3. Δεν είναι γνωστό ποιος θα είναι ο ξεχωριστός καλεσμένος, αλλά ίσως είναι ο ηθοποιός Terry Crews, ο οποίος θα παίζει το ρόλο του πρωταγωνιστή στο Crackdown 3. Επίσης, στο panel θα πραγματοποιηθεί και ένα Q&A, στο οποίο ομιλητής θα είναι ο σκηνοθέτης της Microsoft, Larry "Major Nelson" Hyrb. Θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 22 Ιουλίου από τις 9 μ.μ. ως τις 10 μ.μ. ώρα Ελλάδος. Υπομονή μέχρι να μάθουμε περισσότερα.

[UPDATE 4: 2/10/18 - Έχει γίνει πρόοδος, σύμφωνα με τον Phil Spencer] Το Crackdown 3 έχει δεχτεί πολλαπλές καθυστερήσεις στην ημερομηνία κυκλοφορίας του, από την ανακοίνωση του ως Xbox One exclusive το 2014. Καθώς η παρούσα ημερομηνία έκδοσης του το Φεβρουάριο του 2019 πλησιάζει, οι νέες πληροφορίες φαίνονται ακόμη λιγοστές.

Ο Phil Spencer, επικεφαλής της Xbox, έρχεται να ρίξει φως στην σκιώδη μέχρι και πρόσφατα διαδικασία ανάπτυξης, σε απάντηση του στο Twitter. Έχοντας πλέον παίξει μια πλήρη έκδοση του παιχνιδιού πριν μόλις λίγες ημέρες, αποκαλύπτει πως έχει γίνει “καλή πρόοδος”, αν και σημειώνει πως χρειάζεται ακόμη περισσότερη δουλειά.

[UPDATE 5: 8/12/18 - Ο Terry Crews στο νέο σποτ] Ένα ιδιαίτερα αστείο σποτάκι προβλήθηκε στα πλαίσια των The Game Awards, με τον Terry Crews να πρωταγωνιστεί.

Δείτε το παρακάτω:

Το Crackdown 3 θα κυκλοφορήσει σε PC και Xbox One X τον Νοέμβριο. Θα είναι επίσης διαθέσιμο και σε Xbox One.

Δείτε το βίντεο με gameplay του Crackdown 3 και συζητήστε σχετικά σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 tonyler (Level 23) 04/08/2015 21:20
Φαινεται πολυ διασκεδαστικο.
#2 +1 ashbringer (Level 25) 05/08/2015 09:38
Καταστροφή περιβάλλοντος customise οχημάτων θα αξίζει σίγουρα.
#3 Adam_Pap (Level 18) 05/08/2015 10:30
Οντως πρεπει να ειναι πολυ διασκεδαστικο κ μαλλον θα εχει ανταποκριση!
#4 ThanosRipper (Level 15) 06/08/2015 17:30
Μόνο για την καταστροφή περιβάλλοντος και το Customise οχήματα θα πουλήσει τρελά! Πόρωση άμα θα έχει online!
#5 ashbringer (Level 25) 12/07/2017 08:51
Για να δούμε λοιπόν τι θα ανακοινώσουν για τον δυνατό αυτό τίτλο.
Notification