Event για τον ένα χρόνο του Fortnite Battle Royale

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Event για τον ένα χρόνο του Fortnite Battle Royale

Event για τον ένα χρόνο του Fortnite Battle Royale

Κερδίστε δεκάδες δώρα.

 

Στις 25 Ιουλίου το Battle Royale mode του Fortnite κλείνει ένα χρόνο ζωής και η Epic Games ετοιμάζει ένα in-game event.

Αν κάνετε 1.000 damage σε αντιπάλους σας τότε θα ξεκλειδώσετε το Fortnite Birthday set με διάφορα αντικείμενα για να αλλάξετε την εμφάνιση του χαρακτήρα σας. Θα μπορέσετε να χορέψετε με τούρτες γενεθλίων και να ξεκλειδώσετε το Happy Birthday, ενώ αν παίξετε 14 ματς θα κερδίσετε 5.000 xp. Επίσης, αν ολοκληρώσετε και τα τρία challenges τότε θα ξεκλειδώσετε μια τούρτα γενεθλίων.

Όσοι ολοκληρώσετε το Save the World story mode θα αποκτήσετε τα quests Fortnite Birthday και ολοκληρώνοντάς τα θα κερδίσετε τον ήρωα Birthday Brigade Ramirez. Μπορείτε επίσης να κερδίσετε κουπόνια τα οποία ξοδεύετε στα Birthday Llamas αποκτώντας ήρωες και όπλα από όλα τα μέχρι τώρα events.

Το Fortnite ξεπέρασε το 1 δις δολάρια σε έσοδα, συνεπώς έκανε την καλύτερη δυνατή πρώτη χρονιά για τα δεδομένα των online games.

 

Διαβάστε το review του Fortnite και συζητήστε περισσότερα στο παρακάτω forum topic.

Για να παίξετε παρέα με τους αναγνώστες και τους συντάκτες του GameWorld, επισκεφθείτε το σχετικό forum topic και γράψτε το ID σας.

 

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification