Καλησπέρα σας.
Είναι ξεκάθαρο ότι διαλέγουμε μόνο ένα δώρο,δεν ήταν ξεκάθαρη η διαδικασία της κλήρωσης όπως προείπα,εξού και δεν καταλαβαίνω την αόριστη και άσχετη αναφορά " Ειναι απολύτως ξεκάθαρο όπως γράφουν οι κανόνες του διαγωνισμού κάθε χρόνο ότι ο κάθε αναγνώστης επιλέγει ένα και μόνο δώρο. Όσο πιο μικρό είναι το δώρο τόσο πιο πολλές είναι οι πιθανότητες να το κερδίσει." ,σαν να κρίνετε η επιλογή μου φάνηκε(επέλεξα την οθόνη) ή κάτι άλλο που θέλατε να πείτε αλλά δεν το είπατε και έτσι φαίνετε άσχετη η αναφορα στο αν ένα δωρό είναι μικρό ή μεγάλο.
Λογικό είναι να μην θέλετε να βάζει ο καθένας 2 και 3 επιλογές όπως και έγινε σε πολλες περιπτώσεις γιατί θα επικρατούσε χάος.Πάλι δεν καταλαβαίνω την αναφορά.
Ξέρω ότι λάβατε υπόψιν την 1η επιλογή μου - όπως συμφωνουμε ήταν ξεκάθαρο στους κανόνες-δεν ήταν ο σκοπός μου να ταλαιπωρήσω τους ανθρώπους που διεξάγουν την κλήρωση ,αλλά δεν γνώριζα πως διεξάγεται!!!
Ως καινούργιο μέλος δεν είμαι υποχρεωμένη να ξέρω πως γίνετε ο διαγωνισμός άλλες χρονιές,εξού και απευθύνθηκα όπως έλεγαν οι όροι "Αν έχετε οποιαδήποτε απορία για τον διαγωνισμό τότε κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε τους όρους συμμετοχής και ρωτήστε σε αυτό το link ότι θέλετε. " και αυτό έκανα και με κάνετε να νιώθω και άσχημα;

Περίμενα υπομονετικά χωρίς να spammαρω σαν κανιβαλος 16 ημέρες και κανείς δεν απαντούσε στην δική μου ερώτηση ενώ αποδεδειγμένα σε άλλα άρθρα εδώ,sites (Facebook ,Youtube) υπήρχαν κανονικά απαντήσεις και ενέργειες απο moderators ανεξαρτήτου των γιορτών που θέλετε να θείξετε ως δικαιολογία.

Κατανοώ οτί υπάρχει έλλειψη προσωπικού διότι είδα και την αγγελία που υπάρχει για moderators και για αυτο και έδειξα σεβασμό και δεν ξαναέγραψα και τίποτα άλλο επί του θέματος.
Όταν απάντησε ο συναδελφος σας καλώς ή κακώς ήταν μεταγενέστερα του διαγωνισμού και ούτε τον προσβαλλε κανείς , ίσα ισα και ευχες εστάλλησαν ,απλά αναφέρθηκα στο timeline διότι η αλήθεια είναι ότι έπρεπε να αναφερθει διότι όντως χάσαμε το δικαιωμα μας να αλλάξουμε απάντηση.

Η απάντηση σας λοιπόν εν κατακλείδι ειναι πασιφανές ότι ειναι επιθετική με σκοπό να αμυνθεί σε κάτι που μαλλον θεωρείσατε οτι ειναι προσβλητικό ενώ δεν είναι, θέλοντας να ειρωνευτείτε κιολας ένα τόσο παλιό μέλος "μπορείτε να απαντάτε κι εσείς σε απορίες on time για να βοηθάτε τους νέους αναγνώστες, αντί να "απορείτε" γιατί άργησε τόσο μία απάντηση" .
Στην κατηγορία Κανονισμοί και απορίες ούτε εγώ θα απαντούσα διότι η ευθύνη της στήλης είναι μεγάλη για να πάρεις πάνω σου κατι τετοιο από την στιγμη που δεν μπορεί την απάντηση το απλό μέλος να την κάνει quote απο admin /moderator αποδεικνύοντας αυτό που λέει ότι είναι σωστό.Διότι δυστηχώς η απορία μου δεν υπήρχε κάπου στους κανόνες απαντημένη όπως κι εσείς παραδεχτήκατε αλλιώς θα το είχα βρει και δεν θα είμασταν εδώ τώρα. Μόνο αν είχες πάρει μέρος παλαιότερες χρονιές θα ήξερες να απαντήσεις.

Δεν υπάρχει λόγος να γίνεστε επιθετικοί χωρίς κανένα λόγο!Ενα λυπούμαστε πολύ δεν θα ξαναγίνει ήταν αρκετο.Οι ειρωνείες κλπ ήταν αχρείαστες.

Ολόψυχα εύχομαι καλή χρονιά και πάλι και ότι επιθυμείτε να γίνει πραγματικότητα.

Read More...

Notification