Καλησπέρα σας.
Είναι ξεκάθαρο ότι διαλέγουμε μόνο ένα δώρο,δεν ήταν ξεκάθαρη η διαδικασία της κλήρωσης όπως προείπα,εξού και δεν καταλαβαίνω την αόριστη και άσχετη αναφορά " Ειναι απολύτως ξεκάθαρο όπως γράφουν οι κανόνες του διαγωνισμού κάθε χρόνο ότι ο κάθε αναγνώστης επιλέγει ένα και μόνο δώρο. Όσο πιο μικρό είναι το δώρο τόσο πιο πολλές είναι οι πιθανότητες να το κερδίσει." ,σαν να κρίνετε η επιλογή μου φάνηκε(επέλεξα την οθόνη) ή κάτι άλλο που θέλατε να πείτε αλλά δεν το είπατε και έτσι φαίνετε άσχετη η αναφορα στο αν ένα δωρό είναι μικρό ή μεγάλο.
Λογικό είναι να μην θέλετε να βάζει ο καθένας 2 και 3 επιλογές όπως και έγινε σε πολλες περιπτώσεις γιατί θα επικρατούσε χάος.Πάλι δεν καταλαβαίνω την αναφορά.
Ξέρω ότι λάβατε υπόψιν την 1η επιλογή μου - όπως συμφωνουμε ήταν ξεκάθαρο στους κανόνες-δεν ήταν ο σκοπός μου να ταλαιπωρήσω τους ανθρώπους που διεξάγουν την κλήρωση ,αλλά δεν γνώριζα πως διεξάγεται!!!
Ως καινούργιο μέλος δεν είμαι υποχρεωμένη να ξέρω πως γίνετε ο διαγωνισμός άλλες χρονιές,εξού και απευθύνθηκα όπως έλεγαν οι όροι "Αν έχετε οποιαδήποτε απορία για τον διαγωνισμό τότε κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε τους όρους συμμετοχής και ρωτήστε σε αυτό το link ότι θέλετε. " και αυτό έκανα και με κάνετε να νιώθω και άσχημα;

Περίμενα υπομονετικά χωρίς να spammαρω σαν κανιβαλος 16 ημέρες και κανείς δεν απαντούσε στην δική μου ερώτηση ενώ αποδεδειγμένα σε άλλα άρθρα εδώ,sites (Facebook ,Youtube) υπήρχαν κανονικά απαντήσεις και ενέργειες απο moderators ανεξαρτήτου των γιορτών που θέλετε να θείξετε ως δικαιολογία.

Κατανοώ οτί υπάρχει έλλειψη προσωπικού διότι είδα και την αγγελία που υπάρχει για moderators και για αυτο και έδειξα σεβασμό και δεν ξαναέγραψα και τίποτα άλλο επί του θέματος.
Όταν απάντησε ο συναδελφος σας καλώς ή κακώς ήταν μεταγενέστερα του διαγωνισμού και ούτε τον προσβαλλε κανείς , ίσα ισα και ευχες εστάλλησαν ,απλά αναφέρθηκα στο timeline διότι η αλήθεια είναι ότι έπρεπε να αναφερθει διότι όντως χάσαμε το δικαιωμα μας να αλλάξουμε απάντηση.

Η απάντηση σας λοιπόν εν κατακλείδι ειναι πασιφανές ότι ειναι επιθετική με σκοπό να αμυνθεί σε κάτι που μαλλον θεωρείσατε οτι ειναι προσβλητικό ενώ δεν είναι, θέλοντας να ειρωνευτείτε κιολας ένα τόσο παλιό μέλος "μπορείτε να απαντάτε κι εσείς σε απορίες on time για να βοηθάτε τους νέους αναγνώστες, αντί να "απορείτε" γιατί άργησε τόσο μία απάντηση" .
Στην κατηγορία Κανονισμοί και απορίες ούτε εγώ θα απαντούσα διότι η ευθύνη της στήλης είναι μεγάλη για να πάρεις πάνω σου κατι τετοιο από την στιγμη που δεν μπορεί την απάντηση το απλό μέλος να την κάνει quote απο admin /moderator αποδεικνύοντας αυτό που λέει ότι είναι σωστό.Διότι δυστηχώς η απορία μου δεν υπήρχε κάπου στους κανόνες απαντημένη όπως κι εσείς παραδεχτήκατε αλλιώς θα το είχα βρει και δεν θα είμασταν εδώ τώρα. Μόνο αν είχες πάρει μέρος παλαιότερες χρονιές θα ήξερες να απαντήσεις.

Δεν υπάρχει λόγος να γίνεστε επιθετικοί χωρίς κανένα λόγο!Ενα λυπούμαστε πολύ δεν θα ξαναγίνει ήταν αρκετο.Οι ειρωνείες κλπ ήταν αχρείαστες.

Ολόψυχα εύχομαι καλή χρονιά και πάλι και ότι επιθυμείτε να γίνει πραγματικότητα.

Read More...

Blood Prince is friends with Chris Nikol

Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά δυστηχώς είναι μεταγένεστερη του διαγωνισμού και ενδιαφερόμουν να αλλάξω την επιλογή μου διότι δεν ήταν πουθενά ξεκάθαρο πως γίνετε η κλήρωση χάνοντας τώρα το δικαίωμα.

Καλή χρονιά με υγεία !

Read More...

Καλησπέρα σας και καλή εβδομάδα!
Θα ήθελα να ρωτήσω για τον διαγωνισμό Game of the year 2019.Με ποιό ακριβώς τρόπο γίνετε η κλήρωση,πιο συγκεκριμένα βγαίνει ένα όνομα και κερδιζει το δώρο το οποίο έχει επιλέξει με δήλωση εδω στο forum όπως ορίζει ο διαγωνισμός π.χ: Δωρο με κλήρωση PS4 Pro και βγαινει το επόμενο όνομα νικητη με κλήρωση και έχει επιλεξει το ίδιο δωρο με τον νικητή Νο.1 το οποιο και είναι μοναδικό ,δεν δινοντε δύο.Ο νικητης Νο2 χάνει τελείως επείδη έχει δωθεί το δώρο που επέλεξε ήδη σε άλλον νικητή και τον προσπερναει ο διαγωνισμός ή του δίνετε η δυνατοτητα να επιλεξει άλλο δωρο που ακομα υπάρχει απο την λιστα και δεν χάνετε το δικαιωμα του ως νικητης?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Καλές γιορτές να έχουμε :)

Read More...

Chris Nikol replied to the topic 'Game of the Decade: 2010-2019' in the forum. 4 years ago

Witcher 3 ! Αν πρεπει να πω τον λογο σημαινει οτι δεν το έχετε δεί.Παρατηστε οτι άλλο game σας τρωει χρονο και καλή χρονιά!

Read More...

Chris Nikol replied to the topic 'Greek Game of the Year 2019' in the forum. 4 years ago

Borderlands 3 !!! Καλη επιτυχια σε όλους και καλές γιορτές!

Read More...

Chris Nikol replied to the topic 'Game of the Year 2019' in the forum. 4 years ago

Ψήφισα Game of the year το Borderlands 3 (PC) - παρά το Epic games store exclusive.. grrr - διότι αγάπη μόνο <3 & πολύ καλή δουλειά για άλλη μια φορά,δικαιολογημένο το hype.

Δώρο για κλήρωση : Gaming Headset H7 Tournament Sound Blaster X

Ευχαριστούμε Gameworld !
Καλές γιορτές σε όλους με υγεία και ευτυχία στο σπίτι σας!! Ho ho ho !

Read More...

Notification