Παρακολουθώ την συζήτηση εδώ και μέρες αλλά είπα να παρέμβω.

Μου κάνει εντύπωση πως κανείς δεν σχολίασε ότι γνωστός μαιντανός του youtube που εχει και το παρατσουκλι "Η ταναπου των likes και των shares" (γιατι παρακαλαει σε καθε post του και τα παιδακια δημοτικου και γυμνασιου τρεχουνε) θα κανει ακουσον-ακουσον LIVESTREAM ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ!

Βρε καρ*γκι*ζη, βρε γαμ****ε, έχουν ανακοινώσει όλα τα sites στην Ελλάδα "Καταθέστε χρήματα στους λογαριασμους υπουργειου οικονομικων, ερυθρου σταυρου, ραφηνας κλπ" κι εσύ ανακοινωνεις live για να τα καταθεσουμε σε σενα?ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙΣ 100 ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ LIKES ΚΑΙ SHARES?

Μιλαμε για ΤΟΝ μαλακα ετσι?Και για να μην παρεξηγηθω ειναι τελειως διαφορετικο να δινονται εσοδα απο ποδοσφαιρικο αγωνα ή θεατρικες παραστασεις οι οποιες ηταν ΗΔΗ προγραμματισμενες να γινουν και τελειως διαφορετικο να κανεις live για τους πληγέντες! Για να κανει share το army σου το live και να παρεις δημοσιοτητα και να αυξησεις τους συνδρομητες. Ρε αντε και...τραβα απο εδω. Εκμεταλλευεται ακομα και τους πεθαμενους. Ειναι οτι χειροτερο εχει βγαλει το ελληνικο youtube το σιχαμα.

Διαβάστε περισσότερα...

Notification