Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Kingdom Come: Deliverance

30 Aug 2017 14:15 #204578 by Χριστιάνα Θάνου
Κατά την διάρκεια της Gamescom είχα λίγα λεπτά να παίξω το Kingdom Come: Deliverance. Πρόκειται για ένα RPG με ωραίες μεγάλες τοποθεσίες και αρκετό σενάριο! Ακόμα και το πιο μικρό quest έχει τόσες λεπτομέρειες και πρέπει να ψαχτείτε σε πολλά μέρη για να βρείτε απαντήσεις. Ένα απλό παράδειγμα ήταν ένα quest που δοκίμασα όπου έγινε επίθεση σε έναν στάβλο. Εγώ έπρεπε να ρωτήσω όλους τους γύρω κατοίκους για το τι συνέβη, να πάω να βρω στοιχεία και να τα δώσω στον υπεύθυνο. Αυτό ήταν μόνο μια μικρή αποστολή και όμως από τους διαλόγους φαινόταν ότι έπρεπε να κάνω πολλά και να δώσω βάση στην κάθε λεπτομέρεια,



Σημαντικό στοιχείο είναι ότι δεν υπάρχουν fantasy στοιχεία, δράκοι κτλ. Είναι ένα καθαρά RPG παιχνίδι σε μεσαιωνικό περιβάλλον όπου οι μόνοι κακοί είναι άνθρωποι. Βέβαια δεν εντυπωσιάστηκα από τα γραφικά ή τις εκφράσεις του προσώπου αλλά ας μην ξεχνάμε ότι είναι από indie εταιρεία οπότε ίσως δεν πρέπει να είμαστε τόσο σκληροί με αυτό.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

27 Oct 2017 11:09 #207558 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Τρέιλερ για το σύστημα μάχης

Η Warhorse Studios έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο τρέιλερ για το Kingdom Come: Deliverance το οποίο εμβαθύνει στο σύστημα μάχης και στην σημαντικότητα του stamina και του block.

Δείτε το παρακάτω:


Το Kingdom Come: Deliverance θα κυκλοφορήσει για PC, PS4 και Xbox One στις 13 Φεβρουαρίου 2018.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

21 Dec 2017 20:13 #210331 by Angel
Replied by Angel on topic Kingdom Come: Deliverance
Open world gameplay video


Η Warhorse studios δημοσίευσε ένα νέο gameplay video διάρκειας 16 λεπτών. Στο βίντεο μπορείτε να διακρίνετε τα πανέμορφα τοπία, το πολύπλοκο σύστημα μάχης, αλλά και τον αρκετά ενδιαφέροντα τρόπο με τον οποίο δουλεύει το stealth.

Δείτε το νέο gameplay video:


The sword of destiny has two edges. You are one of them.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

02 Feb 2018 21:53 #212127 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Κυκλοφόρησε το story trailer

Κυκλοφόρησε το story trailer του Kingdom Come: Deliverance.

Το μεσαιωνικής εποχής RPG που αναπτύσσεται από την Deep Silver είναι καθ οδόν και η εταιρεία φρόντισε να παρουσιάσει στους fans ένα story trailer, που αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τους χαρακτήρες που συμμετέχουν και ιδίως του Henry, του πρωταγωνιστή του παιχνιδιού.

Τον βλέπουμε στο ταξίδι του μέσα από τα εδάφη της Bohemia ενώ δίνεται έντονη έμφαση στο backstory του.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Feb 2018 16:44 #212473 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Τρέιλερ κυκλοφορίας

Οι Warhorse Studios και Deep Silver παρουσίασαν το τρέιλερ κυκλοφορίας του Kingdom Come: Deliverance για την Βόρεια Αμερική.

Το παρακάτω launch trailer μας παρουσιάζει διάφορες πτυχές του παιχνιδιού όπως το story, το έντονο και ταυτοχρόνως δύσκολο σύστημα μάχης και τα side activities που θα συναντήσετε στο παιχνίδι, όπως τα τυχερά παιχνίδια και το λεγόμενο μπρα-ντε-φερ.

Το Kingdom Come: Deliverance θα κυκλοφορήσει για PC, PS4 και Xbox One στις 13 Φεβρουαρίου 2018.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 Feb 2018 13:20 #212527 by Angel
Replied by Angel on topic Kingdom Come: Deliverance
Νέο story trailer


Η Warhorse Studios έδωσε στη δημοσιότητα ένα ακόμη τρέιλερ που αφορά την ιστορία του Kingdom Come: Deliverance.

Το τρέιλερ ονομάζεται "In Nomine Patris" που σημαίνει "Εις το όνομα του Πατρός" καθώς ένας ιερέας διαβάζει ένα κείμενο κατά την διάρκειά του. Παρακάτω μπορείτε να πάρετε μια ιδέα από το story του παιχνιδιού.


The sword of destiny has two edges. You are one of them.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

27 Feb 2018 19:18 #212923 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Warhorse: Μακάρι να είχαμε περισσότερο χρόνο για το Kingdom Come: Deliverance


Συχνά πολλά games με υψηλά production values παρατηρούνται να έχουν θέματα. Η ανεξάρτητη εταιρεία ανάπτυξης Warhorse Studios δήλωσε ότι το Kingdom Come: Deliverance έχει αρκετά bugs και μελλοντικά θα κυκλοφορήσουν διάφορα patches για αυτό.

Την παραδοχή έκανε ο επικεφαλής παραγωγός Martin Klíma, ο οποίος παραδέχεται ότι η ομάδα του χρειαζόταν επιπλέον χρόνο ανάπτυξης. "Δεν θεωρώ ότι το Kingdom Come: Deliverance μπορεί να ανταγωνιστεί το Assassin’s Creed ή το Shadow of War. Δεν είχαμε τους πόρους για να δημιουργήσουμε ένα τέτοιο παιχνίδι. Απ' την άλλη δεν θεωρώ το παιχνίδι μας indei game. Προσπαθούμε να συνδυάσουμε και τα δύο. Απ' τη μία στην καρδιά είμαστε indie (πιο hardcore, πιο απαιτητικό, πιο "άγριο") αλλά απ' την άλλη ο τομέας των γραφικών και τα production values μαρτυρούν ότι είμαστε AAA game (σ.σ. εδώ προφανώς εννοεί και το voice acting).

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Mar 2018 15:52 #213077 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Mod του Kingdom Come: Deliverance σας κάνει...τούμπανα


Κυκλοφορεί mod του Kingdom Come: Deliverance που παρέχει πολλά αγαθά στους παίκτες όπως ατελείωτα χρήματα, items, ζωή και άλλα.

Δεν έχουν περάσει ούτε τρεις εβδομάδες από την μέρα που κυκλοφόρησε το Kingdom Come: Deliverance και οι modders ανέλαβαν ήδη δράση. Συγκεκριμένα, εντύπωση προκάλεσε ένα mod με τίτλο “Cheat” το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε μέσω της σελίδας Nexus Mods.

Το παρών mod αποτελεί το πλέον χρήσιμο εργαλείο αφού προσφέρει ποικιλία αγαθών στους παίκτες που θα το χρησιμοποιήσουν. Συγκεκριμένα επιτρέπει:
- Να προσθέτετε χρήματα στο πορτοφόλι του Henry
- Να προσθέσετε items στο inventory σας, από όπλα μέχρι armor και potions
- Να γεμίζετε την ζωή σας και να σταματήσετε να αιμορραγείτε
- Να γίνετε αθάνατοι
- Να επισκευάσετε όλα τα items σας
- Να maxάρετε τα stats και τα skills σας
- Να προσθέσετε στολές
- Να ανοίγετε αυτόματα τα κλειδωμένα chests και τις πόρτες
- Να αναγκάζετε τους πωλητές να αγοράζουν τα stolen goods
- Να τηλεμεταφέρεστε στον χάρτη
- Να κάνετε quicksave όποτε το επιθυμείτε

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Apr 2018 20:14 #214422 by Γιώργος Τζίτζιφας

Η Warhorse Studios έκανε μια πολύ λεπτομερή και αξιόλογη προσπάθεια όσον αφορά τα Simulation στοιχεία στο πρώτο της μεσαιωνικό RPG, Το "πάντρεμα" μεταξύ της περιόδου των αναταραχών της Τσεχικής ιστορίας και της προσωπικής περιπέτειας του πρωταγωνιστή έχει γίνει περίτεχνα και μαζί με πρωτότυπα στοιχεία όπως η πείνα και η αϋπνία, φέρνουν μια πιστή απεικόνιση της ζωής στον μεσαίωνα.

Όμως δυστυχώς η Warhorse φαίνεται να αγνόησε τον τεχνικό τομέα, με αποτέλεσμα να υπάρχουν πάμπολλα bugs και glitches. Ακόμα χειρότερα είναι τα πράγματα για τις κονσόλες, όπου η μεταφορά μερικών μηχανισμών από τα PC (όπως το lockpicking) έχει γίνει βιαστικά και πρόχειρα, με αποτέλεσμα να προκαλούν εκνευρισμό με την χωρίς λόγο δυσκολία τους. Παράλληλα, οι μάχες θα μπορούσαν να είναι πιο "ρευστές", μιας και ο μηχανισμός διεξαγωγής τους ξενίζει και δεν έχει την αναμενόμενη δράση.

Προσωπικά περιμένω ένα sequel με περισσότερο προσεγμένο τεχνικό τομέα, όπου και θα μιλάμε για ένα κορυφαίο RPG. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να διαβάσετε στο review μου: Kingdom Come: Deliverance Review

Please Log in or Create an account to join the conversation.

30 Mar 2019 11:14 #224417 by Ελένη Παρούτογλου
Kingdom Come: Deliverance Royal Edition



Θα συμπεριλαμβάνει όλα τα DLC.

Ανακοινώθηκε η Royal Edition του Kingdom Come: Deliverance η οποία και θα αποτελεί την special edition του παιχνιδιού.

Η Royal Edition θα κυκλοφορήσει στις 28 Μαΐου για PC, PS4 και Xbox One και θα περιλαμβάνει το βασικό παιχνίδι και όλα τα DLC που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής, ενώ στο πακέτο θα συμπεριλαμβάνεται και το επερχόμενο A Woman’s Lot DLC για το οποίο δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification