cover photo

Χριστιάνα Θάνου (Glamorous)

Send Message
Add as Friend
Χριστιάνα Θάνου

About Me

Basic Information

Player IDs

 • Steam ID

  <img src="http://steamcard.com/do/original/queen_christiana.png" align="top" alt="" />
 • PSN ID

Contact Information

Member since
Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2012 19:52
Last online
 • 2 weeks ago
 • 2 weeks ago
 • Χριστιάνα Θάνου απάντησε στο θέμα 'Destiny 2: Παίζουμε online' στο φόρουμ.
  1 month ago

  Christianathanou για εμένα! Το ξεκίνησα χτες.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • Χριστιάνα Θάνου απάντησε στο θέμα 'Bayonetta' στο φόρουμ.
  1 month ago

  Δεν έχω απαντήσει ακόμα για ένα από τα πιο αγαπημένα μου games ever! Το πρώτο Bayonetta αποτελεί κατά την άποψή μου από τους καλύτερους τίτλους που έχω δοκιμάσει και υπάρχουν αρκετοί λόγοι για αυτό. Για αρχή, η ίδια η πρωταγωνίστρια αποτελεί λόγο να αρέσει ο συγκεκριμένος τίτλος. Η Bayonetta καταφέρνει να εντυπωσιάσει με την ίδια την πρωταγωνίστρια, το ύφος της, τον χαρακτήρα και φυσικά...τις λίγο πιο τολμηρές ultimate κινήσεις της. Πέρα από τα προφανή όμως, η σειρά αποτελεί μία από τις πιο καλοδουλεμένες Hack n' Slash. Υπάρχουν βασικές κινήσεις τις οποίες κάνει η Bayonetta αλλά και άλλες που ξεκλειδώνουμε σιγά σιγά, δίνοντας έτσι έναν παραπάνω λόγο για progression.

  Οι αντίπαλοι είναι αρκετοί σε αριθμό και παρατηρούμε ποικιλία σε αυτούς. Όλοι είναι βασισμένοι σε θρησκευτικό θέμα και υπάρχουν διακλαδώσεις τους ανάλογα με την μορφή τους. Ενδιαφέρον είναι ότι τους αντιπάλους αλλά και εσάς δεν σας βλέπει ο πραγματικός κόσμος αλλά παλεύετε σε ένα...αόρατο επίπεδο με το οποίο οι άνθρωποι δεν μπορούν να έρθουν σε επαφή. Τα boss fights είναι μακροσκελή και κάθε Boss έχει πολλές...μα πολλές μπάρες ενέργειας, με αποτέλεσμα να πρέπει να πάρουμε ένα break κάθε φορά. Πάντως θα ήθελα να δω συνέχεια της σειράς, α και...να επαναφέρουν την εμφάνιση της Bayonetta έτσι όπως ήταν στον πρώτο τίτλο γιατί στον δεύτερο θυμίζει hipster μαμά.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • Χριστιάνα Θάνου created a new topic ' Mulaka' in the forum.
  2 months ago

  To Μulaka αποτελεί Action/Adventure τίτλο με πρωταγωνιστή έναν σαμάνο από την φυλή Tarahumara που κατοικεί στο νότιο Μεξικό. Αναμένεται το 2018 για PC, PS4 και Xbox One.
  [video]

  Read More...

 • 2 months ago
 • Χριστιάνα Θάνου replied to the topic 'Gamescom 2017' in the forum.
  2 months ago

  Gamescom 2017, η πρώτη ξένη έκθεση στην οποία είχα την τιμή και χαρά να πάω. Μου άρεσε ιδιαίτερα το γεγονός πως τα games τα παίρνουν τόσο στα σοβαρά που κλείνει σχεδόν για μία εβδομάδα όλο το στάδιο Kolnmesse στην Κολωνία για αυτό το event. Όπως μου είπαν φίλοι μου που μένουν Γερμανία πως το συγκεκριμένο εκθεσιακό κέντρο φιλοξενεί τεράστιες εκθέσεις και η Gamescom είναι μία από αυτές.

  Η πρώτη ημέρα ήταν μόνο για δημοσιογράφους γεμάτη με παρουσιάσεις και hands on για games αρκετά ήρεμα. Όλες οι εταιρείες ήταν αρκετά ευγενικές με εξαίρεση την Activision όπου τα άτομα που ήταν για τα hands on νόμιζαν ότι ήταν ανώτερα όντα ή κάτι τέτοιο. Πέρα από αυτό όλα τα άλλα κομπλέ!

  [video]

  Όλες οι άλλες ημέρες ήταν χαοτικές! Μπήκαν 350.000 άτομα στην έκθεση από 109 διαφορετικές χώρες και 919 εταιρείες! Όλος ο κόσμος όμως ήταν ευγενικός, κανείς δεν έσπρωχνε ο ένας τον άλλον και όλοι περιμέναν στην σειρά τους. Κάτι τέτοιο φυσικά δεν υπάρχει σε ελληνικά events :) Επίσης χάρηκα πολύ που αυτό το event δεν στήθηκε με εθελοντές αλλά με άτομα που πληρωθήκαν για αυτό που έκαναν! Οι εταιρείες είχαν φτιάξει φαντασμαγορικά περίπτερα και έδειξαν πως παίρνουν τους τίτλους τους αλλά και τον κόσμο στα σοβαρά. Αυτά στην Ελλάδα ακόμα δεν υπάρχουν και δεν ξέρω αν θα έρθουν ποτε.

  Πέρασα τέλεια και εύχομαι να ξαναπάω! Μέχρι τότε, τα λέμε στα Ελληνικά events.

  Read More...

 • Χριστιάνα Θάνου replied to the topic 'Kingdom Come: Deliverance' in the forum.
  2 months ago

  Κατά την διάρκεια της Gamescom είχα λίγα λεπτά να παίξω το Kingdom Come: Deliverance. Πρόκειται για ένα RPG με ωραίες μεγάλες τοποθεσίες και αρκετό σενάριο! Ακόμα και το πιο μικρό quest έχει τόσες λεπτομέρειες και πρέπει να ψαχτείτε σε πολλά μέρη για να βρείτε απαντήσεις. Ένα απλό παράδειγμα ήταν ένα quest που δοκίμασα όπου έγινε επίθεση σε έναν στάβλο. Εγώ έπρεπε να ρωτήσω όλους τους γύρω κατοίκους για το τι συνέβη, να πάω να βρω στοιχεία και να τα δώσω στον υπεύθυνο. Αυτό ήταν μόνο μια μικρή αποστολή και όμως από τους διαλόγους φαινόταν ότι έπρεπε να κάνω πολλά και να δώσω βάση στην κάθε λεπτομέρεια,

  [video]

  Σημαντικό στοιχείο είναι ότι δεν υπάρχουν fantasy στοιχεία, δράκοι κτλ. Είναι ένα καθαρά RPG παιχνίδι σε μεσαιωνικό περιβάλλον όπου οι μόνοι κακοί είναι άνθρωποι. Βέβαια δεν εντυπωσιάστηκα από τα γραφικά ή τις εκφράσεις του προσώπου αλλά ας μην ξεχνάμε ότι είναι από indie εταιρεία οπότε ίσως δεν πρέπει να είμαστε τόσο σκληροί με αυτό.

  Read More...

 • Χριστιάνα Θάνου replied to the topic 'Middle-Earth: Shadow of War' in the forum.
  2 months ago

  Το Shadow of War ήταν ένας από τους τίτλους που ήθελα να παίξω όπως και να έχει στην Gamescom. Ήδη το Shadow of Mordor μου άρεσε αρκετά και ήθελα να δω τις νέες προσθήκες που θα ερχόντουσαν με το sequel. Απλά πληροφοριακά, το Shadow of War λαμβάνει χώρα αμέσως μετά τα γεγονότα του προηγούμενου τίτλου και αποτελούν την συνέχεια.

  Ο οπτικός τομέας είναι πάνω κάτω ο ίδιος που ξέρουμε από τον πρώτο τίτλο. Σκοτεινό περιβάλλον, τεράστια Ορκ εχθροί και κίνδυνοι παντού. Αυτό που είναι αρκετά διαφορετικό είναι το νέο Nemesis System αλλά και το Siege με το οποίο πρέπει να κάνετε πόλεμο σε όλο το οχυρό μέχρι να το κατακτήσετε! Αρκετά cool και σίγουρα δίνει νέους στόχους για εμάς. Διαβάστε το preview και περιμένω τα σχόλιά σας!

  Read More...

 • Χριστιάνα Θάνου replied to the topic 'Assassin's Creed: Origins' in the forum.
  2 months ago

  Το Assassin's Creed: Origins μου άφησε μόνο καλές εντυπώσεις. Μου αρέσει ιδιαίτερα η μυθολογία της αρχαίας Αιγύπτου και χάρηκα που είδα το συγκεκριμένο θέμα στο νέο sequel (ή prequel χρονολογικά )της σειράς. Πρωταγωνιστής είναι ο Bayek, ένας πολεμιστής της Αιγύπτου και το δεξί του χέρι είναι ο Senu, ένας αετός. Η γυναίκα του, Aya, είναι και αυτή πολεμίστρια αλλά ακόμα δεν γνωρίζουμε εάν θα μπορούμε να παίξουμε και με εκείνη.

  Οι αλλαγές που παρατήρησα ήταν κάμποσες με τις περισσότερες να έχουν να κάνουν με το σύστημα μάχης. Επιθέσεις, άμυνες και αποφυγές, όλα πλέον πρέπει να είναι λεπτομερή ακόμα και η απόσταση από τους εχθρούς. Επίσης βοηθάνε τα smoke bombs, τα τόξα και ο Senu που τον στέλνουμε για να κάνει επιθέσεις πριν από εμάς. http://www.gameworld.gr/component/content/article/211-previews/29198-assassin-s-creed-origins-preview/#fieldsTabΔιαβάστε περισσότερα στο preview και περιμένω και τις δικές σας εντυπώσεις σε σχόλιο.

  Read More...

 • 2 months ago
 • Χριστιάνα Θάνου created a new topic ' Moons of Madness' in the forum.
  2 months ago

  H Rock Pocket Games από την Νορβηγία μας παρουσιάζει το Moons of Madness. Πρόκειται για ένα νέο horror adventure το οποίο λαμβάνει χώρα στον Άρη σε έναν διαστημικό σταθμό όπου θα έρθουμε αντιμέτωποι με τις παραισθήσεις του πρωταγωνιστή και άλλα πραγματάκια! Μέχρι τρο 2018, έχουμε ακόμα!

  Read More...

 • Χριστιάνα Θάνου created a new topic ' Mega Man: Η Ταινία' in the forum.
  3 months ago

  Η ταινία Mega Man είναι γεγονός! Από τους σκηνοθέτες των Catfish και Paranormal Activity 3 και 4, η ταινία Mega Man είναι έτοιμη να ξεκινήσει τα πρώτα βήματα πριν τα γυρίσματα. Οι σκηνοθέτες και οι σεναριογράφοι ήδη υπογράφουν και μένει να δούμε ποιοι θα είναι οι ηθοποιοί! Εσείς ποιους θα θέλατε να δείτε;

  Read More...