Γιώργος Τζίτζιφας

Γιώργος Τζίτζιφας (Lithras)
Experience: 1104 (156 points to next level)

 
600
21 hours 3 minutes ago
Γιώργος Τζίτζιφας created a new topic ' Bacon Man: An Adventure' in the forum. 22 hours 28 minutes ago

Καθότι στην Ελλάδα είμαστε...καλοφαγάδες το ιδανικό Platform ίσως να είναι το παρακάτω.

Ονομάζεται Bacon Man και είναι ότι μαρτυρά το όνομά του. Μια φέτα από μπέικον σε σώμα ανθρώπου. Το ιδιαίτερο αυτό 2D side scrolling Platform που δημιουργήθηκε απ' τον Άγγελο Δαρδαγιαννόπουλο (SkyMap Games) έλαβε χρηματοδότηση στο Kickstarter λαμβάνοντας 21.280 δολάρια από τον αρχικό στόχο των 20.000 δολαρίων που είχε τεθεί.

Gameplay
Το Bacon Man συνδυάζει μηχανισμούς Fighting, Shooting καθώς και τα abilities του ήρωα. Μπορείτε να ρίξετε γροθιές και κλωτσιές, να επιχειρήσετε combos και να πυροβολήσετε τους αντιπάλους σας χρησιμοποιώντας...toaster gun και άλλου είδους όπλα ή να τους ρίξετε στον πάγο, να τους κάνετε παγάκια και μετά να πατήσετε πάνω τους για να περάσετε απέναντι. Γενικά στο παιχνίδι υπάρχει πλήρης αλληλεπίδραση με το περιβάλλον, καθώς θα πρέπει παράλληλα να αποφύγετε θανατηφόρες παγίδες.

Το παιχνίδι διαθέτει RPG στοιχεία καθώς κάνετε level up το Strength σας ή τα hit points σας. Αγοράζετε επίσης αντικείμενα όσο προχωράτε. Βάση σεναρίου, ο βασιλιάς "Roast Beef (!) έχει δολοφονηθεί και ο Bacon Man είναι ο αθώος εγγονός του που έχει μπει στο στόχαστρο των "Food Kings" που τον έβαλαν φυλακή. Στόχος του Bacon Man είναι -τι άλλο- να παλέψει ενάντια στα άλλα φαγητά και να...σώσει τον κόσμο. Υποστηρίζεται επίσης Co-Op παικτών καθώς υπάρχουν άλλοι τρεις χαρακτήρες ή πολύ απλά διαλέγετε τον Bacon Man με άλλο skin και μοιάζετε με δίδυμα.

Το soundtrack του παιχνιδιού είναι πρωτότυπο κι έχει δημιουργηθεί απ' τους Kyle Landry και Braxton Burks. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι κάθε ήρωας -πέραν του Bacon Man- έχει διαφορετικά stats, skills και ιστορία, κάτι που αναμένεται να αυξήσει το replayability. Ο δεύτερος χαρακτήρας ονομάζεται...Feta (!) προερχόμενος από το ομώνυμο ελληνικό τυρί, ενώ οι άλλοι δύο χαρακτήρες αναμένεται να αποκαλυφθούν μελλοντικά.

To Bacon Man: An Adventure θα κυκλοφορήσει στο Steam για PC στις 6 Μαρτίου, ενώ αργότερα θα κυκλοφορήσει και για Xbox One.

Read More...

22 hours 32 minutes ago
Bacon Man: An Adventure: Ημερομηνία κυκλοφορίας 22 hours 33 minutes ago

Το 2D Platform του Άγγελου Δαρδαγιαννόπουλου έρχεται τον Μάρτιο.

Το Bacon Man: An Adventure θα κυκλοφορήσει τελικά στις 6 Μαρτίου στο Steam.

Το επερχόμενο 2D Platform του Έλληνα  Άγγελου Δαρδαγιαννόπουλου (SkyMap Games) συνδυάζει μηχανισμούς Fighting, Shooting καθώς και τα abilities του ήρωα. Βάση σεναρίου, ο βασιλιάς "Roast Beef" έχει δολοφονηθεί και ο Bacon Man είναι ο αθώος εγγονός του που έχει μπει στο στόχαστρο των "Food Kings" που τον έβαλαν φυλακή. Στόχος του Bacon Man είναι να παλέψει ενάντια στα άλλα φαγητά και να σώσει τον κόσμο.

http://www.youtube.com/watch?v=s-N20zrzJy0

http://www.youtube.com/watch?v=z9cysVedu0k

To Bacon Man θα κυκλοφορήσει στις 6 Μαρτίου για PC, ενώ σε αργότερα θα κυκλοφορήσει και για Xbox One.

Διαβάστε περισσότερα για το Bacon Man και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

 

23 hours 24 minutes ago
Xbox Live Games with Gold: Μάρτιος 2018 23 hours 24 minutes ago

Trials of the Blood Dragon, Superhot και δύο ακόμα games.

Η Microsoft ανακοίνωσε τα δωρεάν games Μαρτίου για τους συνδρομητές Xbox Live.

Αναλυτικά θα έχουμε τα εξής games:

Xbox One
Trials of the Blood Dragon: 1-30 Μαρτίου
Superhot: 16 Μαρτίου-15 Απριλίου

Xbox 360 (και Xbox One μέσω backward compatibility)
Brave: The Video Game: 1-15 Μαρτίου
Quantum Conundrum: 16-31 Μαρτίου

http://www.youtube.com/watch?v=FOESbs0Z-ys

Δείτε τα δωρεάν games του Φεβρουαρίου και συζητήστε για το Xbox Live στο σχετικό forum topic.

23 hours 53 minutes ago
NieR: Automata: Φιγούρα 2B 23 hours 54 minutes ago

Αποκαλύφθηκε νέα φιγούρα της 2Β χωρίς το pod.

Πριν από μερικές ημέρες, η εταιρεία παραγωγής συλλεκτικών ειδών FLARE επέδειξε στο Wonder Festival 2018 Winter μια νέα φιγούρα της 2B, πρωταγωνίστριας του NieR: Automata.

Την φιγούρα φιλοτέχνησε ο Mitsumasa Yoshizawa με άδεια της Square Enix. Ο Yoshizawa είναι γνωστός στον χώρο των συλλεκτικών φιγουρών, έχοντας επίσης φιλοτεχνήσει φιγούρες της Bayonetta (από το πρώτο Bayonetta) και της Sylvia από το No More Heroes. Η πρωτότυπη φιγούρα εκτέθηκε ήδη βαμμένη, ενώ σε αντίθεση με κάποιες άλλες φιγούρες της 2Β, δεν φαίνεται να περιλαμβάνει το πιστό της pod.

Η φιγούρα θα πωλείται από την Sqare Enix, αλλά δεν έχει εμφανιστεί ακόμα στο online store της και δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας ή τιμή.

Απολαύστε τις φωτογραφίες της φιγούρας τις οποίες παραχώρησε ο ίδιος ο Yoshizawa, καθώς και μερικές κοντινές από τον Hiroku Asai στην gallery παρακάτω.

Δείτε επίσης τις φιγούρες των Mythra και Siren από το Xenoblade Chronicles 2, διαβάστε το review του NieR: Automata και συζητήστε για αυτό σε αυτό το forum topic.

5 days ago
Modder βγάζει 4800 ευρώ τον μήνα πουλώντας ναρκωτικά για το The Sims 4 5 days ago

Το mod του περιλαμβάνει όλες τις πτυχές της χρήσης ουσιών.

Ένα από τα λίγα πράγματα τα οποία δεν μπορείτε να κάνετε στο The Sims 4 είναι το να κάνετε ναρκωτικά, αλλά ένας παίκτης φρόντισε να τα φέρει στο game μέσω ενός mod το οποίο αποδείχτηκε αρκετά κερδοφόρο για τον ίδιο.

Ο modder με το όνομα Filip (αγνώστων λοιπών στοιχείων) είπε στο Kotaku πως κατέβασε το Sims 4 τον περασμένο Μάιοπροκειμένου να φτιάξει ένα εικονικό μοντέλο για την κουζίνα του σπιτιού του, το οποίο ανακαίνιζε εκείνον τον καιρό μαζί με την γυναίκα του. Δεν είχε προηγουμενη εμπειρία από την σειρά The Sims, οπότε σύντομα κατάλαβε πως δεν μπορεί να εξομοιώσει πολλές διαφορετικές αλλαγές στην κουζίνα του και έχασε το ενδιαφέρον του. Όταν ανακάλυψε ένα mod σχετικό με ναρκωτικά, άρχισε να ασχολείται περισσότερο με αυτό. Βρήκε μοντέλα αντικειμένων σχετικών με τα ναρκωτικά, όπως κοκαϊνη και bongs, αλλά ήταν διακοσμητικά και δεν μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν.

Αν και δεν είχε ιδιαίτερη εμπειρία στον προγραμματισμό, ο Filip σκέφτηκε να τροποποιήσει τα αντικείμενα αυτά ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Για αρχή δημιούργησε ένα mod το οποίο επιτρέπει σε έναν Sim να κάνει χρήση κοκαϊνης και από κει και πέρα το πράγμα πήρε τον δρόμο του.

Εδώ και έξι μήνες ο Filip δουλεύει πάνω σε ένα mod με ναρκωτικά για το The Sims 4 το οποίο ονομάζεται Basemental. To mod περιέχει τέσσερα διαφορετικά ναρκωτικά (κοκαϊνη, MDMA, αμφεταμίνες και μαριχουάνα) τα οποία οι Sims μπορούν να τα πουλάνε, να τα αγοράζουν και να τα χρησιμοποιούν. Προκειμένου να χρησιμοποιήσετε το mod θα πρέπει να φτιάξετε έναν sim με το trait “drug dealer” και να τον τοποθετήσετε ως NPC στην γειτονιά σας και άλλοι sims θα μπορούν να αγοράζουν ναρκωτικά από αυτόν. Επιπλέον θα μπορούν οι sims να προμηθεύονται ουσίες και από το Dark Web μέσω των υπολογιστών τους. Όταν ένας sim έχει ναρκωτικά στο inventory του, μπορεί να κάνει χρήση (ακόμα και χωρίς να του δώσετε εσείς εντολή).

Οι Sims νιώθουν τις θετικές και αρνητικές επιπτώσεις της χρήσης ναρκωτικών με ζαλάδες, ευφορία, εθισμό, έως και θάνατο από υπερβολική δόση. Εάν διαθέτετε και το mod WickedWhims, μπορεί ένας sim να προσφέρει ερωτικές υπηρεσίες για ναρκωτικά αν είναι απελπισμένος. Έτσι, το basemental δείχνει μια ολοκληρωμένη εικόνα της χρήσης ουσιών χωρίς να την εξιδανικεύει.

Ο Filip δήλωσε πως είναι ένα δημιουργικό άτομο και μέσω αυτού του mod βλέπει την ευκαιρία να εξασκήσει την δημιουργικότητά του αυτή με διαφορετικό τρόπο από τον συνηθισμένο. Η πρώτη έκδοση του Basemental κυκλοφόρησε σε ένα forum για ερωτικά mods για τα Sims, όπου εκεί ένας άλλος modder του πρότεινε να φτιάξει μια σελίδα στο Patreon. O Filip έθεσε μέγιστο στόχο τα 400 ευρώ, αλλά αυτή τη στιγμή οι μηνιαίες δωρεές ξεπερνούν τα 4800 ευρώ.

Αναμένεται να προστεθούν κι άλλα στοιχεία στο μέλλον σύμφωνα με τον Filip, όπως levels για τα skills τα οποία σχετίζονται με το εμπόριο ναρκωτικών.

Διαβάστε επίσης το review του The Sims 4 και συζητήστε γι’ αυτό στο σχετικό forum topic.

5 days ago
5 days ago
Δωρεάν τριήμερο online multiplayer για το Xbox Live 5 days ago

Για όσους δεν διαθέτουν Gold membership.

 

Τα μέλη του Xbox Live τα οποία δεν διαθέτετε Gold membership, μπορείτε να παίξετε online multiplayer δωρεάν μέχρι το πρωί της Δευτέρας.

Η προσφορά συμπέφτει με τις περιόδους δωρεάν δοκιμής των Rainbow Six Siege και NBA 2K18 και ισχύει μέχρι την Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου, ώρα 10:00.

http://www.youtube.com/watch?v=ffO0uwSTpc8

Διαβάστε επίσης για την δωρεάν trial του Rainbow Six Siege, καθώς και για τα δωρεάν games του Φεβρουαρίου για τους συνδρομητές του Xbox Live. Συζητήστε για το Xbox Live στο αντίστοιχο forum topic.

 

5 days ago
Shroud of the Avatar: Forsaken Virtues: Ημερομηνία κυκλοφορίας 5 days ago

Έρχεται τον Μάρτιο.

Αφού πέρασε πάνω από τρία χρόνια σε στάδιο Early Access, το νέο Sandbox MMORPG της εταιρείας ανάπτυξης Portalarium του δημιουργού του Ultima Online Richard Gerriott, θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο.

Tο gameplay του έχει χαρακτηριστικό την έλλειψη classes και περιλαμβάνει fantasy μάχες, dungeons, houses για παίκτες, crafting και επιλεκτικό multiplayer, καθώς θα είναι στο χέρι σας το αν θα παίξετε offline ή online μαζί με άλλους παίκτες.

Το Shroud of the Avatar: Forsaken Virtues θα κυκλοφορήσει για PC και η ακριβής ημερομηνία η οποία ανακοινώθηκε είναι 27 Μαρτίου.

Διαβάστε περισσότερα για το Shroud of the Avatar: Forsaken VirtuesShroud of the Avatar: Forsaken Virtues, καθώς επίσης και για την αγγελία την οποία έβαλε ο δημιουργός του, Richard Garriott στο ebay πουλώντας... το αίμα του. Συζητήστε για το Shroud of the Avatar: Forsaken Virtues στο αντίστοιχο forum topic.